.png)
Serce w pasy napisał(a):Zal mi już tego Cupiała.
.png)
Kiepura napisał(a):Żal to może być Filipiaka. Ładuje niezłą kasę, a ma żałosny klubik do którego co roku pod stołem musi dokładać, żeby się utrzymał w ekstraklasie.
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Kiepura napisał(a):Żal to może być Filipiaka. Ładuje niezłą kasę, a ma żałosny klubik do którego co roku pod stołem musi dokładać, żeby się utrzymał w ekstraklasie.
Byłeś pod tym stołemto może wiesz ile dokłada
![]()
.png)
Kiepura napisał(a):A inne zakulisowe sprawy, które Ty masz na myśli. No cóż, uderz w stół...
.png)
Serce w pasy napisał(a):Muszę powiedzieć, że mecz (L)egłej znacznie ciekawszy od meczu Skisły:)
realista2 napisał(a):Wisła ma Polaków w nosie. W dodatku gra jeszcze gorzej. Czas już wprowadzić limit obcokrajowców i wymusić na klubach szkolenie młodzieży.
Kiepura napisał(a): A inne zakulisowe sprawy, które Ty masz na myśli.
.png)
Sven napisał(a):W wyborczej już dostali gorączki po wczorajszej oprawie i kilku transach.
Pięćdziesięciu kibiców Wisły Kraków trafiło przed meczem "Białej Gwiazdy" do aresztu. Organizatorzy zarzucili fanom z Krakowa, że ci mają fałszywe bilety na mecz i wezwali na pomoc policję. Problem polega na tym, że bilety okazały się prawdziwe, a normalnych ludzi potraktowano jak przestępców. Zakuto ich w kajdanki i odtransportowano do aresztu.
(...)
Wisła już złożyła protest w tej sprawie na pomeczowym spotkaniu z przedstawicielem UEFA. Na tym jednak się nie skończy. - Będziemy interweniować na najwyższym szczeblu, na jakim tylko się da - mówi rzecznik prasowy Wisły, Adrian Ochalik. - Na razie zawiadomiliśmy przedstawiciela UEFA o sprawie. Te osoby zostały sprzed stadionu usunięte siłą, mimo iż nic nie zrobiły. Sposób, w jaki traktowano naszych kibiców podczas tego wyjazdu to jest po prostu jeden wielki skandal i wstyd dla organizatorów. Będziemy protestować nie tylko w tej sprawie. Chcemy również wyjaśnień, na jakiej podstawie przetrzymywano kilkuset naszych kibiców przez kilka godzin w miejscu, gdzie nie mogli skorzystać nawet z toalety. Jesteśmy mocno zdziwieni takim traktowaniem naszych fanów. Od lat jeżdżą oni po Europie i nie było z nimi nigdzie najmniejszych problemów. Czy to była ostatnio Łotwa, Bułgaria i Cypr, a wcześniej choćby Barcelona i Londyn. Nie zostawimy na pewno tak tej sprawy i tak jak powiedziałem wcześniej, będziemy interweniować najwyżej gdzie się da.
podszywacz napisał(a):Jak śmiesz kiepura osądzać jedyny krystalicznie czysty i patriotyczny klub w Polsce
.png)
Kiepura napisał(a):Zresztą wyedytowałem posta, żeby nie było podstaw do absolutnie nieuzasadnionej nadinterpretacji![]()
![]()
.png)
Sven napisał(a):
Sven napisał(a):sposób traktowania Wisły przez psy w Holandii skandaliczny - oczywiście Sikorski i Donaldem siedzą cicho kiedy obywateli RP traktują jak bydło za granicami kraju