Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.09.2011 21:41

Muszę powiedzieć, że mecz (L)egłej znacznie ciekawszy od meczu Skisły:)
sztanga
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) sztanga » 29.09.2011 21:47

Brak większej nadziei w zwycięstwo naszych drużyn !
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.09.2011 21:53

No i Legia troszkę osłodziła beczkę dziegciu :wink:
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 29.09.2011 22:08

Serce w pasy napisał(a):Zal mi już tego Cupiała.

Żal to może być Filipiaka. Ładuje niezłą kasę, a ma żałosną drużynę do której co roku musi dokładać, żeby się utrzymała w ekstraklasie.

Jak się znajdziecie kiedykolwiek chociaż w połowie drogi do miejsca w którym jesteśmy to podejmę z Toba dyskusję. A na razie

:papa:

Nie napisałbym tego, gdybyś nie przekręcił nazwy dwóch klubów w nastepnym poście.

Słaba gra Wisły i żadna wymówka nie będzie dobra.

Bardzo dobra postawa Legii w drugiej połowie. Zwycięstwo nad komunizującym klubem smakuje pewnie podwójnie. Ale to już bonusik dla kibiców Legii.
Ostatnio edytowano 30.09.2011 07:58 przez Kiepura, łącznie edytowano 3 razy
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.09.2011 22:15

Kiepura napisał(a):Żal to może być Filipiaka. Ładuje niezłą kasę, a ma żałosny klubik do którego co roku pod stołem musi dokładać, żeby się utrzymał w ekstraklasie.

Byłeś pod tym stołem :wink: to może wiesz ile dokłada :?: :wink:
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 29.09.2011 22:16

Legia gra słabiutko, ale przynajmniej coś wnosi do polskiej piłki, do reprezentacji. Wisła ma Polaków w nosie. W dodatku gra jeszcze gorzej. Czas już wprowadzić limit obcokrajowców i wymusić na klubach szkolenie młodzieży.
Ostatnio edytowano 29.09.2011 22:23 przez realista2, łącznie edytowano 1 raz
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 29.09.2011 22:23

Janusz Bajcer napisał(a):
Kiepura napisał(a):Żal to może być Filipiaka. Ładuje niezłą kasę, a ma żałosny klubik do którego co roku pod stołem musi dokładać, żeby się utrzymał w ekstraklasie.

Byłeś pod tym stołem :wink: to może wiesz ile dokłada :?: :wink:

Nie musiałem, przecież o tym w prasie można przeczytać :D Na przykład o dwóch milionach w zeszłym roku, po których piłkarze przypomnieli sobie jak się gra. A inne zakulisowe sprawy, które Ty masz na myśli. No cóż, uderz w stół... :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.09.2011 22:36

Kiepura napisał(a):A inne zakulisowe sprawy, które Ty masz na myśli. No cóż, uderz w stół... :D

To Ty pisałeś, że pod stołem ktoś dokłada, nie ja :wink:

A te dwa miliony jak oficjalnie, to nie moja i Twoja kasa.
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 30.09.2011 06:32

Serce w pasy napisał(a):Muszę powiedzieć, że mecz (L)egłej znacznie ciekawszy od meczu Skisły:)

Nie wiem czy przeoczyłem w programie TV, z kim w Pucharach grała wczorach Spadkovia? :lol:

realista2 napisał(a):Wisła ma Polaków w nosie. W dodatku gra jeszcze gorzej. Czas już wprowadzić limit obcokrajowców i wymusić na klubach szkolenie młodzieży.

A ja bym to inaczej rozwiązał. Czas na wprowadzenie limitów pensji i wartości rynkowej na rynku transferowym dla młodych, zdolnych Polaków. Dlaczego taki Sobiech trzy razy prosto piłkę kopnie i jest warty milion (Euro!)? A takiego Meliksona znaleźli i kupili za 300 tys Euro. Masz odpowiedź dlaczego w Wiśle jest tylu obcokrajowców.

Kiepura napisał(a): A inne zakulisowe sprawy, które Ty masz na myśli.

Jak śmiesz kiepura osądzać jedyny krystalicznie czysty i patriotyczny klub w Polsce :wink: Jedynym klubem który można opluwać to Wisła Kraków z milicyjną przeszłością. :?
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 30.09.2011 07:20

W wyborczej już dostali gorączki po wczorajszej oprawie i kilku transach.
Wygrana cieszy 8)
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 30.09.2011 07:56

Sven napisał(a):W wyborczej już dostali gorączki po wczorajszej oprawie i kilku transach.

Daj zdjęcie :!:

Szkoda, że na tym tle nie dostali gorączki :evil:

Pięćdziesięciu kibiców Wisły Kraków trafiło przed meczem "Białej Gwiazdy" do aresztu. Organizatorzy zarzucili fanom z Krakowa, że ci mają fałszywe bilety na mecz i wezwali na pomoc policję. Problem polega na tym, że bilety okazały się prawdziwe, a normalnych ludzi potraktowano jak przestępców. Zakuto ich w kajdanki i odtransportowano do aresztu.
(...)
Wisła już złożyła protest w tej sprawie na pomeczowym spotkaniu z przedstawicielem UEFA. Na tym jednak się nie skończy. - Będziemy interweniować na najwyższym szczeblu, na jakim tylko się da - mówi rzecznik prasowy Wisły, Adrian Ochalik. - Na razie zawiadomiliśmy przedstawiciela UEFA o sprawie. Te osoby zostały sprzed stadionu usunięte siłą, mimo iż nic nie zrobiły. Sposób, w jaki traktowano naszych kibiców podczas tego wyjazdu to jest po prostu jeden wielki skandal i wstyd dla organizatorów. Będziemy protestować nie tylko w tej sprawie. Chcemy również wyjaśnień, na jakiej podstawie przetrzymywano kilkuset naszych kibiców przez kilka godzin w miejscu, gdzie nie mogli skorzystać nawet z toalety. Jesteśmy mocno zdziwieni takim traktowaniem naszych fanów. Od lat jeżdżą oni po Europie i nie było z nimi nigdzie najmniejszych problemów. Czy to była ostatnio Łotwa, Bułgaria i Cypr, a wcześniej choćby Barcelona i Londyn. Nie zostawimy na pewno tak tej sprawy i tak jak powiedziałem wcześniej, będziemy interweniować najwyżej gdzie się da.

podszywacz napisał(a):Jak śmiesz kiepura osądzać jedyny krystalicznie czysty i patriotyczny klub w Polsce

Ja 8O
To pan Janusz :lol:
:D
Zresztą wyedytowałem posta, żeby nie było podstaw do absolutnie nieuzasadnionej nadinterpretacji :smo: :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.09.2011 08:05

Kiepura napisał(a):Zresztą wyedytowałem posta, żeby nie było podstaw do absolutnie nieuzasadnionej nadinterpretacji :smo: :D

Nic nie dało Twoje wyedytowanie, bo zostało cytowanie :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.09.2011 08:11

Bravo Legia (oczywiście nie za I połowę :wink: ), ale za "cug do przodu w chwili zagrożenia" :lol: ...no i kondychę, której Izraelitom zabrakło.
Zawsze to 3 punkty do przodu dla "polskiej piłki". :lol:
Wisełka we wczorajszym meczu...to nieporozumienie... :? ...musi, następnym razem się odmieni (jak dostaną op....l).
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 30.09.2011 08:25

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

sposób traktowania Wisły przez psy w Holandii skandaliczny - oczywiście Sikorski i Donaldem siedzą cicho kiedy obywateli RP traktują jak bydło za granicami kraju
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 30.09.2011 09:54

Sven napisał(a):Obrazek

Oprawa szacuneczek :)

Sven napisał(a):sposób traktowania Wisły przez psy w Holandii skandaliczny - oczywiście Sikorski i Donaldem siedzą cicho kiedy obywateli RP traktują jak bydło za granicami kraju

Mamy wolną UE, strefę Shengen, równouprawnienie członków UE. Właściwie bez komentarza. Skurwysyństwo jednym słowem.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone