Mamy wolną UE, strefę Shengen, równouprawnienie członków UE. Właściwie bez komentarza. Skurwysyństwo jednym słowem.[/quote]
POPIERAM ! i gdzie jest nasza ambasada w Holandii
.png)
.png)
Sven napisał(a):[sposób traktowania Wisły przez psy w Holandii skandaliczny - oczywiście Sikorski i Donaldem siedzą cicho kiedy obywateli RP traktują jak bydło za granicami kraju
.png)
.png)
Sven napisał(a):czyli jeśli postrzegają nas jako pijaków i złodziei to w czasie wakacji mogą Ci zakazać wjechać do centrum Splitu bo jesteś potencjalnym złodziejem?
Sven napisał(a):wybory nie mają tu nic do rzeczy - polska administracja z powodów politycznych ma w dupie to jak się traktuje naszych kibiców w europie - posmakowałem tego w Kopenhadze teraz była Wisła
pokaż mi gdzie wczoraj ktoś w Wisły kopał kamerzystę? co ma do tego prawo w USA ?
.png)
podszywacz napisał(a):slapol napisał(a):Ja chyba pójdę trochę w górki, by kliknąć RESET
Ja też planuję górki w ramach resetu, mam dylemat czy Dolina 5 Stawów czy Kasprowy Wierch żółtym szlakiem przez Murowaniec.
.png)

Leszek Skupin napisał(a):Sorki, że nie w temacie a może w temacie własnie offtopawtrącę swoje trzy grosze....
Przez Murowaniec, ale na Kasprowy
Może Granaty bym zaproponował
a przynajmniej przełęcz Zawrat
Będziesz miał i Świnicę jak na dłoni i Dolinę 5-tki
i Zmarzły staw...
Pozdrav........... ja mam reset z Siberian Husky'm codziennie wokół zalewuoj wyrobię sobie kondychę
.png)
slapol napisał(a):Zielony, to puść w końcu tą smycz i luz, a nie żeby Cię ciągał po tym błocie wokół zalewu![]()