hepik napisał(a):Bywasz na stadionach ,to chyba zauważyłeś ,że ci napakowani łysi patrioci chodzą w luźnych dresach ,na szeroko rozstawionych nogach,jakby ich coś uwierało?
I na pewno nie są to klejnoty
hepik napisał(a):Bywasz na stadionach ,to chyba zauważyłeś ,że ci napakowani łysi patrioci chodzą w luźnych dresach ,na szeroko rozstawionych nogach,jakby ich coś uwierało?
.png)

.png)
walp napisał(a):Ja się wyraźnie gubię. Znowu myślałem, że to już mecz "o honor", a to kolejny mecz "o wszystko", bo jeszcze są matematyczne szanse. Matematyka jest jedna, więc skoro matematycy tak twierdzą, to pewnie szanse są. Nie liczyłem, nie chce mnie sie.![]()
Abstrahując od matematyki, odnoszę wrażenie, że jesteśmy wyjątkową drużyną pod pewnym względem, mamy zdecydowanie więcej meczów "o wszystko" niż przeciętna kadra. To chyba dobrze.![]()
Najbardziej spodobał mi się pomysł: "Na kłopoty ... Lewandowski" - Mariusz Lewandowski. który twierdzi, że "najważniejsze dobrze wejść w mecz". Osobiście darzę sympatią tego piłkarza i doceniam to, co osiągnął w piłce. W sumie najlepiej zna Ukraińców, więc może tędy droga.![]()
Lodówka zaopatrzona,
A my przy telewizorach
Na pewno w różnych humorach
Czy szampana, czy nerwosan
Pić będziemy - okaże się.
.png)
Vjetar napisał(a):Najważniejsze, że ...jutro mam wolne.

.png)
hepik napisał(a):Co nie przeszkadza znowu zasiąść dzisiaj przed tv z nadzieją ,jak w 1973