Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.10.2013 08:01

hepik napisał(a):Bywasz na stadionach ,to chyba zauważyłeś ,że ci napakowani łysi patrioci chodzą w luźnych dresach ,na szeroko rozstawionych nogach,jakby ich coś uwierało? ;)

I na pewno nie są to klejnoty :)
dario7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario7 » 10.10.2013 08:24

Ale mogą być wydmuszki!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.10.2013 09:23

Odbytnica (łac. rectum), zwana równieżprostnicą, jest ostatnim odcinkiem przewodu pokarmowego kończącym się odbytem (łac. anus) Znajduje się w miednicy mniejszej, przebija przeponę miednicy i ma przebieg łukowaty. Długość odbytnicy to 12-18 cm.

Pozostaje wyjaśnić jak sobie radzą z tą łukowatością.
Race jednak proste jak drut. ;)

PS
Temat będzie dzisiaj drążyć Agnieszka Gozdyra z PolsatNews

Agnieszka Gozdyra ‏@AGozdyra 58 min
Kibole wnoszą race w stanikach i...odbytach. Dziś w @TAK_CZY_NIE zamykane za karę stadiony. http://tiny.pl/qx7d1 21.30, PolsatNews.
dario7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dario7 » 10.10.2013 13:40

Pod stanikiem też uwypuklenia, chyba, że mamy do czynienia z deską.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 11.10.2013 08:12

Ja się wyraźnie gubię. Znowu myślałem, że to już mecz "o honor", a to kolejny mecz "o wszystko", bo jeszcze są matematyczne szanse. Matematyka jest jedna, więc skoro matematycy tak twierdzą, to pewnie szanse są. Nie liczyłem, nie chce mnie sie. :wink:

Abstrahując od matematyki, odnoszę wrażenie, że jesteśmy wyjątkową drużyną pod pewnym względem, mamy zdecydowanie więcej meczów "o wszystko" niż przeciętna kadra. To chyba dobrze. :oczko_usmiech:
Najbardziej spodobał mi się pomysł: "Na kłopoty ... Lewandowski" - Mariusz Lewandowski. który twierdzi, że "najważniejsze dobrze wejść w mecz". Osobiście darzę sympatią tego piłkarza i doceniam to, co osiągnął w piłce. W sumie najlepiej zna Ukraińców, więc może tędy droga. :)

Lodówka zaopatrzona,
A my przy telewizorach
Na pewno w różnych humorach
Czy szampana, czy nerwosan
Pić będziemy - okaże się.
:papa:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 11.10.2013 08:16

walp napisał(a):Ja się wyraźnie gubię. Znowu myślałem, że to już mecz "o honor", a to kolejny mecz "o wszystko", bo jeszcze są matematyczne szanse. Matematyka jest jedna, więc skoro matematycy tak twierdzą, to pewnie szanse są. Nie liczyłem, nie chce mnie sie. :wink:

Abstrahując od matematyki, odnoszę wrażenie, że jesteśmy wyjątkową drużyną pod pewnym względem, mamy zdecydowanie więcej meczów "o wszystko" niż przeciętna kadra. To chyba dobrze. :oczko_usmiech:
Najbardziej spodobał mi się pomysł: "Na kłopoty ... Lewandowski" - Mariusz Lewandowski. który twierdzi, że "najważniejsze dobrze wejść w mecz". Osobiście darzę sympatią tego piłkarza i doceniam to, co osiągnął w piłce. W sumie najlepiej zna Ukraińców, więc może tędy droga. :)

Lodówka zaopatrzona,
A my przy telewizorach
Na pewno w różnych humorach
Czy szampana, czy nerwosan
Pić będziemy - okaże się.

To co?
Czekamy aż po raz kolejny Lewandowski się przełamie?

Swoją drogą to przykre, że nie mówimy o drużynie tylko stale o jednym zawodniku.
A gdzie reszta składu?

EntliczekPentliczek....

Najważniejsze, że ...jutro mam wolne.
:wink:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 11.10.2013 08:26

Vjetar napisał(a):Najważniejsze, że ...jutro mam wolne.
:wink:

Ja jutro weselicho ale mały trening się przyda.

Franciszkańskie pszeniczne się chłodzi, pistacje czekają na wieczór.

No i uj, że małe szanse, nasi grają :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.10.2013 08:42

Taa...matematyczne szanse :D :lol:
Jak zawsze - wystarczy "tylko" ugrać 3 punkciki na Ukrainie i w Anglii ale nie wiem czy ktoś w to jeszcze wierzy :mrgreen:
To znaczy, są tacy ale....Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.10.2013 11:37

Prawda(brutalna) jest taka:
Jeśli nie liczyć San Marino, to ostatni mecz o punkty na wyjeździe kadra wygrała w 2007 roku - z Azerbejdżanem.
W tych eliminacjach wygraliśmy dwa mecze z San Marino i jeden z Mołdawią.
Co nie przeszkadza znowu zasiąść dzisiaj przed tv z nadzieją ,jak w 1973 ;)
Stary człowiek a ciągle głupi.
(to o mnie) ;)
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 11.10.2013 12:05

hepik napisał(a):Co nie przeszkadza znowu zasiąść dzisiaj przed tv z nadzieją ,jak w 1973 ;)

Jako kibicowi polskiej reprezentacji narodowej, Nadzieja jest niezbędna,
zarówno przed spotkaniem, że tym razem będzie dobrze, jak i po spotkaniu, że następnym razem będzie lepiej. :wink:

Niestety, ale z alternatywy:
Czy szampana, czy nerwosan pić będziemy...
częściej muszę sięgać po to drugie. :?
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 11.10.2013 12:13

Z naszą piłką jest jak z.....Donkiem.
Nikt nie patrzy na realia, ważne aby reklama była dobra i odpowiednia atmosfera. :evil:
Klakierów nie brakuje,niestety........

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.10.2013 12:22

Kategorie kibiców :

Rafał Stec ‏
rutynowi hejterzy chcą ukraińskiej chłosty, marzyciele - wygranej i wydłużenia show do wtorku, szaleńcy - awansu.

W punkt.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.10.2013 17:55

Dziś Lewy wygrywa z Ukrainą 8) Boruc zatrzyma Anglię :P i lecimy do Brazyli :mrgreen: Holba się chłodzi, oj będzie się działo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 11.10.2013 18:57

Na luzaku pykamy drużyne mieszkańców "krainy na skraju".
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 11.10.2013 19:10

Mam nadzieję, że ten luzak wyzwoli się niebawem, bo na razie tego brakuje. Ale chyba będzie dobrze, bo jak rzekł Darek Komentator, nie jest to szczęśliwy stadion dla reprezentacji Ukrainy. :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone