Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.10.2013 17:10

Na Śląskim to ja wtedy byłem,na Wembley jeszcze nie ;)

Kibole juz w Londynie rozwinęli transparent:

Obrazek
Ostatnio edytowano 15.10.2013 19:11 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
kukris
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kukris » 15.10.2013 18:51

No to Waldi zaskoczył Anglików :P ( chociaż na chyba bardziej wystawiając do składu Szczęsnego).
Chyba rzeczywiście chce "efektownie" zakończyć te eliminacje.
Co chce udowodnić w tym ostatnim meczu, który poprowadzi jako selekcjoner ?
Nie rozumiem, ale daj Boże niech mu (i nam) się uda, chociaż ciemno to widzę.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.10.2013 20:21

Polacy dzisiaj w biało czarnych strojach? ;) (17 min)

PS
Aż boje się pomyśleć jak nasi kibice przemycili te race na stadion ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.10.2013 20:26

co jest grane ? to nasi tam grają 8O
zawała dostanę zaraz :?
Ostatnio edytowano 15.10.2013 20:29 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.10.2013 20:29

Macie swojego Robcia - wielkiego tuza stadionów świata...to co w Borussi strzela z zamkniętymi oczami, tutaj partoli jak mały Kazio...z takimi w składzie właśnie, drużyna narodowa nie ma racji bytu...
1,2,3 - hejtujcie mnie ile wlezie :D
Ponabijam sią trochę :smo:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 15.10.2013 20:31

alechandro napisał(a):Macie swojego Robcia - wielkiego tuza stadionów świata...to co w Borussi strzela z zamkniętymi oczami, tutaj partoli jak mały Kazio...z takimi w składzie właśnie, drużyna narodowa nie ma racji bytu...
1,2,3 - hejtujcie mnie ile wlezie :D
Ponabijam sią trochę :smo:

Sądzisz, że specjalnie nie strzelił? W Borussii 100% mu wchodzi?
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 15.10.2013 20:32

alechandro napisał(a):Macie swojego Robcia - wielkiego tuza stadionów świata...to co w Borussi strzela z zamkniętymi oczami, tutaj partoli jak mały Kazio...z takimi w składzie właśnie, drużyna narodowa nie ma racji bytu...

Alex, nie przesadzaj. :roll:
Ale biorąc pod uwagę brak regularności Szczęsnego, to dzisiaj jest na fali.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.10.2013 20:43

gooooool :P no to sobie pograły już panienki :? gdzie była obrona :mrgreen: he he idę z psem na spacer :lol:
Ostatnio edytowano 15.10.2013 20:46 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.10.2013 20:45

walp napisał(a):Alex, nie przesadzaj. :roll:

No i niewykorzystane sytuacje mszczą się...niszczenie właśnie się rozpoczęło ale ta bramka wisiała w powietrzu...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.10.2013 20:52

Bocian napisał(a):Sądzisz, że specjalnie nie strzelił? W Borussii 100% mu wchodzi?

Twierdzę tylko, że Levy z kadry i z Borussi to dwie różne postacie...myślę, że biorąc pod uwagę jego klasę, takie sytuacje powinien wykorzystywać z zimną krwią tym bardziej, że drugiej takiej okazji ta drużyna w meczu nie będzie miała...
I tutaj właśnie tkwi problem - tam ma dziesięć sytuacji bo ogólnie druga linia Borussi wymiata i wykorzysta trzy...potem na każdym programie pieją o Levym...
Tutaj ma to co ma ale była to przysłowiowa setka, która spatolił...nie neguję klasy Roberta ale na tej podstawie twierdzę, że to prawdopodobnie napastnik jakich wielu a ilość bramek w Borussi zawdzięcza znakomitym partnerom z drużyny...i tutaj jego wielkość upada...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 15.10.2013 20:57

alechandro napisał(a):
Bocian napisał(a):Sądzisz, że specjalnie nie strzelił? W Borussii 100% mu wchodzi?

Twierdzę tylko, że Levy z kadry i z Borussi to dwie różne postacie...myślę, że biorąc pod uwagę jego klasę, takie sytuacje powinien wykorzystywać z zimną krwią tym bardziej, że drugiej takiej okazji ta drużyna w meczu nie będzie miała...
I tutaj właśnie tkwi problem - tam ma dziesięć sytuacji bo ogólnie druga linia Borussi wymiata i wykorzysta trzy...potem na każdym programie pieją o Levym...
Tutaj ma to co ma ale była to przysłowiowa setka, która spatolił...nie neguję klasy Roberta ale na tej podstawie twierdzę, że to prawdopodobnie napastnik jakich wielu a ilość bramek w Borussi zawdzięcza znakomitym partnerom z drużyny...i tutaj jego wielkość upada...

Jak Messi i CR7. Też ich wielkość upada? Z reprezentacją takiego szału nie ma...
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 15.10.2013 21:11

alechandro napisał(a):I tutaj właśnie tkwi problem - tam ma dziesięć sytuacji bo ogólnie druga linia Borussi wymiata i wykorzysta trzy...potem na każdym programie pieją o Levym...

Jak sam widzisz, to jest skuteczność 33,33% Jak tu będzie miał 10 sytuacji i nie wykorzysta żadnej, wtedy możesz tak mówić. A co do Twoich zarzutów, że w BVB mu podają, no to niestety jest istota gry zespołowej i świadczy o sile drużyny. :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.10.2013 21:30

No...pomyliłem się...Robuś miał i drugą sytuację ale i tą zmarnował... :D
Bocian napisał(a):Jak Messi

A kto to jest ?
To jakiś rezerwowy ? Pewnie naturalizowany...

Sorki ale nigdy nie należałem do zagorzałych fanów Levego i tak pozostanie...
Ostatnio edytowano 15.10.2013 21:33 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 15.10.2013 21:32

alechandro napisał(a):No...pomyliłem się...Robuś miał i drugą sytuację ale i tą zmarnował... :D

No to jak wychodzi z obliczen walpa, za trzecim razem mu sie uda :oczko_usmiech:

Chorwacja tez przegrywa :/
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.10.2013 21:38

dids76 napisał(a):
Chorwacja tez przegrywa :/

Ta drużyna to mnie już w ogóle nie interesuje... :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone