Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.08.2013 20:09

Cos niesamowicie nieprawdopodobnego

http://www.90minut.pl/kariera.php?id=17419

Niechciany w Białymstoku,w sumie 22 meczy na poziomie ekstraklasy i cztery bramki strzelone a dzisiaj śmiga w meczu z Barcą
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 25.08.2013 21:05

Moc powraca :sm: :D

No, przynajmniej w jednym meczu

Oj, widze, że boli ż... znaczy szanownych kibiców koleżanki zza wielkiej łąki, oj boli :lool:

Patrząc z boku widzę, że w Poznaniu rada drużyny uchwaliła, co by nowego trenera zatrudnić.
Takie subiektywne wrażenie, niekoniecznie prawdziwe.
Ale na przebieg dzisiejszego meczu raczej nie miało to większego wpływu.

No i gitara, Lechia pyknęła, Wisła pyknęła, Śląsk pyknął, weekend można uznać za udany.
Czas się napić.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.08.2013 21:19

Kiepura napisał(a):Moc powraca :sm: :D

Franek Smuda czyni cuda :oczko_usmiech: :?:
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 25.08.2013 22:04

Serce w pasy napisał(a):Póki co psiarnia prowadzi z Kolejorzem 2:0 do przerwy

Zważ bajerę kolego... :!: 8O
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 26.08.2013 06:47

Kiepura napisał(a):No i gitara, Lechia pyknęła, Wisła pyknęła, Śląsk pyknął, weekend można uznać za udany.
Czas się napić.

:mrgreen:

Pozdrawiam kolegów.
raffiu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) raffiu » 26.08.2013 08:49

jara napisał(a):
slapol napisał(a):Hejka Jara :lol:
WIDZę, że Ty bardziej WIDZew :lol:
Z Wrockowego punktu widzenia bliżej nam do ŁKS-u, ale cóż...takie są te futbolowe "przyjaźnie"... :lol:

Sie ma, Slapol.
Kiedyś był tylko ŁKS, a teraz jest po prostu Łódź i każde lanie boli :smo:

Kiedyś był tylko ŁKS i nadal tak zostało ;)
Jara uwierz mi, nie ma powodu by "ronić łzy" gdy przegrywa Widzew :D Ba... to powód do radości 8)

P.S. wczoraj IV ligowy ŁKS przy pełnych trybunach (oczywiście tych dopuszczonych dla kibiców na Estadio da Gruz) pokonał 4:0 Pogoń Ekolog Zduńska Wola - wielokrotnego mistrza... Zduńskiej Woli :wink:
Liquid
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Liquid » 26.08.2013 08:58

jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 26.08.2013 08:58

raffiu napisał(a):P.S. wczoraj IV ligowy ŁKS przy pełnych trybunach (oczywiście tych dopuszczonych dla kibiców na Estadio da Gruz) pokonał 4:0 Pogoń Ekolog Zduńska Wola - wielokrotnego mistrza... Zduńskiej Woli :wink:

No i można? :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.08.2013 20:18

Wiara Lecha: Rozwiązujemy stowarzyszenie, ruszamy z misją humanitarną do Sudanu.

Litar klęknął przed Michnikiem? ;)

http://www.poznan.sport.pl/sport-poznan ... oxSportTxt
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 26.08.2013 20:55

hepik napisał(a):Wiara Lecha: Rozwiązujemy stowarzyszenie, ruszamy z misją humanitarną do Sudanu.

Litar klęknął przed Michnikiem? ;)

http://www.poznan.sport.pl/sport-poznan ... oxSportTxt

Właśnie wrócilem z zebrania WL.
Tylko zacytuję Ci kolegę Filipa:
Wiele będzie różnych głosów, domysłów i komentarzy. Bardziej lub mniej złośliwych, bardziej lub mniej trafnych.
Ja podsumuję naszą dzisiejszą decyzję tylko pewnym legendarnym cytatem:

"A teraz, drogie dzieci, pocałujcie misia w dupę".

Pozdro hepik :papa:

ach. jeszcze się nie podpisałem:
arb - bandyta z WL
;)

ps. Legia jutro przegra ;)
DCK
Mistrz Ekstraklasy

Nieprzeczytany postnapisał(a) DCK » 27.08.2013 06:32

Nareszcie, co prawda mam zdarte gardło ale warto było, Korona wygrała - szkoda, że bez Ojrzyńskiego na ławce. Ciekawe czy "nasz" Hiszpan pociągnie dłużej niż JM Bakero.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 27.08.2013 07:13

arb napisał(a):ps. Legia jutro przegra ;)

Mam nadzieję, że jednak nie.
Oby tylko nie zakodowali sobie w głowach, że "wywalczenie" bezbramkowego remisu załatwi sprawę, bo takie podejście na pewno ich zgubi.
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 27.08.2013 07:17

walp napisał(a):
arb napisał(a):ps. Legia jutro przegra ;)

Mam nadzieję, że jednak nie.
Oby tylko nie zakodowali sobie w głowach, że "wywalczenie" bezbramkowego remisu załatwi sprawę, bo takie podejście na pewno ich zgubi.

Moje podejście jest proste - im dalej Legia zajdzie, tym bardziej odskoczy całej lidze finansowo. A tego, z wiadomych przyczyn, nie chciałby nikt ;)

Niemniej oczywiście są faworytem i na papierze powinni ogarnąć temat.
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 27.08.2013 07:37

DCK napisał(a):Nareszcie, co prawda mam zdarte gardło ale warto było, Korona wygrała - szkoda, że bez Ojrzyńskiego na ławce. Ciekawe czy "nasz" Hiszpan pociągnie dłużej niż JM Bakero.

całkiem, całkiem meczyk :)
widać powiew świeżości - choć tak jak Ty uważam że szkoda że bez Leszka Ojrzyńskiego (choć był na trybunach)
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 27.08.2013 07:41

Leszek był niby dobry gość, walka, charakter, itd., ale z drugiej strony to niewyobrażalne, żeby nie wygrać przez tyle czasu meczu na wyjeździe! (nie chce mi się sprawdzać od kiedy ;) ) Ot takie co mi się nasuwa na myśl. Może on powinien zajmować się mentalnością, a taktyką ktoś inny...?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone