MRK napisał(a):Podobno kibiców Ruchu nie będzie na tym meczu.... Zabrze nie ma plaży
Obejrzą mecz na swojej?
.png)
Gajus.ems napisał(a):.... Mimo wszystko za tydzień będę na miejskim we Wrocławiu aby podziękować piłkarzom za walkę...
.png)
Wygrało?Serce w pasy napisał(a):Pasy wygrały z Lubinem 1:0
A Zabrze z Ruchem 2:2
.png)
.png)
Serce w pasy napisał(a):Żyleta się nigdy nie nauczy.
Ile razy już była zamknięta?
.png)
Gajus.ems napisał(a):Wczoraj byłem trochę podłamany ( wysokością wygranej Sevili), sądziłem że trudno będzie o komplet na miejskim w meczu rewanżowym, Ale wygląda na to , że ludzie docenili wysiłek piłkarzy( a może klasę klubu z Sevili) i dzień po meczu wykupili wszystkie miejscówki. Również prasa chwali Śląsk. Obawiam się tylko aby nie doszło do nadzwyczajnych wydarzeń które wyeliminują ŚLĄSK na kilka lat z pucharów. Mam na myśli te doniesienia o pobiciach polaków w Hiszpanii.
GAJUS
Gajus.ems napisał(a):Obawiam się tylko aby nie doszło do nadzwyczajnych wydarzeń które wyeliminują ŚLĄSK na kilka lat z pucharów. Mam na myśli te doniesienia o pobiciach polaków w Hiszpanii.
GAJUS
.png)
Sven napisał(a):Gajus.ems napisał(a):Wczoraj byłem trochę podłamany ( wysokością wygranej Sevili), sądziłem że trudno będzie o komplet na miejskim w meczu rewanżowym, Ale wygląda na to , że ludzie docenili wysiłek piłkarzy( a może klasę klubu z Sevili) i dzień po meczu wykupili wszystkie miejscówki. Również prasa chwali Śląsk. Obawiam się tylko aby nie doszło do nadzwyczajnych wydarzeń które wyeliminują ŚLĄSK na kilka lat z pucharów. Mam na myśli te doniesienia o pobiciach polaków w Hiszpanii.
GAJUS
Nic się nie stanie bo po takiej akcji nikt z Sevilli nie przyjedzie do Wrocławia ( nie licząc paru dziadków)
Sevilla FC poinformowała Śląsk Wrocław, że hiszpańscy kibice nie pojawią się na meczu rewanżowym IV rundy eliminacyjnej do Ligi Europejskiej. Oznacza to, że do wolnej sprzedaży trafią dodatkowe bilety na trybunę X.
Kiepura napisał(a):...
Nikt nie przyjedzie. Oficjalnie.Sevilla FC poinformowała Śląsk Wrocław, że hiszpańscy kibice nie pojawią się na meczu rewanżowym IV rundy eliminacyjnej do Ligi Europejskiej. Oznacza to, że do wolnej sprzedaży trafią dodatkowe bilety na trybunę X.
hepik napisał(a):nie zdominuje polskiej ligi.(dwa składy to mit)
Czyli nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło