Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 23.08.2013 14:36

MRK napisał(a):Podobno kibiców Ruchu nie będzie na tym meczu.... Zabrze nie ma plaży :D

Obejrzą mecz na swojej? ;)
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 23.08.2013 15:35

weldon napisał(a):Obejrzą mecz na swojej? ;)

A byłem tam, byłem... nie mój klimat, ale zakładam, że jest to jedna z alternatyw dla niebieskich:).
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 23.08.2013 15:42

Konferencja prasowa Urbana leci.

EDIT: Mówił, że coś mu się obiło o uszy, że UEFA odpuści Żylecie, że Steuea też miała jakieś zarzuty, ale przed meczem z Legią nie robili im problemów, to i nam nie powinni, tym bardziej, że chodzi o interpretację symboli, a nie o samo zachowanie, więc byłoby to niesprawiedliwe, że myśli o Rumunach, ale bardziej o lidze, że jest w tej komfortowej sytuacji, że nie ma pierwszego czy drugiego składu, ale ma dwa równorzędne i w zależności od sytuacji ma w kim wybierać ...
Że się reporterka rozkręciła ;)

Z tymi dwoma składami to faktycznie ma wygodnie :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.08.2013 19:52

Gajus.ems napisał(a):.... Mimo wszystko za tydzień będę na miejskim we Wrocławiu aby podziękować piłkarzom za walkę...

Oficjalny komunikat ze strony klubu:
Cyt.
"O godz. 17 sprzedano ostatni bilet na mecz rewanżowy IV rundy eliminacyjnej do Ligi Europejskiej pomiędzy Śląskiem Wrocław a Sevilla FC.

Jest jednak jeszcze szansa na kupno biletu na to spotkanie. Jeśli okaże się, że do Wrocławia nie przyjadą kibice z Hiszpanii, do sprzedaży trafią miejsca na sektor X. Jako ostatnie w wolnej sprzedaży pojawią się bilety na miejsca z ograniczoną widocznością.

O ewentualnym uruchomieniu dodatkowej puli biletów na mecz z Sevillą poinformujemy na stronie oficjalnej klubu ."

Zatem pewnie ponad 40 000 ludzi podziękuje chłopakom za walkę :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.08.2013 21:28

Pasy wygrały z Lubinem 1:0 :)
A Zabrze z Ruchem 2:2
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 23.08.2013 21:35

Serce w pasy napisał(a):Pasy wygrały z Lubinem 1:0 :)
A Zabrze z Ruchem 2:2
Wygrało? ;)

Gratki dla Pasów :)

Klub przygotował obszerne odwołanie, ale już w piątek po południu prezes Bogusław Leśnodorski przyznawał, że nie wierzy w jego skuteczność, choć ponoć dział prawny UEFA zaakceptował argumentację klubu.

Żyleta zamknięta :/
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.08.2013 21:42

Żyleta się nigdy nie nauczy.
Ile razy już była zamknięta?
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 23.08.2013 21:46

Wczoraj byłem trochę podłamany ( wysokością wygranej Sevili), sądziłem że trudno będzie o komplet na miejskim w meczu rewanżowym, Ale wygląda na to , że ludzie docenili wysiłek piłkarzy( a może klasę klubu z Sevili) i dzień po meczu wykupili wszystkie miejscówki. Również prasa chwali Śląsk. Obawiam się tylko aby nie doszło do nadzwyczajnych wydarzeń które wyeliminują ŚLĄSK na kilka lat z pucharów. Mam na myśli te doniesienia o pobiciach polaków w Hiszpanii.
GAJUS
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 23.08.2013 21:48

Serce w pasy napisał(a):Żyleta się nigdy nie nauczy.
Ile razy już była zamknięta?

Podstawowy błąd UEFA o to, że wydaje im się, ze u nas wystarczy zamknąć północną trybunę, żeby wyeliminować Żyletę.
Tymczasem klub już zapowiedział, że w takim przypadku Żyleta przeniesie się na południową trybunę, a usunie się tych z normalnymi biletami.
Nie wiem, jak to prawnie wygląda, ale możliwe, że wytną coś z puli dla Rumunów.
I dobrze. Jak mają nam jakieś jajka i zapalniczki rzucać na murawę, to niech spadają ;)

Tak więc w najlepszym przypadku UEFA odniesie historyczny sukces nad moim dzieckiem,
które przez nich meczu nie obejrzy lajf :D
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 24.08.2013 08:56

Gajus.ems napisał(a):Wczoraj byłem trochę podłamany ( wysokością wygranej Sevili), sądziłem że trudno będzie o komplet na miejskim w meczu rewanżowym, Ale wygląda na to , że ludzie docenili wysiłek piłkarzy( a może klasę klubu z Sevili) i dzień po meczu wykupili wszystkie miejscówki. Również prasa chwali Śląsk. Obawiam się tylko aby nie doszło do nadzwyczajnych wydarzeń które wyeliminują ŚLĄSK na kilka lat z pucharów. Mam na myśli te doniesienia o pobiciach polaków w Hiszpanii.
GAJUS

Nic się nie stanie bo po takiej akcji nikt z Sevilli nie przyjedzie do Wrocławia ( nie licząc paru dziadków)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.08.2013 09:51

Tak szczerze..

Zamykanie Żylety za banery,faktycznie jest debilno-kretyńskie.
Abstrahując,że te banery też są debilno-kretynskie.

Podsumowujac-we wtorek kibicuję Legii.
Awans do LM jest gwarancją na to,że nie zdominuje polskiej ligi.(dwa składy to mit)
Co sie pośmiejemy i pohejtujemy przy wynikach 0-4 albo 1-5 to nasze.
Paradoksem,że kasa zarobiona dzięki awansowi wspomoże znienawidzone przez kiboli ITI a niekoniecznie klub na przyszłośc.
Czyli nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.08.2013 09:59

Gajus.ems napisał(a):Obawiam się tylko aby nie doszło do nadzwyczajnych wydarzeń które wyeliminują ŚLĄSK na kilka lat z pucharów. Mam na myśli te doniesienia o pobiciach polaków w Hiszpanii.
GAJUS

Gdyby cos się zdarzyło na stadionie to tylko bedzie dowód,że nasze kibolstwo to idioty ;)

Nikt na świecie nie odnotował skrojenia najważniejszych flag ultrasom z Wrocławia.
Bo sie podziało gdzieś na parkingu,kiedy "nasi" poszli sie odsikać albo napić ;)
Choć wśród ultrasów z całego świata ,to wstyd i kompromitacja a w Polsce wyśmiewanie do końca życia,tych ultrasów wrocławskich.
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 24.08.2013 14:21

Sven napisał(a):
Gajus.ems napisał(a):Wczoraj byłem trochę podłamany ( wysokością wygranej Sevili), sądziłem że trudno będzie o komplet na miejskim w meczu rewanżowym, Ale wygląda na to , że ludzie docenili wysiłek piłkarzy( a może klasę klubu z Sevili) i dzień po meczu wykupili wszystkie miejscówki. Również prasa chwali Śląsk. Obawiam się tylko aby nie doszło do nadzwyczajnych wydarzeń które wyeliminują ŚLĄSK na kilka lat z pucharów. Mam na myśli te doniesienia o pobiciach polaków w Hiszpanii.
GAJUS

Nic się nie stanie bo po takiej akcji nikt z Sevilli nie przyjedzie do Wrocławia ( nie licząc paru dziadków)

Nikt nie przyjedzie. Oficjalnie.

Sevilla FC poinformowała Śląsk Wrocław, że hiszpańscy kibice nie pojawią się na meczu rewanżowym IV rundy eliminacyjnej do Ligi Europejskiej. Oznacza to, że do wolnej sprzedaży trafią dodatkowe bilety na trybunę X.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.08.2013 18:13

Kiepura napisał(a):...
Nikt nie przyjedzie. Oficjalnie.

Sevilla FC poinformowała Śląsk Wrocław, że hiszpańscy kibice nie pojawią się na meczu rewanżowym IV rundy eliminacyjnej do Ligi Europejskiej. Oznacza to, że do wolnej sprzedaży trafią dodatkowe bilety na trybunę X.

No i bardzo dobrze. Szanse na awans są tylko matematyczne, a obijanie mordy Hiszpanom (chociaż im się należy) na stadionie - mało atrakcyjne.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.08.2013 21:26

hepik napisał(a):nie zdominuje polskiej ligi.(dwa składy to mit)

Czyli nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;)

Prorok !

Legia -Lechia 0-1!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone