Serce w pasy napisał(a):Póki co psiarnia prowadzi z Kolejorzem 2:0 do przerwy
Serce w pasy napisał(a):Prowokujesz czy co? Bo nie rozumiem.
slapol napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Prowokujesz czy co? Bo nie rozumiem.
Mówisz o psiarni i nie kumaszO prowokacji gadasz
Ja k..... prowokuję
![]()
Przeczytaj, co napisałeś... i pomyśl...
Serce w pasy napisał(a):slapol napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Prowokujesz czy co? Bo nie rozumiem.
Mówisz o psiarni i nie kumaszO prowokacji gadasz
Ja k..... prowokuję
![]()
Przeczytaj, co napisałeś... i pomyśl...
Aaaaa o to Ci chodzi. Ja po prostu tak nazywam "przyjaciółkę" z niewłaściwej stron Błoń:) Bez napinki. Tak się mówi i już.
slapol napisał(a):Z mojej (wrockowej) strony mówi się inaczej. Też bez napinki. Wisełka dzisiaj zamiata Lecha...i niech już tak pozostanie ...
jara napisał(a):slapol napisał(a):Z mojej (wrockowej) strony mówi się inaczej. Też bez napinki. Wisełka dzisiaj zamiata Lecha...i niech już tak pozostanie ...
... a Śląsk zamiótł Widzew
jara napisał(a):slapol napisał(a):Widzew dzisiaj grał słabo, Śląsk średnioaktywnie...wystarczyło .... Po pucharach (które dla Śląska skończą się zapewnie w czwartek - mejbi zagrają nieco lepiej)
Mimo wszystko - gratulacje
slapol napisał(a):jara napisał(a):slapol napisał(a):Widzew dzisiaj grał słabo, Śląsk średnioaktywnie...wystarczyło .... Po pucharach (które dla Śląska skończą się zapewnie w czwartek - mejbi zagrają nieco lepiej)
Mimo wszystko - gratulacje
Hejka Jara![]()
WIDZę, że Ty bardziej WIDZew![]()
Z Wrockowego punktu widzenia bliżej nam do ŁKS-u, ale cóż...takie są te futbolowe "przyjaźnie"...