Hej Wielki Panie, dlaczego....
Przecież Legia to jest potęga!
.png)
.png)
realista2 napisał(a):Kompleks prowincji

.png)
walp napisał(a):Zibi mówi tak: "Sprawa jest prosta: skoro Śląsk wygrał z Club Brugge, to dlaczego Legia ma nie pokonać Steauy? Musi zagrać najlepiej jak potrafi, mieć trochę szczęścia i kilku zawodników akurat w szczytowej formie"
Ekspertem nie jestem, ale też bym tak powiedział.
weldon napisał(a):[color=#800000]Wpadlibyście kiedyś tak, żeby pokazać wam coś więcej niż Centralny i Złote Tarasy, to może byście zmienili zdanie....
.png)
Kiepura napisał(a):slapol napisał(a):
Mimo tych utarczek słownych, oczywiście dzisiaj kibicuję Legii
Czy tylko ja tu dzisiaj kibicuje rumuńskiemu klubowi ?
Gajus.ems napisał(a):Nie przepadam za polskim kandydatem do Ligi Mistrzów, jednak dzisiaj jestem ponad podziałami i życzę polskiemu klubowi awansu, pomimo faktu, że jak awansuje to będzie finansowo o lata świetlne od pozostałych polskich klubów. Zresztą i teraz ma największe możliwości.
GAJUS
.png)
To jakaś bzdura z tą uszczypliwościąslapol napisał(a):Twój tekst (uszczypliwy)
slapol napisał(a):Ty bajtloku jesteś niereformowalny...
weldon napisał(a):....
Widzieć, a zobaczyć to mogą być dwie różne rzeczy.
To tak, jak oglądanie filmu bez dźwięku - ja zapraszam na taki z fonią[/color]....
.png)
Kiepura napisał(a):Czy tylko ja tu dzisiaj kibicuje rumuńskiemu klubowi ?
2:1 dla Bukaresztu..png)
slapol napisał(a):Rozumiem....ci z prowincji nie kumają o co kaman mimo, że "widzą"....to taka ich cecha podrzędna....dzięki (bez odbioru).
weldon napisał(a):slapol napisał(a):Rozumiem....ci z prowincji nie kumają o co kaman mimo, że "widzą"....to taka ich cecha podrzędna....dzięki (bez odbioru).
Kurcze, to już daleko poszedłeś z interpretacją![]()
Nam było miło, jak we Wrocku spotkaliśmy się z kimś, kto nam coś tam opowiedział o mieście i pokierował w fajne miejsca i tyle.
Ale rozum to jak chcesz
Pozdrawiam