Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.07.2013 21:07

anakin napisał(a):
slapol napisał(a):No i pięknie w d.... tym rezerwom... :lol: :lol: :lol:
Lechia :!: :!: :!:

Ależ w Tobie Sławek nienawiści. :roll:
Chcesz o tym porozmawiać? :mrgreen:

To są tylko ludzie. gwiazdy są gwiazdami, a młodzież, jak wszędzie, musi się uczyć. Nazwa klubu i jego historia meczu nie wygra.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.07.2013 21:08

2:2 W życiu nie spodziewałem się takiej wymiany.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.07.2013 21:09

anakin napisał(a):
slapol napisał(a):No i pięknie w d.... tym rezerwom... :lol: :lol: :lol:

Ależ w Tobie Sławek nienawiści. :roll:
Chcesz o tym porozmawiać? :mrgreen:

Mogę Greg... :lol:
Nie lubie Barsy od czasu gdy zaczęli grać pierdołowatą piłkę. 100 tys. podań i brak strzału z 16 m w czystej pozycji. Do d... się to ogląda.
Te rezerwy i tak są 10 razy więcej warte w kasie od każdej z naszych drużyn, a grają jak cioty :mrgreen: ... i mimo, że wyrównali...i może wygrają nawet) to dalej grają ciotowato...
LECHIA :!: :!: :!:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.07.2013 21:10

jara napisał(a):To są tylko ludzie. gwiazdy są gwiazdami, a młodzież, jak wszędzie, musi się uczyć. Nazwa klubu i jego historia meczu nie wygra.

Jarek.
Sorry ale próbujesz porównywać swoja beemkę do Sokoła Millenium. :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.07.2013 21:12

slapol napisał(a):Mogę Greg... :lol:
Nie lubie Barsy od czasu gdy zaczęli grać pierdołowatą piłkę. 100 tys. podań i brak strzału z 16 m w czystej pozycji. Do d... się to ogląda.
Te rezerwy i tak są 10 razy więcej warte w kasie od każdej z naszych drużyn, a grają jak cioty :mrgreen: ... i mimo, że wyrównali...i może wygrają nawet) to dalej grają ciotowato...

Fakt- grają.
Tylko pytanie- czy naprawdę grają?
No właśnie.

Co do sposobu gry to trochę masz rację.
I boję się, że Guardiola przez to "zabije" Bayern. :?
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.07.2013 21:15

anakin napisał(a):
jara napisał(a):To są tylko ludzie. gwiazdy są gwiazdami, a młodzież, jak wszędzie, musi się uczyć. Nazwa klubu i jego historia meczu nie wygra.

Jarek.
Sorry ale próbujesz porównywać swoja beemkę do Sokoła Millenium. :mrgreen:

Ale to Lewandowski strzelił Realowi 4 gole. Owszem, miał szczęście, że trafił na odpowiednich ludzi, ale takich jak on jest u nas wielu, tylko sprawy szkolenia leżą.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.07.2013 21:16

anakin napisał(a):
slapol napisał(a):Mogę Greg... :lol:

Fakt- grają.
Tylko pytanie- czy naprawdę grają?
No właśnie.

Co do sposobu gry to trochę masz rację.
I boję się, że Guardiola przez to "zabije" Bayern. :?

Jasne, że nie grają na maksa, teraz wymieniają 6 juniorów, a sponsorzy płacą....nie zmienia to faktu, że grają (lub udają) mało widowiskowo...
Naprawdę życzę sobie, żeby Lechia im wpieprzyła.... :lol:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.07.2013 21:19

jara napisał(a):Ale to Lewandowski strzelił Realowi 4 gole. Owszem, miał szczęście, że trafił na odpowiednich ludzi, ale takich jak on jest u nas wielu, tylko sprawy szkolenia leżą.

W przypadku Lewadowskiego to kwestia "specjalistów".
Czyli pseudo trenerów i działaczy.
"Po co mnie tu przywiozłeś?Jakbym chciał obejrzeć drewno to bym do lasu pojechał".
Wiesz czyja to opinia o "wczesnym" Lewadnowskim?
Mała podpowiedź - to były trener RP.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.07.2013 21:24

anakin napisał(a):
jara napisał(a):Ale to Lewandowski strzelił Realowi 4 gole. Owszem, miał szczęście, że trafił na odpowiednich ludzi, ale takich jak on jest u nas wielu, tylko sprawy szkolenia leżą.

"Po co mnie tu przywiozłeś?Jakbym chciał obejrzeć drewno to bym do lasu pojechał".

Ale to nie jest szkolenie. Widziałem w tefał program, w którym rodzice 3 x w tygodniu wożą 12 letnich synów ze Śląska do Wa-wy na treningi szkółki Barcy. I za parę lat nie będzie już tak wielkich różnic.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.07.2013 21:25

No i blaugrana lekko zesrana....8 drużyna Ekstraklasy nie pozwala im rozwinąć skrzydeł...( niech kasiorę wpłacą charytatywnie na dom dziecka w Gdańsku) :wink: :lol:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.07.2013 21:33

jara napisał(a):
anakin napisał(a):

Ale to nie jest szkolenie.

A co ja napisałem? :mrgreen:
Oki.
Spadam już, bo to temat o piłce nożnej, a na tym to ja się niewiele znam. :oczko_usmiech:
Sorry za OT :mrgreen: :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.07.2013 21:41

Rozumiem "ochronę" nóg "gwiazd" :wink: , ale gwizdanie prawidłowej gry ciałem, to już d....właztwo :wink: :lol:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.07.2013 21:42

slapol napisał(a):Rozumiem "ochronę" nóg "gwiazd" :wink: , ale gwizdanie prawidłowej gry ciałem, to już d....właztwo :wink: :lol:

Neymar lepiej pajacuje od Ronaldo
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.07.2013 21:51

Wszystko w temacie... oczywiście nie ma się co nadmiernie podniecać, ale przyznać trzeba - Lechia zagrała solidną piłkę, a FC nic specjalnego nie pokazała - odpieprzyli pańszczyznę i zwiali do szatni - lekka żenada...
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.07.2013 21:55

slapol napisał(a):Wszystko w temacie... oczywiście nie ma się co nadmiernie podniecać, ale przyznać trzeba - Lechia zagrała solidną piłkę, a FC nic specjalnego nie pokazała - odpieprzyli pańszczyznę i zwiali do szatni - lekka żenada...

Sławek, byłem na Camp Nou, gdy Barca zdobywała mistrzostwo z Ronaldinho, wtedy gdy była jego matka. Zawsze w pucharach kibicuje Barcy, ale teraz widzę, że przez 3 sezony nic wielkiego nie zagrają. Ta młodzież musi dorosnąć.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone