Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 23.07.2013 13:34

No to dyzma pocisnął naszemu prezesu ;)

"Smuda wściekł się z powodu słów prezesa Legii. - Nie znam tego człowieka, jakiś nowicjusz chyba. Co on pajacuje, dobry Boże. Jak grałem w Lidze Mistrzów, to on pod szafę z nocnikiem wjeżdżał. Ale życzę mu, żeby Legia awansowała do Ligi Mistrzów, bo to polski klub. Po co mu te uszczypliwości? Smuda ma skórę grubą jak aligator i takie ukłucia komara go nie ruszają. Leśniodroski, czy jak mu tam, facet piłkę zobaczył pół roku temu i udaje nie wiadomo kogo. Myślę, że on widział piłkę z pociągu Intercity albo nie, nie! On ją widział przez chwilę z TLK, bo on wolniej jedzie od Intercity - skomentował Smuda."

aligator normalnie patrz szwagier jaki forfiter ;)

Dopiero 1 kolejka a już wesoło

ed. żeby nie było Leśny sam zaczął :

"Nie mając nigdy okazji poznać pana Smudy, jestem bardzo krytyczny wobec niego i nie wiem, jak to możliwe, by ten typ trenera jeszcze funkcjonował w takim zespole. Jestem tak rozczarowany Euro, że moja krytyczna ocena sięgnęła zenitu, więc i na Wisłę spoglądam w ten sposób. Mogą nawet nie wejść do czołowej ósemki ligi. Takiego trenera absolutnie bym nie zatrudnił, formuła, jaką proponuje, wyczerpała się w latach 90. Nie wierzę, by oryginalną metodą motywowania można było daleko zajechać. Jest tylu młodych trenerów, którzy mają pojęcie o długofalowej pracy, juniorach, jesteśmy naprawdę w innych czasach - ocenił Leśnodorski."
Ostatnio edytowano 23.07.2013 14:05 przez Sven, łącznie edytowano 1 raz
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 23.07.2013 13:39

Ma rozmach trenejro.. A i jakie porównania.. ;) To już wyższa szkoła niż "teraz to ja sram", itp.
Pracował chyba nad wzbogaceniem słownictwa w wolnych chwilach (nowicjusz, aligator, intercity..!) ;)

Zapewne będzie wesoło i w następnych kolejkach.. :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.07.2013 21:14

Legia chyba ma pewne "przejście" :)
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 24.07.2013 21:19

Już teraz raczej tak.
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 24.07.2013 22:38

To jest druga runda. Za wrażenia artystyczne punktów nie dają.

Dwa zwycięstwa, punkty do rankingu, żadnych kontuzji. Nie żebym się cieszył, ale Legia zrobiła co miała zrobić.
Dwa lata temu Wisła też nie powalała ze Skonto a różni najlepiej zorientowani na forum nie wróżyli Wiśle niczego dobrego. A prawie o faze grupowa się otarliśmy.

Co Legia jest warta zobaczymy za tydzień.

Forma kibiców na Legii, taka cuś wakacyjna. Wiem, wiem przekaz TV. Ale w sumie jaka jak ma być w wakacje.

Mam nadzieje, że Śląsk nie sfajeruje i przejdzie.

Reszte drużyn otaczam życzliwą uwagą.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.07.2013 06:44

Kiepura napisał(a):
Co Legia jest warta

Obrazek
Obrazek
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 25.07.2013 08:11

alechandro proszę napisz, że masz mniej niż 20 lat - wtedy jestem w stanie ogarnąć Twoje wpisy
jakoś sobie nie wyobrażam trzydziestolatka mającego w avatarze zdjęcie kopacza i używającego emoticony zamiast słów

plakaty na ścianę też masz, czy coś ogarnąć od Juve ? może się nawet uda z autografami
i jeszcze jedno pytanko, ile zapłacisz za oryginalną meczówkę Buffona z eliminacji LM kiedy Juve grało w Bratysławie?

ed.
zgoda z Kiepurą - punkty do rankingu są, awans jest, za tydzień mecz który powinien pokazać czy Jasiu to dobry trener czy nie
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.07.2013 08:53

Sven napisał(a):....

Ten kopacz z avataru więcej potrafi niż wszystkie gwiazdeczki Legii razem wzięci :wink:
Koszulek mam sporo więc nie skorzystam z zachęty...zresztą - wkrótce zakupię nową w Juventus Storie :smo:

W wątku dyskusyjnym nt LM użyłeś emoty...też masz 20 lat ? :lol:
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 25.07.2013 09:15

nie odpowiedziałeś na pytanie

emot używam ale jakoś mam wrażenie, że bardziej oszczędnie ;)
kopacz lepszy ale ciągle tylko kopacz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.07.2013 09:26

Koszulek mam mnóstwo...
Plakatów nie mam...
20 lat już niestety nie mam...

Od kiedy pamiętam to cała dyskusja nie rozpoczęła się ode mnie...polska piłkę i jej fanów nigdy nie tykałem bo sam się tym interesowałem ale od jakiegoś czasu mam dosyć dziadostwa...
Juve kibicuję już 28 lat...jeżdżę na mecze tak więc to nie jest tylko miłość z plakatów z okresu dzieciństwa...
...to właśnie było krytykowane przez Was czyli Ciebie i Kiepurę bo jak można kibicować zagranicznej drużynie...widocznie można ale niektórzy tego nie rozumieją...więc zrozum to - a ja zrozumiem Ciebie i skończę z docinkami - w zamian oczekuję tego samego bo o gustach się nie rozmawia...
Nawiązując do symbolu korupcji - cóż...nie znasz wszystkich faktów bo nie interesujesz się tym ale to nie do końca tak jest... do dnia dzisiejszego nic nie zostało udowodnione a Sąd w Neapolu oczyścił Moggiego z zarzutów...szkoda tylko, że dla kogoś Juve było kiedyś niewygodne i przy zielonym stoliku dopełniono formalności...
Możemy też porozmawiać o symbolu korupcji w Polsce...Zagłębie ? Arka ? Widzew ? Według mnie Legia bo przecież "cała Polska widziała" to słynne powiedzenie mądrego człowieka ale duży może więcej...
Dalsza dyskusja nie miałaby sensu i najlepiej byłoby zakończyć obustronne docinki, mimo, że nie przekraczają one granic dobrego smaku... :wink:
Pozdrawiam
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 25.07.2013 09:41

no i gitara
Ostatnio to Ty ciśniesz na (L), nie mając w/g mnie żadnych powodów. Najważniejszy moim zdaniem to ten powód którym tak się chwalisz czyli niekibicowanie polskim zespołom. Skoro nic Cię nie interesuje polska piłka to jej nie komentuj. Tyle w tym temacie.
Odnośnie kibicowania ekipom z innego kraju, już kiedyś dyskutowaliśmy. Kolejne powtarzanie tych samych argumentów nic nie zmieni.
Korupcja w piłce była, jest i będzie. Nic na to nie poradzimy. Różnica jest taka, że nam niczego nie udowodniono a Juve obrywa przy okazji każdej takiej afery we Włoszech. Ale zakładam, że Legia też była mocno umoczona chociaż w druga stronę ( raczej sprzedawaliśmy niż kupowaliśmy). Wystarczy spojrzeć na ilość MP a ilość miejsc 2,3,4.

Lech złożył zapotrzebowanie na 2 tys. biletów na Litwę. Zdumieni Litwini odpowiedzieli,że mogą przekazać 250.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.07.2013 10:07

Wiesz...to nie jest tak, że jadę po Legii bez powodu...jeśli już chodzi o polska piłkę to jestem Zagłębiakiem więc wzajemna niechęć jest powszechnie znana...
To fakt - Juve obrywa za wszystko mimo, że też niczego nie udowodniono...obecne czasy to jednak zazdrość bo jednak po chudych latach podnieśli się z kolan i ciężko to strawić szczególnie Morattiemu i De Laurentisovi...
A Legii życzę jak najlepiej ( szczerze ) ale tylko na arenie międzynarodowej :wink:
W lidze życzę im porażek a przynajmniej w Lubinie ale wątpię w to aby taka marna drużynka jak Zagłębie ( no niestety ) im zagroziła...
No i przyłączam się do prośby walpa - potypujcie z nami LM - tak dla zabawy bo im więcej graczy tym ciekawsza zabawa...
No i większe pole do docinek :mrgreen: ( to tak dla żartu )...
Pozdrawiam :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.07.2013 18:31

Teraz kibicuję Piastowi w dogrywce ....to jest wg mnie ważne.... :!: :!: :!:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.07.2013 19:09

Szkoda Piasta... :? ...niech będzie, że to frycowe...w następnych sezonach będzie lepiej.... :lol: Pozdrav
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 25.07.2013 22:06

Szkoda, szkoda.. pewnie walczyli najbardziej, a jako jedyni się nie przedostali..
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone