Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.08.2013 20:51

Jak chłopaki nie spuchną, to może zrobią wynik :?: Oby tak dalej...może coś wpadnie
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 01.08.2013 21:19

Robią wynik, robią. O dziwo bardzo miło się na to patrzy. :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.08.2013 21:47

slapol napisał(a):.....Oby tak dalej...może coś wpadnie

No i wpadło :lol:
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 01.08.2013 21:51

Bardzo dobry występ podopiecznych sympatycznego czeskiego szkoleniowca. ;)
Pogratulować i oby utrzymali poziom w rewanżu.. :)
Gajus.ems
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gajus.ems » 01.08.2013 23:50

Trochę późno, ale dopiero wróciłem z meczu. ( takie tam skromne świętowanie). Fajnie jak polski klub (Śląsk) ogrywa faworyzowanych Belgów. Atmosfera na stadionie fantastyczna.
Nie podniecam się bardzo...w rewanżu może być oklep.
GAJUS
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 02.08.2013 06:48

Meczów wczorajszych nie oglądałem, ale ze sprawozdań wynika, że jedynie Śląsk godnie nas reprezentował (chodzi o postawę na boisku, nie o wynik).

Szkoda, że mimo tego ma on i tak najmniejsze szanse na awans.
Ale wierzyć trzeba.
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 02.08.2013 10:37

razpol napisał(a):Lech beznadzieja (zresztą już piąty raz w tym sezonie). Ale za to Śląsk nieźle śmiga póki co o dziwo. :)

Dla mnie Rumak od początku był takim drugim piłkarskim Dyzmą (pierwszym jest Smuda). Zadufany w sobie bufon bez żadnego doświadczenia trenerskiego... W zeszłym roku Lech ciągnął jeszcze to, co wypracował w poprzednim sezonie, w tym mamy efekty "pracy" Rumaka. Szkoda mi Lecha, bo uważam, że z tą trenerzyną nic nie osiągną...

A Śląsk?... No właśnie, "o dziwo" :lol: Ale trzymałem i tak wczoraj kciuki (w PUCHARACH :lol: ) za WKS.
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 02.08.2013 15:28

moondek napisał(a):
razpol napisał(a):Lech beznadzieja (zresztą już piąty raz w tym sezonie). Ale za to Śląsk nieźle śmiga póki co o dziwo. :)

Dla mnie Rumak od początku był takim drugim piłkarskim Dyzmą (pierwszym jest Smuda). Zadufany w sobie bufon bez żadnego doświadczenia trenerskiego... W zeszłym roku Lech ciągnął jeszcze to, co wypracował w poprzednim sezonie, w tym mamy efekty "pracy" Rumaka. Szkoda mi Lecha, bo uważam, że z tą trenerzyną nic nie osiągną...

A Śląsk?... No właśnie, "o dziwo" :lol: Ale trzymałem i tak wczoraj kciuki (w PUCHARACH :lol: ) za WKS.

Spróbował byś nie :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.08.2013 17:49

Gajus.ems napisał(a):...
Nie podniecam się bardzo...w rewanżu może być oklep.
GAJUS

Myślę, że Belgowie zlekceważyli Śląsk i przez to zostali nieźle zaskoczeni, a nasi zagrali mecz ostatnich lat - przede wszystkim jeśli chodzi o walkę.
W Belgii już nie będzie lekceważenia i przez to może być ciężko, ale gdyby przetrwać trudne niewątpliwie początki, niewykluczone jakieś sukcesy z kontry.
Ewentualny awans będzie wg mnie trudny, ale nie niemożliwy.

P.S.
Zgodnie z grafikiem wyjazdowym rewanż zastanie mnie w Żuljanie :lol: Mam nadzieję znaleźć tam jakieś wifi i na lapku co nieco pooglądać :lol:
Pozdrav :papa:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 02.08.2013 18:59

slapol napisał(a):Zgodnie z grafikiem wyjazdowym rewanż zastanie mnie w Żuljanie :lol: Mam nadzieję znaleźć tam jakieś wifi i na lapku co nieco pooglądać :lol:
Pozdrav :papa:

Taki mecz to będzie na HRT na bank :lol:
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 02.08.2013 20:33

slapol napisał(a):
Ewentualny awans będzie wg mnie trudny, ale nie niemożliwy.

Wisła też kiedyś grała z Brugge

Po pierwszym meczu też wydawało się,że będzie trudno i było. Ale był awans.
Historia lubi sie powtarzać :D

PS. Gdyby nie słaba jakość może bym się gdzieś tam dostrzegł na trybunie :sm: :D
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 02.08.2013 22:17

Lech też grał z Brugge w LE i to nie dawno.. Też 'u siebie' wygrał 1-0.. niestety w rewanżu Lewandowski nie strzelił setki, a Ivan karnego i tak zakończyła się tamta przygoda.. ;)

http://sport.wp.pl/kat,1754,title,Lech- ... &_ticrsn=3
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 06.08.2013 21:08

Takie dwa na jutro ;)

Sven jutro świętuje : ..dziny, .. niny i awans do następnej rundy
kukris
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kukris » 07.08.2013 07:13

Dzisiaj Legia walczy o...........Ligę Europejską.
Z grą jaką dotychczas prezentują w eliminacjach o LM mogą zapomnieć.
Może się jednak ockną ?
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 07.08.2013 19:09

No to być, albo nie być.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone