arkona napisał(a):W końcu w polskim fan clubie wysyp biletów nastąpił?

.
- Mecze typu Juve - Inter to mecze ligowe na które pierwszeństwo mają posiadacze karnetów...
- Mecze typu Juve - Inter, Milan, Roma, Napoli dysponują niewielką ilością biletów przeznaczonych do sprzedaży otwartej ze względu na olbrzymie zainteresowanie...to co jest za pośrednictwem :
http://www.listicket.it/...rozchodzi się w ciągu 2 godzin na takie atrakcyjne mecze...mi wówczas ciężko się nawet zalogować do serwisu mimo posiadania konta w nim...
- Pisząc w tym kontekście, miałem na myśli
nowy stadion Juve, który został oddany do użytku 2 lata temu...
- Nie miałem na myśli starego stadionu olimpijskiego ( obecny stadion AC Torino ) na którym przez czas budowy rozgrywało mecze Juve bo tam trybuny zapełnione do końca nigdy nie były ze względu na rozmiary obiektu...w tej sytuacji o bilet zdecydowanie łatwiej...
Karnety na mecze Ligi Mistrzów już nie obowiązują ( ważne są tylko na mecze ligowe ), dlatego bilety łatwiej kupić ze względu na to, że miejsc nie ograniczają posiadacze właśnie tych karnetów...zatem bilet można kupić w kasie przystadionowej nawet...
Czy jesteś taki ograniczony aby to zrozumieć ?
Jeżeli odpowiedź brzmi tak to zapraszam do przeczytania fragmentu mojej relacji :
mial-byc-rzym-byl-spontan-pazdziernik-2012-t39966-120.htmlgdzie opisywałem pobyt na meczu Ligi Mistrzów Juventus - Szachtar...na który pojechałem we własny zakresie, jeżeli zrozumienie tego jest dla Ciebie za ciężkie...
Jeżeli więc masz znikomą wiedzę na temat dystrybucji biletów w Serie A to nie wypowiadaj się...a Bundesliga ?
Cóż - jak już wspomniałem , mam blisko do Niemiec, więc to nie problem dla mnie...
Chcesz coś jeszcze wiedzieć czy Ci wystarczy ?
W razie czego - chętnie odpowiem na Twoje pytania, pod warunkiem, że będą sensowne