Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 02.03.2013 10:58

Kiepura napisał(a):
podszywacz napisał(a)::D

Panorama z sektora VIP (a co, wolno mi :wink: )

To ty teraz Vipol jesteś :lol:

No i jakie wrażenia ? Co dają ? Kelnerki toples, darmowe piwko...

Pytam, bo w ramach zwiedzania stadionu też kiedyś chce się tam wybrać.

Niee, żaden Vipol. Od czasu do czasu jedynie :) Jako pracownik jednego z partnerów Wisły Kraków mamy kilka darmowych karnetów na ten właśnie sektor. Jedzenie, owszem, może być, na zimno i na gorąco ale bez cudów. Kelnerki ubrane, miłe. Wszelkie napoje, w tym wyrób piwopodobny w cenie. Świetne jedzenie to jedynie w skyboxach, tam widziałem nawet sushi czy czerwone wino. Ale to już inna bajka. Sektor VIP traktuję jako ciekawostkę przyrodniczo-krajoznawczą, wolę być na innym sektorze, z kumplami, nawet o suchym preclu, bez tego nadętego towarzystwa niby VIP.
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 02.03.2013 11:49

Dzięki za informacje.
Również traktuje ten sektor jako ciekawostkę, ale kiedyś może jeden raz tam się wybiorę.

Sushi jako atrakcja w skyboxach ?
To już wiem dlaczego te skyboxy się tak marnie sprzedają :lol:
Dobrze, że chociaż to wino dają. :D
Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 02.03.2013 12:28

Kiepura napisał(a):Dzięki za informacje.
Również traktuje ten sektor jako ciekawostkę, ale kiedyś może jeden raz tam się wybiorę.

Sushi jako atrakcja w skyboxach ?
To już wiem dlaczego te skyboxy się tak marnie sprzedają :lol:
Dobrze, że chociaż to wino dają. :D

Między innymi sushi, nie sądzę że jako jedyne danie główne, akurat ja lubię. A dowiedziałem się że żadna firma nie zrezygnowała ze skyboxa przed obecnym sezonem, mało tego, wiem że wynajęto dwa następne. Biorąc pod uwagę że jesteśmy blisko strefy spadkowej, jest to dobry wynik. Takich to mamy kibiców sukcesu :wink:
arkona
Cromaniak

Postnapisał(a) arkona » 02.03.2013 12:39

alessandro1977 napisał(a):
arkona napisał(a):To się z Ciebie wagabunda zrobił. Jeszcze niedawno płakałeś, że Turyn tak daleko, nie ma jak dojechać,a teraz "w Turynie bywałem" pewnie to za Twoją sprawą Legia odwiesiła sztamę z Juve.

O co Ci biega bo nie kumam ? 8O

Teraz to kreujesz się na stałego bywalca stadionu, a jeszcze niedawno pisałeś na tym forum tak:
alessandro1977 napisał(a):Jeżeli chodzi to bywam na Dialog Arena na meczach Zagłębia, byłem na kilkunastu meczach wyjazdowych, byłem na kilku meczach reprezentacji, byłem na kilku meczach Bundesligi a do szczęścia brakuje mi udziału w meczu np. Juventus - Inter na który nie pojechałem z powodu braku biletów w posiadaiu Juve Poland Club...czy naprawdę uważasz, że jestem tylko internetowym kibicem ?

Co do meczu JUVE...chyba nie wiesz jak to działa...należę do fanclubu oficjalnego i wyjazd jest możliwy, jeżeli jest przeznaczona pula biletów dla nas a i tak w pierwszej kolejności łapią się Ci, którzy już wczęśniej wpłacili ale zabrakło dla nich biletu na poprzednio organizowany mecz...
Turyn nie jest w odległości jak Cottbus do którego mam 80 km..przyjechał Bayern to po prostu jadę z kilkoma kolegami samochodem i bez problemu wchodzimy na mecz..

W końcu w polskim fan clubie wysyp biletów nastąpił? :D.
Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 02.03.2013 12:42

Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.03.2013 13:31

arkona napisał(a):
W końcu w polskim fan clubie wysyp biletów nastąpił? :D.

- Mecze typu Juve - Inter to mecze ligowe na które pierwszeństwo mają posiadacze karnetów...
- Mecze typu Juve - Inter, Milan, Roma, Napoli dysponują niewielką ilością biletów przeznaczonych do sprzedaży otwartej ze względu na olbrzymie zainteresowanie...to co jest za pośrednictwem :
http://www.listicket.it/
...rozchodzi się w ciągu 2 godzin na takie atrakcyjne mecze...mi wówczas ciężko się nawet zalogować do serwisu mimo posiadania konta w nim...
- Pisząc w tym kontekście, miałem na myśli nowy stadion Juve, który został oddany do użytku 2 lata temu...
- Nie miałem na myśli starego stadionu olimpijskiego ( obecny stadion AC Torino ) na którym przez czas budowy rozgrywało mecze Juve bo tam trybuny zapełnione do końca nigdy nie były ze względu na rozmiary obiektu...w tej sytuacji o bilet zdecydowanie łatwiej...

Karnety na mecze Ligi Mistrzów już nie obowiązują ( ważne są tylko na mecze ligowe ), dlatego bilety łatwiej kupić ze względu na to, że miejsc nie ograniczają posiadacze właśnie tych karnetów...zatem bilet można kupić w kasie przystadionowej nawet...

Czy jesteś taki ograniczony aby to zrozumieć ?
Jeżeli odpowiedź brzmi tak to zapraszam do przeczytania fragmentu mojej relacji :
mial-byc-rzym-byl-spontan-pazdziernik-2012-t39966-120.html
gdzie opisywałem pobyt na meczu Ligi Mistrzów Juventus - Szachtar...na który pojechałem we własny zakresie, jeżeli zrozumienie tego jest dla Ciebie za ciężkie... :lol:

Jeżeli więc masz znikomą wiedzę na temat dystrybucji biletów w Serie A to nie wypowiadaj się...a Bundesliga ?
Cóż - jak już wspomniałem , mam blisko do Niemiec, więc to nie problem dla mnie...

Chcesz coś jeszcze wiedzieć czy Ci wystarczy ?
W razie czego - chętnie odpowiem na Twoje pytania, pod warunkiem, że będą sensowne :mrgreen: :papa:
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 02.03.2013 20:30

Kurde, flaszka była do wyjęcia :D

Eee, to nic nie znaczy
Gajus.ems
Cromaniak

Postnapisał(a) Gajus.ems » 02.03.2013 20:31

Wrócę do naszej LM, Legia-Bełchatów 0 : 0. Naprawdę sympatyczny ten J. Urban, ale chyba sytuacja go przerosła.
GAJUS
realista2
Cromaniak

Postnapisał(a) realista2 » 02.03.2013 21:02

To nie Urban zawinił. Odnoszę wrażenie, że są żle przygotowani fizycznie. Ruszają się jak muchy w smole, brakuje im startu do piłki. Czy taki błąd w przygotowaniach można szybko naprawić ? Oby.
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 02.03.2013 21:48

realista2 napisał(a): Czy taki błąd w przygotowaniach można szybko naprawić ? Oby.

Muszę Cie zmartwić. Jak rzeczywiście są zajeżdzeni/nieprzygotowani to będzie bardzo trudno.

Jak przyszedł Maaskant, drużyna była zupełnie nieprzygotowana. Robił jakieś obozy w przerwach na repre, pod koniec rundy jakoś tam to wyglądało.
Jak Probierz zmaścił po całości przygotowania, to cała zeszła jesień była do bani.

Edit. Jest jeszcze taka opcja, że nie płacicie zawodnikom.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.03.2013 11:17

realista2 napisał(a):To nie Urban zawinił. Odnoszę wrażenie, że są żle przygotowani fizycznie.

Czy Ty w ogóle wiesz co piszesz ?
A kto ma zadbać o przygotowanie fizyczne jak nie trener ? Terapeuta z miejskiego ośrodka rehabilitacji ? :lol:
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 03.03.2013 17:41

alessandro1977 napisał(a):
realista2 napisał(a):To nie Urban zawinił. Odnoszę wrażenie, że są żle przygotowani fizycznie.

Czy Ty w ogóle wiesz co piszesz ?
A kto ma zadbać o przygotowanie fizyczne jak nie trener ? Terapeuta z miejskiego ośrodka rehabilitacji ? :lol:

8O :lol:

No tak to może w A-klasie.

Za przygotowanie fizyczne odpowiada trener lub trenerzy przygotowania fizycznego.

Pierwszy trener co najwyżej ponosi za to ogólną odpowiedzialność.
razpol
Cromaniak

Postnapisał(a) razpol » 03.03.2013 18:38

Gajus.ems napisał(a):Lech - Polonia 0 : 1 ...zadziwiające ?
GAJUS

Niestety niby tak (choć to w końcu tylko nasza dziadowska liga, gdzie nie ma obecnie klubu, który wszystkich zmiażdży). ;)
Choć na wiosnę w sumie Kolejorz i tak dobra robota. :) (+2 do lidera). No ale wiadomo, zobaczymy co dalej.

Kiepura, aż tak jesteś zawzięty, że od amikorza ciśniesz? ;) /Rozumiem frustracje tym sezonem, ale tak poza tym?/ ;)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.03.2013 19:03

Kiepura napisał(a):
Za przygotowanie fizyczne odpowiada trener lub trenerzy przygotowania fizycznego.

8O :lol:
...którego dobiera sobie pierwszy trener, który jest szefem całego sztabu :wink:
Urban nie lubi kiedy mu się coś narzuca :wink:
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 04.03.2013 09:09

w tym sezonie poziom jest chyba najbardziej śmieszny od lat
ale przynajmniej jest wesoło ;)
alessandro ma rację - teraz za przygotowanie odpowiada Cesar Sanjuan-Szklarz którego ściągnął "Jasiu kumpel piłkarzy Urban"
młokos jakiś a to jego pierwszy sezon z seniorami, wcześniej trenował małolatów w Osasunie (jak Jasiu)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone