Kiepura napisał(a):Nigdy nie zrozumiem jak można wybrać sobie klub zagraniczny do sympatyzowania. T
Wielu rzeczy nie rozumiesz
Kiepura napisał(a):Nigdy nie zrozumiem jak można wybrać sobie klub zagraniczny do sympatyzowania. T
.png)
Sven napisał(a):dlaczego na naszych trybunach nie spotykamy tych zagorzałych kibiców z innych krajów.
.png)
alessandro1977 napisał(a):Sven napisał(a):dlaczego na naszych trybunach nie spotykamy tych zagorzałych kibiców z innych krajów.
Bo na naszych trybunach jest dzicz a na zachodzie na stadion idzie się całymi rodzinami, proste ? Ja kiedyś też bywałem na rodzimych stadionach, kupowałem karnety ale od dwóch lat nie bywam - wyjątek - w Poznaniu, Lech - Juventus
realista2 napisał(a): a Danijel królem.
Sven napisał(a):Polansuj swoją teorię w Londynie![]()
Kiepura napisał(a):opinie obcokrajowców, którzy pojawili się na polskich stadionach były takie, że atmosfera jest super.
.png)
alessandro1977 napisał(a):Kiepura napisał(a):opinie obcokrajowców, którzy pojawili się na polskich stadionach były takie, że atmosfera jest super.
Atmosfera jest super na meczu reprezentacji Polski bo na polską ligową kopaninę taki Niemiec, Włoch czy Hiszpan na pewno nie przyjdzie...chyba, że za karę
.png)
alessandro1977 napisał(a):Kiepura napisał(a):opinie obcokrajowców, którzy pojawili się na polskich stadionach były takie, że atmosfera jest super.
Atmosfera jest super na meczu reprezentacji Polski bo na polską ligową kopaninę taki Niemiec, Włoch czy Hiszpan na pewno nie przyjdzie...chyba, że za karę
Sven napisał(a):nikt nie przyjeżdża tutaj dla kopaniny tylko jak wspomniał imć Kiepura dla atmosfery.
Kiepura napisał(a):Słabo się orientujesz.[/url].
.png)
alessandro1977 napisał(a):Kiepura napisał(a):Słabo się orientujesz.[/url].
Zapewniam Cię, że orientuję się wystarczająco...akurat stadion Lecha to jedyny stadion gdzie do atmosfery przyczepić się nie można jak i do samego stadionu..akurat w Poznaniu mam dużo przyjaciół - kibiców Lecha jeszcze z czasów przyjaźni pomiędzy Lechem a Zagłębiem Lubin...przyjaźni pomiędzy klubami już nie ma ale przyjaźnie pomiędzy prawdziwymi kibicami pozostały...jak już wspomniałem - polecam mecz ligowy jednej z czołowych lig w Europie...
Po zwycięskim dwumeczu nad Wisłą Kraków trener Vitorii Guimaraes nie mógł nachwalić się kibiców Wisły. - Dopingowali wspaniale, mogą być wzorem dla innych fanów. Dzięki nim ten mecz był prawdziwym świętem, wspaniale wspierali swój zespół. Należą im się szczególne gratulacje - powiedział Jaime Pacheco.