Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Piłka nożna

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 26.04.2012 06:44

Janusz Bajcer napisał(a):
kukris napisał(a):
Kiepura napisał(a):I ten śmieszny "boski" neudacznik rodem z Argentyny. Senior Poprzeczka.
:lool: :lool: :lool:

Kiepura !
Czy mi się tylko wydaje, czy ty fałszujesz?
Może napisz - bo ciekawość mnie zżera - kto jest dla Ciebie ,,nieboskim" udacznikiem?

Piłkarz, który nigdy w meczu nie przestrelił karnego :wink:
Ciekawe czy Kiepura zba takiego :?:

Pewnie, że nie zna.

I nie fałszuje tylko dworuje sobie z całej tej medialnej hucpy tworzonej przez pseudodzinakorzoli wokoł tej drużyny. Najlepsza drużyna wszechczasów, boski Messi i takie tam... Byle się gazeta sprzedała.
I tych wszystkich śmiesznych, którzy 600 zł za koszulkę dadzą, bo tych gazet sie naczytali. A nawet nie wiedzą czy takie miasto naprawdę istnieje, bo nigdy tam nie byli.
Lepiej jakby te 600 zł na obiady dali dla głodnych polskich dzieci.
kukris
Koneser

Postnapisał(a) kukris » 26.04.2012 07:08

Może dzisiaj jakiś komentarzyk na temat idoli Madrytu zapodasz ?
Ciekawym bardzo. :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.04.2012 07:56

Kiepura napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):
kukris napisał(a):
Kiepura napisał(a):I ten śmieszny "boski" neudacznik rodem z Argentyny. Senior Poprzeczka.
:lool: :lool: :lool:

Kiepura !
Czy mi się tylko wydaje, czy ty fałszujesz?
Może napisz - bo ciekawość mnie zżera - kto jest dla Ciebie ,,nieboskim" udacznikiem?

Piłkarz, który nigdy w meczu nie przestrelił karnego :wink:
Ciekawe czy Kiepura zba takiego :?:

Pewnie, że nie zna.

I nie fałszuje tylko dworuje sobie z całej tej medialnej hucpy tworzonej przez pseudodzinakorzoli wokoł tej drużyny. Najlepsza drużyna wszechczasów, boski Messi i takie tam... Byle się gazeta sprzedała.

Określenie "Senior poprzeczka" to jakiś pseudodziennikarz wymyślił czy pseudoKiepura :?: :wink: :wink:
Ostatnio edytowano 26.04.2012 08:47 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 26.04.2012 08:41

Czy moje stare kości doczekają kiedyś takiego poziomu gry naszej krajowej kopanej jak wczoraj albo przedwczoraj? Chciałbym ale szanse są minimalne. Kiepura, jak Cię lubię, Messiemu daj spokój, to media kreują go na boga. Osobiście wolę oglądać na boisku jego skromną osobę niż wyżelowanego, mającego bzika nad każdym gramem tkanki tłuszczowej na swoim ciele Ronaldo. BTW, kibicuję królewskim :wink:
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 26.04.2012 17:08

kukris napisał(a):Może dzisiaj jakiś komentarzyk na temat idoli Madrytu zapodasz ?
Ciekawym bardzo. :D

Nie zapodam, bo nie oglądałem. Obowiązki wzywały.
A odpadnięcie skomentuje tak. Jak się traci frajerską bramkę, tak jak w Monachium, to nie można się spodziewać niczego dobrego.
A Niemcy uwielbiają frajerów. Golą ich zawsze i do końca. Nieprawda ? Na potwierdzenie wystarczy się rozejrzeć dookoła.

Określenie "Senior poprzeczka" to jakiś pseudodziennikarz wymyślił czy pseudoKiepura

Pewnie, że pseudoKiepura. Jakbym miał to na poważnie napisać a nie w formie ironicznego postu nie było by miło. :D

Messiemu daj spokój, to media kreują go na boga

No przecież o mediach głównie pisze. :D
A że cenię jego umiejętności piłkarskie niżej niż np. Ronaldo ? Moje prawo.

Czy moje stare kości doczekają kiedyś takiego poziomu gry naszej krajowej kopanej jak wczoraj albo przedwczoraj?

Życzę Ci długiego życia, ale prawda jest bolesna. Nie doczekasz.
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 03.05.2012 19:42

To co, kwestia mistrzostwa w nogach piłkarzy Wisły :D
Manga
Cromaniak

Postnapisał(a) Manga » 03.05.2012 19:45

Kondolencje dla kiboli z Warszawy.Dla tych z Krakowa z resztą też ;)
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 03.05.2012 19:48

Kiepura napisał(a):To co, kwestia mistrzostwa w nogach piłkarzy Wisły :D

raczej w nogach i pomysłach kiboli Wisły :wink:
Śląsk tego meczu nie przegra :wink: a gdyby nawet przegrywał..........
w końcu od czego ma się zgody w lidze :lol:
Liquid
Cromaniak

Postnapisał(a) Liquid » 03.05.2012 19:58

Z punktu widzenia poziomu gry to żaden klub grą w całym sezonie nie zasłużył na tytuł MP. To będzie najsłabszy mistrz od lat, tutaj psztyczek dla wyśmiewających się z Wisły po zeszłym sezonie. Z oczywistej oczywistości cieszyć się będę z MP zdobytego na stadionie Wisły przez Śląsk. A propos, gdzie podział się nam slapol :?:
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 03.05.2012 20:09

Sven napisał(a):
Kiepura napisał(a):To co, kwestia mistrzostwa w nogach piłkarzy Wisły :D

raczej w nogach i pomysłach kiboli Wisły :wink:
Śląsk tego meczu nie przegra :wink: a gdyby nawet przegrywał..........
w końcu od czego ma się zgody w lidze :lol:

Co racja to racja :D

Ale myślę, że nie będzie potrzeby psucia widowiska.

Wisłe ostatnio dwóch spadkowiczów gniotło niemiłosiernie, Śląsk sobie poradzi bez problemu.

Legia utratę szansy zawdzięcza mojemu "ulubionemu" trenerowi, zbyt krótkiej ławce i swoim kopaczom. Kolejność nieprzypadkowa.

A propos, gdzie podział się nam slapol

Może wróci, jak trzeba będzie odbierac gratulacje.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 03.05.2012 20:11

Nie nastawiałbym się na powrót Slapola...
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 03.05.2012 20:14

Bocian napisał(a):Nie nastawiałbym się na powrót Slapola...

A szkoda...
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 03.05.2012 20:23

Kiepura napisał(a):
Bocian napisał(a):Nie nastawiałbym się na powrót Slapola...

A szkoda...

Wolność wyboru z kim się chce gadać...
Gajus.ems
Cromaniak
wyścig żółwi

Postnapisał(a) Gajus.ems » 03.05.2012 21:32

Oglądałem dziś na żywo zwycięstwo Śląska z Jagiellonią....ale dopiero od 55 minuty meczu kiedy w końcu kupiłem bilet. W kolejce stałem już 1,5 h przed meczem. Wielu ludzi z rodzinami zrezygnowało, szkoda było mi tych małych dzieciaków w barwach Śląska. Chciałbym oczywiście aby Śląsk był mistrzem, ale jaka organizacja( okręgówka) taki ewentualny mistrz, zresztą jak pozostałe żółwie.
Pozdrawiam GAJUS
Sven
Cromaniak

Postnapisał(a) Sven » 03.05.2012 21:35

Papa Łolter zrezygnował z prezesury
piękne zakończenie dnia.......
oby za nim poleciało to całe towarzystwo wzajemnej adoracji
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone