Szczere gratulacje.
Pozdrawiam ukochaną Twierdzę.
.png)
.png)
Gajus.ems napisał(a):Od siebie dodam , że Wisła organizacyjnie przygotowała się na wizytę kilku tysięcy sympatyków Śląska. Kartę kibica wyrobiłem w parę minut(fajna pamiątka), a bilet dostałem bez kolejki.
GAJUS
.png)
Maciej napisał(a):Gajus.ems napisał(a):Od siebie dodam , że Wisła organizacyjnie przygotowała się na wizytę kilku tysięcy sympatyków Śląska. Kartę kibica wyrobiłem w parę minut(fajna pamiątka), a bilet dostałem bez kolejki.
GAJUS
Najlepiej zaplanowany to i tak był sam meczpo co te wszystkie przygotowania robić na marne
Cromaniacy wytłumaczcie mi, czy Ekstraklasa S.A. była przygotowana z pucharem i fetą w każdym miejscu tj. na Wiśle (to wiemy), Ruchu i Legii, czy to przypadek.
Hej, właśnie dochodzę do siebie (emocje i nie tylko ) po wyjeździe do Krakowa. Piękne i wspaniałe przeżycia dla kibica, Życzę wszystkim kibicowskim cromaniakom aby ich drużyny tez odnosiły suksesy.
Od siebie dodam , że Wisła organizacyjnie przygotowała się na wizytę kilku tysięcy sympatyków Śląska.
.png)
Kiepura napisał(a):O parkowałem koło kogoś z Oleśnicy![]()
Ale samochody były z całego Dolnego Śląska. Myśle, że mogło być 6 do 8 tysięcy zielonych.
.png)
Gajus.ems napisał(a):Hej, właśnie dochodzę do siebie (emocje i nie tylko ) po wyjeździe do Krakowa. Piękne i wspaniałe przeżycia dla kibica, Życzę wszystkim kibicowskim cromaniakom aby ich drużyny tez odnosiły suksesy.
Od siebie dodam , że Wisła organizacyjnie przygotowała się na wizytę kilku tysięcy sympatyków Śląska. Kartę kibica wyrobiłem w parę minut(fajna pamiątka), a bilet dostałem bez kolejki.
GAJUS
.png)
.png)
krakuscity napisał(a):I pomyśleć, że w Krakowie za złą odpowiedź - "komu kibicujesz?" można oberwać lub w skrajnych sytuacjach dostać nożem
.png)
podszywacz napisał(a):krakuscity napisał(a):I pomyśleć, że w Krakowie za złą odpowiedź - "komu kibicujesz?" można oberwać lub w skrajnych sytuacjach dostać nożem
Nożem można dostać wszędzie i za byle co, nie tylko za przekonania kibicowskie.
Mam w swoim otoczeniu kibiców różnych klubów, w tym Cracovii, pożartujemy, pośmiejemy się na tematy kibicowskie i żyjemy dalej jak znajomi, czasem przyjaciele.
Piszesz o garstce gówniarzy z dwóch klubów którzy pod płaszczykiem wojny klubowej walczą o narkotykowe strefy wpływów.
Napisałem można oberwać co nie oznacza , że od wszystkich.....
.png)
krakuscity napisał(a):
A wracając do spotkania z kibicami to już wtedy mówili , że może ktoś nie dostanie licencji i znowu Pasom się uda pozostać wśród najlepszych![]()
Osobiście mi się to nie podoba bo nie jest to fair play .
.png)
kukris napisał(a):krakuscity napisał(a):
A wracając do spotkania z kibicami to już wtedy mówili , że może ktoś nie dostanie licencji i znowu Pasom się uda pozostać wśród najlepszych![]()
Coś przebąkują o rozszerzeniu ligi do 18 drużyn.....
.png)
pablo74 napisał(a):kukris napisał(a):krakuscity napisał(a):
Coś przebąkują o rozszerzeniu ligi do 18 drużyn.....
odgrzewanie kotleta w polskiej piłce ....