Kiepura napisał(a):A my się na jakiegoś mistrza w przyszłym roku szykujemy ?
No przecież na mieście wisiały plakaty zachęcające do meczu Cracovia - ŁKS z napisem "mecz o mistrzostwo ekstraklasy"
.png)
Kiepura napisał(a):A my się na jakiegoś mistrza w przyszłym roku szykujemy ?
.png)
podszywacz napisał(a):Kiepura napisał(a):A my się na jakiegoś mistrza w przyszłym roku szykujemy ?
No przecież na mieście wisiały plakaty zachęcające do meczu Cracovia - ŁKS z napisem "mecz o mistrzostwo ekstraklasy"Nie jestem optymistą lecz przy tym poziomie ekstraklasy wszystko jest możliwe, łącznie z tym że Polonia Bytom będzie walczyć o mistrza z Widzewem a my z Legią walczyć o utrzymanie.
.png)
podszywacz napisał(a):
Czy w tym zarządzie Legii działają jacyś ludzie z Marsa
.png)
.png)
Sven napisał(a):No w końcu
piłkarz legenda,trener geniusz
proponuję prześledzić wypowiedzi Zygo " będzie dobrze a może źle, ale tylko rok"
a pewien pan poseł zaciera ręce i bałamuci małolatów
dawać tych Arabusów
w końcu pewna oprawa zrobiła swoje
Pozdrawiam
P.S W związku z ełro zastrzegam sobie dłuższą przerwę od forum.... w końcu nie wszędzie w Polsce Państwo funduje wifi
do 12 tego
.png)
kukris napisał(a):Wczoraj przeczytałem (w Fakcie he, he, he), że Maciuś bierze reprezentację po mistrzostwach. Na razię weźmie kilkaset tysiaczków za zerwanie kontraktu.
.png)
Sven napisał(a):No w końcu
proponuję prześledzić wypowiedzi Zygo " będzie dobrze a może źle, ale tylko rok"
dawać tych Arabusów
Pozdrawiam
P.S W związku z ełro zastrzegam sobie dłuższą przerwę od forum.... w końcu nie wszędzie w Polsce Państwo funduje wifi
do 12 tego
.png)
Kiepura napisał(a):Sven napisał(a):No w końcu
dawać tych Arabusów
Pozdrawiam
do 12 tego
E, a ja tak lubiłem Maćka. U Was.![]()
PS. Co do Ps, to nie turbuj sie jakby co. Dostrzegaj pozytywy. Biblioteki są dobrze zaopatrzone, gdzieniegdzie. Tak, ze czytelniczo się można podciągnąć. A i niezakazanych emblematów na koszulkach nie będziesz musiał oglądać.
.png)
sviva napisał(a):Sven napisał(a):Forpoczta cara putina już w stolycy
cza godnie poselstwo przyjąć
po radziecku... najpierw młotem a potem sierpem dla poprawki
W drogę powrotną się ich tupolewem wyśle... Niech znają naszą gościnność...
podszywacz napisał(a):Szpakoski widzę w formie jak zwykle