.png)
kulas napisał(a):Dzieki, ale juz to ktos mi wskazal. Ale nie jest to najnowsze patrzac po datach.
.png)
odpadek napisał(a):Paliwo w BiH - cena z dnia 11.08.2006 byla w granicach 4 ichniejszych marek co daje 1 euro.
.png)
odpadek napisał(a):Paliwo w BiH - cena z dnia 11.08.2006 byla w granicach 4 ichniejszych marek co daje 1 euro.
.png)
Wiła wianki napisał(a):kulas napisał(a):Dzieki, ale juz to ktos mi wskazal. Ale nie jest to najnowsze patrzac po datach.
...Ale wystarczające bo Doboj, Sarajevo, Tuzla czy Banja Luka to połowa drogi przez Bośnię. Dlatego też jak ktoś chce jechać całą trasę na LPG to już te stacje wystarcza. Chociaż ja w bośni będę jechał przynajmniej ze 200km na benzynie. W końcu mimo, że jest w aucie instalacja LPG to na benzynie wskazane jest też jeździć. Co zresztą praktykuję. Do tego dochodzi cena benzyny. Jest niższa niż u nas czy HR.
.png)
Wiła wianki napisał(a):odpadek napisał(a):Paliwo w BiH - cena z dnia 11.08.2006 byla w granicach 4 ichniejszych marek co daje 1 euro.
Jakby było tak jak mówisz to byłoby to najdroższe paliwo na świecie...chyba. Bo 4 jak to mówisz ichniejsze marki to prawie 2 ojro![]()
Coś ci się pomyliło. Chyba że kurs tak skoczył
.png)
kulas napisał(a):
Witam !
Ja mam zmiar pojechac na Osijek (mostar, sarajevo, zinica, doboj, osijek).
To spokojnie gdzies w polowie drogi znajde stacje. W Doboju bede probowal sie zatankowac.
Jesli trzeba placic gotowka, czy jest mozliwosc zaplacenia w ojro czy musze kupic ichniejsza walute ?
Dzieki i pzdr
.png)
.png)
noyle napisał(a):juz wiem 2,05 KM w Neum
.png)
Wiła wianki napisał(a):noyle napisał(a):juz wiem 2,05 KM w Neum
2,05 Marek bo to jest na drodze tranzytowej.
W okolicach mostaru i dalej na północ jest znacznie taniej.
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi