Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Pakoštane

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Robisek
Odkrywca
Pakoštane

Nieprzeczytany postnapisał(a) Robisek » 26.01.2008 00:12

Pakoštane - Byłem w tej miejscowości w 2007 roku. Jest to mała ale bardzo urocza mieścinka. Z czystym sumieniem mogę polecić apartamenty u Bariša Miletić (wpisując te dane w google łatwo znaleźć namiary) ewentualnie mogę podać szczegóły na e-mail. Co prawda 800 m do plaży, ale apartamenty czyściutkie, gospodarz miły, w czerwcu za 3 osoby zapłaciłem 17 euro za dzień za pokój z kuchnią i łazienką. Jak ktoś chce tam jechać to proszę pozdrowić ode mnie Josefa (syn właściciela) mówi trochę po angielsku. (załatwił rakiję po 4 euro za litr hehe).
W tym roku jadę na samo południe Cro, więc jeżeli ktoś szuka noclegów w tej miejscowości to Polecam.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.01.2008 10:23

Zapewne komuś przyda się ta informacja - a do Ciebie prośba na przyszłość . Jak będziesz miał coś godnego polecenia w HR to wrzuć te namiary bezpośrednio tu w dziale FAQ budujemy razem bazę z namiarami itp. Info z Twoim poleconem lokalem jest już tam zaktualizowane :wink: .
Pozdrav :papa:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone