napisał(a) TaTa » 11.01.2007 12:44
JACUNIO: W całym swoim zarozumialstwie mój poziom uważam za całkiem przyzwoity . A o Twoim poziomie świadczy Twoja niegrzeczność. (Chcę wierzyć, że tylko dlatego, iż nie do końca zrozumiałeś moje intencje). Poza tym nie komentuję Twojej wypowiedzi.
KRAKUSCITY: Nie. Nie mam zamiaru pobijać rekordów. Chcę tylko delikatnie uświadomić Wam wszystkim, jeśli mnie nie zrozumieliście, że miałkość tematów na tym forum zaczyna być przerażająca. Rozumiem, że to po- i przedsezonowa nuda. Ale ile razy można wałkować te same tematy i stawiać zadziwiająco naiwne pytania. Ludziee...
Ci którzy pamiętają dawne czasy i dawnych forumowiczów pamiętają zapewne również ciekawe i pouczające dyskusje na zupełnie przyzwoitym poziomie, inteligentne i skrzące się dowcipem, czasem złośliwe ale rzadko głupio złośliwe i obraźliwe. Choć niektórzy dyskutanci byli kontrowersyjni - to przyznacie - z przyjemnością śledziliśmy niektóre spory, czasami na bardzo wysokim poziomie. Wielu z tych osób już nie ma na tym forum. Odeszły z różnych powodów. Proszę Was, nie tępcie i nie skazujcie na banicję innych za odmienność poglądów i postaw, jeśli tylko nie urażają waszej godności i ogólnie pojętych norm obyczajowych. I nie krytykujcie za reprezentowany przez nich poziom - jeśli Ich nie zrozumieliście. "Czasem niektóre rzeczy są poza naszą percepcją - ale czy to świadczy że nie istnieją?" (To nie ja to Flammarion) .
Bardzo Was pozdrawiam...