.png)
.png)
madzia1981 napisał(a):Jacunio i Krakusie mam takie do was pytanie-czy zauważyliście tak jak ja że to forum trochę zaczęło odbiegać od właściwego przesłania?
My będziemy go ignorować a inni i tak będa pisać.A może my powinnismy zacząć ignorować takie tematy by ich po prostu nie napędzać?
.png)
.png)

aneta_jacek napisał(a):Lubicie walczyć z wiatrakami, nie?![]()
![]()
... Przynajmniej można sobie o czymś popisać .... a i tak z tego nic nie wyniknie.![]()
.png)
platon napisał(a):.Moja teoria spiskowa mówi ,że piszą to starzy forumowicze.
.png)
.png)
.png)
Taka komisja powinna mieć na celu dotarcie do IP użytkownika przeprowadzenia SPRAWIEDLIWEGO dochodzenia dlaczego ów osobnik podjął się napisania takiego, a nie innego wątku i dlaczego tak a nie inaczej się w nim wypowiada (ble ble ble)..... a następnie ujawnienia danych osobowych dla publicznej wiadomości.

Beeeee e e e e e
.png)
.png)
.png)
RobCRO napisał(a):tylko czy nie bardziej irytujace bywaja pytania zakladane po raz 5 czy 10, ile za kwatere w Makarskiej? ktoredy do Dubrovnika? jaka plaza w Orebic? pomocy, gdzie jechac? pomocy, co polecacie?
niedawno powstal Hyde Park, pewnie dlatego, ze coraz wiecej osob ma chec pisac na tematy nie do konca tylko zwiazane z CRO (chocby ja). w okresie zimowym, niestety malo osob odwiedza CRO, a inna sprawa, ze gdy sa tematy o CRO nawet swieze, to jakos widac marny odzew...ponadto, Wy starzy forumowicze, powinniscie dac przyklad i zakladac "madre" watki lub pisac tam, gdzie uwazacie, ze dyskusja jest na poziomie. a ostatnio widze, ze sa watki, gdzie dyskusja jest ciekawa chocby "Wielgus". Gorzej jak wpada ktos i zaczyna od inwektyw, zamiast argumentow, zaczyna sie wyzywac ludzi od takich czy innych...i zamiast dyskusji robi sie "jatka".
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.