Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

O co z nudów jeszcze zapytacie

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 11.01.2007 16:57

Nie wiem Rich chyba jeszcze nie ma ma, ale każdy kto chce moze go założyć.
wiolak3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolak3 » 11.01.2007 17:12

Miałam cos napisać, ale już sama nie wiem co....Ogólnie : złość i żal, na to co można TU-na chorwackim forum- poczytać....Więc trzymam się 3 tematów , bo nerwy mam zszarpane.... :evil:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 11.01.2007 17:19

madzia1981 napisał(a):Jacunio i Krakusie mam takie do was pytanie-czy zauważyliście tak jak ja że to forum trochę zaczęło odbiegać od właściwego przesłania?

Nie trochę a bardzo.
A może my powinnismy zacząć ignorować takie tematy by ich po prostu nie napędzać?
My będziemy go ignorować a inni i tak będa pisać.
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 11.01.2007 18:40

Lubicie walczyć z wiatrakami, nie? :D :D

... Przynajmniej można sobie o czymś popisać .... a i tak z tego nic nie wyniknie. :D :D
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 11.01.2007 19:19

aneta_jacek napisał(a):Lubicie walczyć z wiatrakami, nie? :D :D

... Przynajmniej można sobie o czymś popisać .... a i tak z tego nic nie wyniknie. :D :D

Wyniknie i pewnie o to chodzi tak tokującym i zakładającym durne tematy.Moja teoria spiskowa mówi ,że piszą to starzy forumowicze.
Piszą te głupoty w ilości ok.225 postów dziennie + ok.25 pisze się o Chorwacji .Wszyscy co pisali o Chorwacji przestają pisać tak jak np.wiolak3itd.
I tak admin ,którego nie lubią zostaje wykolegowany.Regulaminowo.
Zostaje mu Hyde Park i Rozmowy w tłoku. :D
Ale kto tu będzie zaglądał dla tych idiotycznych tematów?
Tylko ci co lubią pogadać o głupotach jak na czacie.
No to tyle mojej teori spiskowej,ale można poddać niektórych próbie wody jak pójdą w zaparte. :D
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 11.01.2007 23:07

platon napisał(a):.Moja teoria spiskowa mówi ,że piszą to starzy forumowicze.

Też tak myślę, odeszli a teraz robią dziadostwo.
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 12.01.2007 07:44

to powiedzcie kogo macie na mysli, jesli bedzie na mnie, bo sam zalozylem jakies tam malo chorwackie watki jak chocby ostatnio o pilce recznej, to
powiem "doviđenia" z mniejszym lub wiekszym zalem...
pozdrav
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 12.01.2007 08:41

Na innym forum, w którym uczestniczę admin dawno wywaliłby bzdurne tematy typu "ile macie w kołnierzyku", bo nie ma to raczej nic wspólnego z Cro i nie byłoby nad czym się rozwodzić. Może czas zrobić coś w tym kierunku żeby to forum zostało chorwackim a nie paplaniną o dupie Marynie. :evil:
RobCRO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) RobCRO » 12.01.2007 08:51

tylko czy nie bardziej irytujace bywaja pytania zakladane po raz 5 czy 10, ile za kwatere w Makarskiej? ktoredy do Dubrovnika? jaka plaza w Orebic? pomocy, gdzie jechac? pomocy, co polecacie?
niedawno powstal Hyde Park, pewnie dlatego, ze coraz wiecej osob ma chec pisac na tematy nie do konca tylko zwiazane z CRO (chocby ja). w okresie zimowym, niestety malo osob odwiedza CRO, a inna sprawa, ze gdy sa tematy o CRO nawet swieze, to jakos widac marny odzew...ponadto, Wy starzy forumowicze, powinniscie dac przyklad i zakladac "madre" watki lub pisac tam, gdzie uwazacie, ze dyskusja jest na poziomie. a ostatnio widze, ze sa watki, gdzie dyskusja jest ciekawa chocby "Wielgus". Gorzej jak wpada ktos i zaczyna od inwektyw, zamiast argumentow, zaczyna sie wyzywac ludzi od takich czy innych...i zamiast dyskusji robi sie "jatka".
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 12.01.2007 09:26

krakuscity napisał(a):
platon napisał(a):.Moja teoria spiskowa mówi ,że piszą to starzy forumowicze.

Też tak myślę, odeszli a teraz robią dziadostwo.

czyżby należało powołać komisję śledczą :?: :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 12.01.2007 10:31

Richu jestem za :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: Taka komisja powinna mieć na celu dotarcie do IP użytkownika przeprowadzenia SPRAWIEDLIWEGO dochodzenia dlaczego ów osobnik podjął się napisania takiego, a nie innego wątku i dlaczego tak a nie inaczej się w nim wypowiada (ble ble ble)..... a następnie ujawnienia danych osobowych dla publicznej wiadomości. :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:

Oby to tylko nie były moje dane :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: Beeeee e e e e e :papa: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 12.01.2007 11:46

Głupie pytanie, głupia odowiedż (moja)--ale łatwo Was (Nas)sprowokować do dosyć ostrej wymiany zdań. Czy to jest tego warte ?
Pozdrawiam
kate8799
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kate8799 » 13.01.2007 08:08

zgadzam sie z mackiem! przeciez jakby ludzie nie pisali, to watkow by nie bylo. jesli komus przeszkadza, to bprzeciez nie musi zagladac do tych tematow. fakt, ze jest ich troche duzo, moze nawet za duzo jak na forum o chorwacji, ale nie uwazam, zeby nie mialo byc w ogole. przez takie luzne pogaduch mozna troszke ludzi poznac :D ! tyle ze pytanie o rozmiar kolnierzyka..hmmm..chyba nie calkiem o to chodzi :) !
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 13.01.2007 08:30

RobCRO napisał(a):tylko czy nie bardziej irytujace bywaja pytania zakladane po raz 5 czy 10, ile za kwatere w Makarskiej? ktoredy do Dubrovnika? jaka plaza w Orebic? pomocy, gdzie jechac? pomocy, co polecacie?
niedawno powstal Hyde Park, pewnie dlatego, ze coraz wiecej osob ma chec pisac na tematy nie do konca tylko zwiazane z CRO (chocby ja). w okresie zimowym, niestety malo osob odwiedza CRO, a inna sprawa, ze gdy sa tematy o CRO nawet swieze, to jakos widac marny odzew...ponadto, Wy starzy forumowicze, powinniscie dac przyklad i zakladac "madre" watki lub pisac tam, gdzie uwazacie, ze dyskusja jest na poziomie. a ostatnio widze, ze sa watki, gdzie dyskusja jest ciekawa chocby "Wielgus". Gorzej jak wpada ktos i zaczyna od inwektyw, zamiast argumentow, zaczyna sie wyzywac ludzi od takich czy innych...i zamiast dyskusji robi sie "jatka".

W pełni popieram - watki typu co, jak, jaki(a), gdzie, kiedy ? wynikaja albo z niewiedzy że na forum jest opcja szukaj i google (w co wątpię), albo z lenistwa - co będę szukać albo podczepiać się pod istniejący już wątek - niech inni to zrobią za mnie (w co, coraz bardziej wierzę - szczególnie jak ktoś zakłada ten sam temat 2-3 razy albo WRZESZCZY).
Ale przyznam sam robię żle, bo czasem odpowiadam na takie posty. Myślę że odpowiedzieć trzeba, ale nie o wszystkim, niech ktoś sam poszuka reszty informacji. I zawsze zwrócić uwagę (może dany forumowicz się nawróci :wink: ).
PZDR.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 13.01.2007 10:44

RobCRO ma rację , te pytania setny raz o to czy ktoś widział kupę na plaży w Baska albo Orebicu i gdzie do Cro sa beznadziejne. Każdy z nas był gdzieś pierwszy raz , trzeba się zainteresować tym gdzie się chce pojechać i już. Trochę własnej inwencji. Pozdrav.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

O co z nudów jeszcze zapytacie - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone