Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noworoczny Avatar

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 16:02

Tak widziałem pod zdjęciem było napisane:

"Jeśli zdjęcie znajdzie w sieci zebik może rozpowszechniać ile chce, a strażnicy moralności co nagle doznali olśnienia prawnego niech idą w inną stronę" :D :D :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 16:04

alessandro1977 napisał(a):
lubelski napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):Ciekawe Andrzej ile w tym prawdy..

nie wierzysz..masz telefon zadzwoń... :wink: :wink:
dzięki ..i za życzenia również

No dobra...zwracam honor i czapki z głów przed takim facetem...pomaga o czym faktycznie się przekonałem...skoro nawet jego żona to potwierdza... :wink:

A ja niestety nie mogę pomagać muszę się przygotowywać do procesu o zabór dóbr autorskich i namawianie do piractwa. :D :D :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 16:14

Biedny Sebastian...daj jednak na luz bo sądy teraz nie funkcjonują...najesz się, wypoczniesz a potem staniesz do prawniczej walki... :D
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 23.12.2009 16:15

alessandro1977 napisał(a):No dobra...zwracam honor i czapki z głów przed takim facetem...pomaga o czym faktycznie się przekonałem...skoro nawet jego żona to potwierdza... :wink:

Gdyby Twoja też stała nad Tobą z wałkiem, to też byś jajka obierał i sałatkę kroił :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 16:15

alessandro1977 napisał(a):Biedny Sebastian...daj jednak na luz bo sądy teraz nie funkcjonują...najesz się, wypoczniesz a potem staniesz do prawniczej walki... :D

Jasne :D :D :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 16:32

pasażer napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):No dobra...zwracam honor i czapki z głów przed takim facetem...pomaga o czym faktycznie się przekonałem...skoro nawet jego żona to potwierdza... :wink:

Gdyby Twoja też stała nad Tobą z wałkiem, to też byś jajka obierał i sałatkę kroił :oczko_usmiech:

A wiesz, że nawet mi to na myśl nie przyszło... 8O ... cóż, więc nasz kolega po prostu nie ma wyjścia ale jak by nie było nie odbierajmy Andrzejowi tej dumy...zasiądzie jutro do Wigilijnego stołu i pomyśli : "wykonałeś kawał świetnej roboty brachu..." :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.12.2009 17:51

lubelski napisał(a):za to Janusz fajnego aniołka namalował.... :wink: :wink: w avatarku....

Anioła znalazłem m.in. TU

przy pomocy google :arrow: anioł męski

Obrazek
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 17:57

Zobacz obraz w pełnych rozmiarach
171 x 200 - 11k - jpg - boris-vallejo.ovh.org/data/thumbnails/5/Boris...
Obraz może być objęty prawami autorskimi.:!:
Poniżej znajduje się obraz w kontekście wyświetlanym na stronie: boris-vallejo.ovh.org/categories.php?cat_id=
no coments......

a przy okazji Janusz, dla Ciebie i Twoich Bliskich , dla wszystkich bywalców tego tematu, moich friendów... zdrowych i pogodnych Świąt życzę wraz z rodziną.... bo już czasu na siedzenie nie będzie...przy kompie :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 18:05

To i ja się dołączam do życzeń - wesołych świąt...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.12.2009 18:12

lubelski napisał(a):Zobacz obraz w pełnych rozmiarach
Poniżej znajduje się obraz w kontekście wyświetlanym na stronie: boris-vallejo.ovh.org/categories.php?cat_id=
no coments......

Tak pisze prawie przy wszystkich zdjęciach w internecie.
Mam nadzieje, że mnie jakiś Boris na cro.pl nie znajdzie, a drugiej strony jaka pewność, że On to na swojej stronie umieścił to zdjęcie jako autor :?:

Mikołaje, czas w drogę do szopki :wink: :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 18:26

Janusz Bajcer napisał(a):
lubelski napisał(a):Zobacz obraz w pełnych rozmiarach
no coments......

Tak pisze prawie przy wszystkich zdjęciach w internecie.
Mam nadzieje, że mnie jakiś Boris na cro.pl nie znajdzie, a drugiej strony jaka pewność, że On to na swojej stronie umieścił to zdjęcie jako autor :?:

Mikołaje, czas w drogę do szopki :wink: :D

Twój kolega moderator Rysio twierdzi, że to kradzież więc uważaj. :D :D :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.12.2009 18:34

Mikołaje do poszły do szopki :wink: :D

Przy choince rządzi Aniołek :wink: :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 18:36

Janusz Bajcer napisał(a):Mikołaje do poszły do szopki :wink: :D

Przy choince rządzi Aniołek :wink: :D

U nas prezenty i 6 i 24 grudnia przynosi Mikołaj, u was Anioł a niektórym nikt nie przynosi więc problem im się rozwiązuje. :D :D :D
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 23.12.2009 19:37

alessandro1977 napisał(a): wesołych świąt

i RaTaTamBUŹKA Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano 23.12.2009 19:44 przez pasażer, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.12.2009 19:38

lubelski napisał(a): radyjko,

Masz coś przeciw ??

Znalazłem ładniejszy awatarek, a ponieważ w radyjku za chwilę božcne pjesma i piosenki "aniołkowe", więc wstawiłem sobie nowy :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone