"Jeśli zdjęcie znajdzie w sieci zebik może rozpowszechniać ile chce, a strażnicy moralności co nagle doznali olśnienia prawnego niech idą w inną stronę"
alessandro1977 napisał(a):lubelski napisał(a):alessandro1977 napisał(a):Ciekawe Andrzej ile w tym prawdy..
nie wierzysz..masz telefon zadzwoń...![]()
dzięki ..i za życzenia również
No dobra...zwracam honor i czapki z głów przed takim facetem...pomaga o czym faktycznie się przekonałem...skoro nawet jego żona to potwierdza...
.png)
alessandro1977 napisał(a):No dobra...zwracam honor i czapki z głów przed takim facetem...pomaga o czym faktycznie się przekonałem...skoro nawet jego żona to potwierdza...

alessandro1977 napisał(a):Biedny Sebastian...daj jednak na luz bo sądy teraz nie funkcjonują...najesz się, wypoczniesz a potem staniesz do prawniczej walki...
pasażer napisał(a):alessandro1977 napisał(a):No dobra...zwracam honor i czapki z głów przed takim facetem...pomaga o czym faktycznie się przekonałem...skoro nawet jego żona to potwierdza...
Gdyby Twoja też stała nad Tobą z wałkiem, to też byś jajka obierał i sałatkę kroił
.png)
lubelski napisał(a):za to Janusz fajnego aniołka namalował....![]()
w avatarku....
.png)
lubelski napisał(a):Zobacz obraz w pełnych rozmiarach
171 x 200 - 11k - jpg - boris-vallejo.ovh.org/data/thumbnails/5/Boris...
Obraz może być objęty prawami autorskimi.:!:
Poniżej znajduje się obraz w kontekście wyświetlanym na stronie: boris-vallejo.ovh.org/categories.php?cat_id=
no coments......
Janusz Bajcer napisał(a):lubelski napisał(a):Zobacz obraz w pełnych rozmiarach
171 x 200 - 11k - jpg - boris-vallejo.ovh.org/data/thumbnails/5/Boris...
Obraz może być objęty prawami autorskimi.:!:
Poniżej znajduje się obraz w kontekście wyświetlanym na stronie: boris-vallejo.ovh.org/categories.php?cat_id=
no coments......
Tak pisze prawie przy wszystkich zdjęciach w internecie.
Mam nadzieje, że mnie jakiś Boris na cro.pl nie znajdzie, a drugiej strony jaka pewność, że On to na swojej stronie umieścił to zdjęcie jako autor
Mikołaje, czas w drogę do szopki![]()
.png)
lubelski napisał(a): radyjko,