a ja sobie mam choineczkę w awatarku i to moją i już, bo ten Mikołaj z papierosem to troche straszny
hajduczek napisał(a):Panie Januszu a tamten janiołeczek był fajowszy![]()
ale cóż nie dane było oczek nacieszyć
![]()
![]()
a ja sobie mam choineczkę w awatarku i to moją i już, bo ten Mikołaj z papierosem to troche straszny![]()
.png)
zebik napisał(a):hajduczek napisał(a):Panie Januszu a tamten janiołeczek był fajowszy![]()
![]()
![]()
a ja sobie mam choineczkę w awatarku i to moją i już, bo ten Mikołaj z papierosem to troche straszny![]()
A tam straszny śmieszny jest taki pasujący do tego wątku.![]()
![]()
Janusz Bajcer napisał(a):
Masz coś przeciw ??
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Znalazłem ładniejszy awatarek, a ponieważ w radyjku za chwilę božcne pjesma i piosenki "aniołkowe", więc wstawiłem sobie nowy
hajduczek napisał(a):zebik napisał(a):hajduczek napisał(a):Panie Januszu a tamten janiołeczek był fajowszy![]()
![]()
![]()
![]()
dla mnie straszny ,bo mi mojego byłego przypomina![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
zebik napisał(a):hajduczek napisał(a):zebik napisał(a):hajduczek napisał(a):Panie Januszu a tamten janiołeczek był fajowszy![]()
![]()
![]()
![]()
dla mnie straszny ,bo mi mojego byłego przypomina![]()
![]()
![]()
![]()
To taki stary by czy taki brzydki![]()
![]()
piotrf napisał(a):Patrząc na Janusza nowego Aniołka , nie mam wątpliwości , co mógłbym od niego chcieć![]()
.png)
lubelski napisał(a):Piotrze tylko nie mów że papierosa.....![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Święta, święta .... i po świętach.
Zostawiam anielski awatarek w poście![]()
i wracam do swojego autorskiego awatarku