Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noworoczny Avatar

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 23.12.2009 10:57

zebik napisał(a):Większość użytkowników tak robi i tyle

No to jest poważny argument

zebik napisał(a): również ty.

Kiedyś owszem zdarzało się i to często. Obecnie staram się mieć na uwadze, że ktoś jest autorem tego co wstawiam.

zebik napisał(a):niczyjego zdjęcia

Dziś do domu wrócę jakimś niczyim samochodem, których niczyich na parkingach stoją setki :D
Ostatnio edytowano 23.12.2009 10:59 przez Rysio, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 10:59

To zobacz na wiele innych obrazków. linków do zdjęć bez podpisu autora, linków do utworów muzycznych nielegalnie wstawionych. Dobrze wiesz, że większość jest wstawiona w podobny sposób ale Ty musiałeś o złodziejstwie napisać akurat w tym wątku, a nie w innym.
Motoschiza
Cromaniak

Postnapisał(a) Motoschiza » 23.12.2009 11:01

Co prawda to prawda :?
Ale nie psujcie Świątecznego klimatu dogadując się o prawa autorskie, chyba każdy jest świadom przepisów :lol:

Ps. dziewczynki w samych majteczkach? To może też być opacznie odebrane :lol: :lol: :lol:
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 23.12.2009 11:01

Bo może lepiej jak ja Ci to uświadomię niż autor np "Twojego" awaratka, który jak to mówią skutecznie spier.oli Ci święta :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 11:06

W takim razie zamknij ten wątek - nie będzie więcej złodziejstwa.
paolooo
Croentuzjasta

Postnapisał(a) paolooo » 23.12.2009 11:09

normalnie (czyt. nienormalnie) jak w Sejmie 8O

świąteczne pozdrowienia dla wszystkich :D
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 23.12.2009 11:11

Motoschiza napisał(a):Ps. dziewczynki w samych majteczkach? To może też być opacznie odebrane :lol: :lol: :lol:

Dopóki to moja córa, to nie bój się. Natomiast wspomnę jako przykład, że wykonując zdjęcia do kalendarza na których przedstawione były dzieci ze szkół i przedszkoli w strojach ludowych miałem zgodę obojga rodziców każdego z dzieciaków. Takie czasy :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.12.2009 11:30

W grudniu jako dziecko zawsze pisałem dwa listy: do Św.Mikołaja i do Aniołka. :D

Moi obecnie dorośli synowie jako dzieci też dwa lisy pisali :D

Obrazek
Ostatnio edytowano 23.12.2009 12:36 przez Janusz Bajcer, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 12:04

Rysiu ten ładniejszy i mam prawa autorskie choć było ciężko uzyskać. :D :D

pozdrawiam legalne radyjko cro.pl :D :D
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 23.12.2009 13:21

zebik co jest grane? Już po akcji świątecznej?

Rysio napisał(a):Bo może lepiej jak ja Ci to uświadomię niż autor np "Twojego" awaratka, który jak to mówią skutecznie spier.oli Ci święta :D

Zabrzmiało to jak byś miał biec zaraz i donieść o tym komuś.
Na razie to Ty Rysio próbujesz spier.olić, czy już to zrobiłeś. Co to za teksty z prawami autorskimi? Wszyscy (mody) macie avatary "własnej produkcji"? Janusz, jak wykonałeś wczoraj tego kolesia rodem ze stron gejowskich, ze skrzydłami? Nikt z Was (mody) nie wkleja fot z netu? Bar cro.pl 2 założony przez admina, to w większości fotki z netu i Twoich ostrzeżeń w temacie nie widziałem. Całe forum, łącznie z relacjami, nasączone jest fotami z netu. W tym temacie Janusz wkleił kilka nie podając źródła. A tematy muzyczne, radyjko...?
Co to za bzdury? Rysio co chciałeś osiągnąć?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 13:34

Tak ku chwale praworządnym prośba do wszystkich o wywalenie wcześniejszych avatarów i wklejenie nowego z pierwszego postu.

Jarosław wiesz przecież, że nam nie dadzą się pobawić zniszczą wszystko.
:D
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 23.12.2009 13:45

Ależ bawcie się ile dusza zapragnie :D Przecież ja z 1 postu obrazków nie usuwałem :D Ważne jest to aby mieć świadomość tego co robimy :D

A inne tematy :?: Tam też przyjdzie czas by uświadamiać :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 13:49

Rysio napisał(a):Ależ bawcie się ile dusza zapragnie :D Przecież ja z 1 postu obrazków nie usuwałem :D Ważne jest to aby mieć świadomość tego co robimy :D
A inne tematy :?: Tam też przyjdzie czas by uświadamiać :D

A ty masz świadomość - bo w 2 minuty znalazłem parę zdjęć wklejonych przez Ciebie niezgodnych z cytowanymi przepisami prawa.
Tylko Rysiu ty to zrobiłeś specjalnie wszedłeś i walisz pałą, że złodzieje ukradli obrazek. Nie zauważyłem abyś pouczał innych wcześniej, wiec dlaczego zaczynasz ode mnie swoje kazanie. Jak coś masz to wal śmiało albo na GG jak tu nie chcesz, ale nie wyjeżdżaj z moralizowaniem jak sam robisz/łeś podobnie.
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 23.12.2009 14:01

Rysio napisał(a):A inne tematy :?: Tam też przyjdzie czas by uświadamiać :D

Uświadom swoich kolegów modów najpierw i zamknij temat admina (Bar), bo tam tego zła dużo. Żal ściskał ... i było zepsuć wszystkim humory.

zebik napisał(a):Tak ku chwale praworządnym prośba do wszystkich o wywalenie wcześniejszych avatarów i wklejenie nowego z pierwszego postu.

Ku chale to może przyłączyć się do akcji Janusza i tego "aniołka" wkleić?

Gwiazdor był ok, po co zmieniałeś? Jakiś cynk miałeś, że Rysio szuka autora i będzie skarżył?
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 23.12.2009 14:04

Oj Zebik, ponoć czytasz a dalej nie rozumiesz. Wróć do mojego postu z początku tej strony. Że padło akurat na Ciebie :?: Namawiałeś do zła innych a wielu już u spowiedzi przedświątecznej było a poza tym zwyczajny pech :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone