Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Noworoczny Avatar

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 14:06

Rysio napisał(a):
A inne tematy :?: Tam też przyjdzie czas by uświadamiać :D

..tylko może Rysiu wytłumacz mi , jeśli możesz i chcesz oczywista dlaczego zacząłeś edukację od tego tematu i akuratnie tuz przed Wigilią....,nawalonych jak pisał Jarek zdjęć w cro barze, radyjko, i wiele innych rzeczy które się do tej pory działy....nie przeszkadzało to nikomu wcześniej????? dziwne....
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 14:07

...ta...juz przeczytałem, nie musisz odpowiadac..buhahahahaha :wink: Powalający jest ten tekst..tylko Wy umiecie czytać..superancko...
Użytkownik usunięty
Re: Akcja Mikołajowy Avatar

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 14:09

Rysio napisał(a):Czyli ukraść autorowi tego obrazka, czy może posiadasz prawa do jego rozpowszechniania :?:

Nie wiem o co ci chodzi ale to jest twój pierwszy post w tym temacie i tego się trzymajmy reszta nie ma tu znaczenia. Pomyśl, że pisząc takie słowa możesz kogoś obrazić chyba że o to Ci chodziło aby rozpętać znowu burzę, a potem pisać, że to znowu Oni nie umieją się zachować. Wydelegowano Cię czy jak. Dal mnie to już przestaje być śmieszne.

Ps. Najpierw nazywasz złodziejem, a potem życzysz Wesołych Świąt - hipokryzja do kwadratu.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 14:12

za to Janusz fajnego aniołka namalował.... :wink: :wink: w avatarku....
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 23.12.2009 14:15

Nie wiem czy to do Ciebie za trudne, ale spróbuję jeszcze raz.

Uświadom sobie że obrazek stanowi taką samą własność jego autora jak dla właściciela samochód, portfel czy tabliczka czekolady w sklepie :idea:

Łapiesz to :?:

Edit: Janusz nie namawia innych by sobie tego aniołka wstawiali i mam nadzieję, że po iluś tam moich uwagach w tym temacie świadomość odpowiednią ma i wkalkulował ryzyko odpowiedzialności :)
Ostatnio edytowano 23.12.2009 14:27 przez Rysio, łącznie edytowano 2 razy
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 14:16

pasażer napisał(a):Gwiazdor był ok, po co zmieniałeś? Jakiś cynk miałeś, że Rysio szuka autora i będzie skarżył?

Zmieniłem tylko dlatego, że dziecko narysowało ładniejszy, poza tym nie znam Rysia nie wiem co zrobi może to on jest autorem i poczuł się dotknięty, a może powiadomi kogoś o tym skąd ja to mogę wiedzieć. Napisał, przecież, że ktoś może spierd.olić mi święta, akurat mi to pół biedy gorzej z resztą familli. Wiesz w dzisiejszym czasach człowiek człowiekowi wilkiem.

Rysio napisał(a):Bo może lepiej jak ja Ci to uświadomię niż autor np "Twojego" awaratka, który jak to mówią skutecznie spier.oli Ci święta icon_biggrin.gif
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 14:17

Rysio napisał(a):Nie wiem czy to do Ciebie za trudne, ale spróbuję jeszcze raz.

Uświadom sobie że obrazek stanowi taką samą własność jego autora jak dla właściciela samochód, portfel czy tabliczka czekolady w sklepie :idea:

Łapiesz to :?:

Mądrości rodem z podręcznika dla akwizytorów - nawklejałeś w barze cudzych zdjęć idź im zapłać za prawa autorskie.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 14:22

zebik napisał(a):
Mądrości rodem z podręcznika dla akwizytorów - nawklejałeś w barze cudzych zdjęć idź im zapłać za prawa autorskie.

..początek i koniec..trzymajcie się friendy idę pomagać żonie w zajęciach domowych, bigos, rybka..te sprawy..pa
ANITA:)
Cromaniak

Postnapisał(a) ANITA:) » 23.12.2009 14:26

Panowie do kuchni, do kuchni pomagać żonkom Obrazek a nie spierać się o obrazki Obrazek
ANITA:)
Cromaniak

Postnapisał(a) ANITA:) » 23.12.2009 14:27

lubelski napisał(a):
zebik napisał(a):

..początek i koniec..trzymajcie się friendy idę pomagać żonie w zajęciach domowych, bigos, rybka..te sprawy..pa

ktoś mnie tu wyprzedził hihihi
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 14:34

ANITA:) napisał(a):
ktoś mnie tu wyprzedził hihihi

nio..juz mięsko skroiłem do bigosu, pieczarki do wigilijnego, karp się gotuje i łby na galaretę..zaraz będę mak kręcił na makowce...taki jestem pomocnik..a co pa
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 15:21

Ciekawe Andrzej ile w tym prawdy... :wink: ... w sumie ja też pomagam ale robię jeszcze ostatnie zakupy i sprzątam...
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 15:53

alessandro1977 napisał(a):Ciekawe Andrzej ile w tym prawdy..

nie wierzysz..masz telefon zadzwoń... :wink: :wink:
dzięki ..i za życzenia również
Ostatnio edytowano 23.12.2009 16:00 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
pasażer
Cromaniak

Postnapisał(a) pasażer » 23.12.2009 15:59

Rysio napisał(a):Janusz nie namawia innych by sobie tego aniołka wstawiali i mam nadzieję, że po iluś tam moich uwagach w tym temacie świadomość odpowiednią ma i wkalkulował ryzyko odpowiedzialności :)

Rysio napisał(a):Namawiałeś do zła innych a wielu już u spowiedzi przedświątecznej było a poza tym zwyczajny pech :)

Taaaaaak? A jak to się ma do rozpowszechniania pirackich nagrań na forum i namawianie innych forumowiczów by tego słuchali? Mowa o radyjku. . a poza tym zwyczajna zawziętość czy zazdrość... W dzień przed Wigilią na dodatek. Gwiazdor Ci nie da kolejki którą chciałeś i musiałeś zepsuć "czas radości" czy jakaś dostawa od majeczki była?

zebik znalazłem taki avatar w sieci. Było podpisane - zdjęcie niczyje. Made in internet. Ładne?
Ostatnio edytowano 23.12.2009 16:04 przez pasażer, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.12.2009 16:02

lubelski napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):Ciekawe Andrzej ile w tym prawdy..

nie wierzysz..masz telefon zadzwoń... :wink: :wink:
dzięki ..i za życzenia również

No dobra...zwracam honor i czapki z głów przed takim facetem...pomaga o czym faktycznie się przekonałem...skoro nawet jego żona to potwierdza... :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone