Re: Niezatapialny sen: Nurkowanie od A do Z
napisał(a) Roxi » 15.11.2012 09:09
weldon napisał(a):
Łaaaaaa
Ale dziura!!! Pięknie się zapowiada!
Lidia K napisał(a):W pierwszej chwili pomyślałam - rany w jakimś szlamie będą nurkować, poszukiwać może kogoś czy czegoś ale skoro są raki to ponoć akwen bardzo czysty.
Wodzie w Kamionce duuużo do szlamu brakowało

Powiem nawet, że miejsce stało się alternatywą do wyjazdów do Jaworzna na tzw koparki. Głębokość ta sama, wizura piękna... a wstęp darmowy

Lidia K napisał(a):Fajnie, że piszesz, bo i my możemy się poczuć przez chwilę nurkami.
Taki duży, taki mały może nurkiem być. Zawsze można zgłosić się na kurs i odbierać to wszystko HD w 3D

Aguha napisał(a):Zdjęcie pod tekstem: "Trafiła nam się piękna pogoda, nawet pod wodą słońce świeciło nam w maski " jest przepiękne.
Na żywo to dopiero wyglądało!
lontom napisał(a):Ja mam jakieś takie "szczęście", że co jakiś czas dowody osobiste znajduję. Ostatni dzisiaj. Nawet nie musiałem tym razem wysyłać właścicielowi bo blisko było.
Może kiedyś znajdziesz mój portfel, który zginął w dziwnych okolicznościach w centrum handlowym rok temu

Wiesz, co innego jest oddać dowód osobisty, a co innego 30tys złotych.... pokusa większa. Na szczęście trafił nam się ktoś uczciwy. Pani nawet nie chciała znaleźnego....