Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

NC+

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Jestem klientem NC+ i zamierzam:

pozostać ich klientem
21
29%
wypowiedzieć umowę abonencką
51
71%

Liczba głosów : 72

Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 16.04.2013 12:59

Obrazek

;)
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 16.04.2013 13:06

lubelski napisał(a):..coś mi się wydaje Adamie że ..."porzućcie wszelką nadzieję..Wy, którzy tak myślicie.."

EEEEEEEE jesteś w błędzie, bo byłem w punkcie, nie na infolinii i z 99,- już zeszli na 79,-
Czekam dalej, mam czas do końca maja.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 16.04.2013 13:08

Jeszcze jedna podpowiedź.
Można w komórkach wyłączyć możliwość dodzwonienia się do nas z numerów bez identyfikacji.
Piękna sprawa.
Liczba bzdurnych ofert i zaproszeń spadła do zera.
Nie dotyczy tylko NC+.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.04.2013 13:16

turan napisał(a):Moja cierpliwość się wyczerpała - dziś złożyłem wypowiedzenie.

A Tobie nie wystarczy tV Trwam i TV Republika?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.04.2013 13:22

Drugiego kwietnia wysłałem rezygnację z dwóch posiadanych abonamentów,szóstego kwietnia od pani Natalii dostałem zwrotke i do dnia wczorajszego ciszaaaa Obrazek a dziś od rana trzy telefony za każdym razem od innego konsultanta z coraz to lepszą ofertąObrazek na dzień dzisiejszy niech się Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.04.2013 16:37

JackDaniels napisał(a): na dzień dzisiejszy niech się Obrazek

..dokładnie, pewnie to nie ostatnie telefony gdyż od pani z którą dziś krótko rozmawiałem otrzymałem takie zapewnienie. Moim skromnym zdaniem za butę oraz arogancje jaką potraktowali nas, klientów "n:-ki na początku należy się kara... :mrgreen: To już nie kwestia kasy czy mniej czy więcej...nasuwa się tylko jedno pytanie..czy nie można było tak od początku. Musi być lawina wypowiedzeń bo te obecne działania są bardzo chaotyczne..niedługo pewnie król Julian będzie deklarował dofinansowanie do wczasów..żenada i tyle, żadna poważna, podkreślam poważna firma w normalnym kraju po takich "występach" nie miała by szans na istnienie...w normalnym kraju :mrgreen: :papa:
kukris
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kukris » 16.04.2013 20:17

A do mnie jakoś... nie zadzwonią, nie napiszą.
Smutno jest. :(
Na szczęście (jeśli wierzyć Poczcie Polskiej) mój polecony dotarł do Julka, więc chyba nie będą mi robili jakiś numerów ? :papa:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 17.04.2013 12:02

lubelski napisał(a):..coś mi się wydaje Adamie że ..."porzućcie wszelką nadzieję..Wy, którzy tak myślicie.."

Jesteś pewien?

http://www.sat-charts.eu/artykul,1720,nc+-szykuje-nowe-pakiety-.html

:D :D :D

Niestety, wyjaśniła się kwestia kodowania - nc+ przyjmie Conax po n-ce. A to oznacza parowanie kart z dekoderami, a więc splittery będzie można wyrzucić do kosza :cry: :cry:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.04.2013 13:21

Raul..o tym już mówiono parę dni temu..w tej opcji co miałem wychodzi mi drożej.a te dokupowanie innych pakietów już mi cuchnie jakąś kombinacją. Powtarzam jeszcze raz..dla mnie jako klienta liczy się pierwszy kontakt, bo wtedy można sobie wyrobić opinię czy firma traktuje Cie poważnie czy tak jak nas potraktowano ..i tyle w temacie. Każdemu dano prawo wyboru..chce to zostaje, nie chce to rezygnuje... Teraz zaczyna się niedługo lato..meczów zero, w publicznej zaczną nadawać jak wściekli, bo przecież mają misję :mrgreen: powtórki powtórzonych powtórek...spoko..i bez tv (nc+) da się radę :papa:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 17.04.2013 13:33

lubelski napisał(a): Powtarzam jeszcze raz..dla mnie jako klienta liczy się pierwszy kontakt, bo wtedy można sobie wyrobić opinię czy firma traktuje Cie poważnie czy tak jak nas potraktowano ..i tyle w temacie.

Dla mnie natomiast liczy się cena (oczywiście jak najniższa) i możliwość oglądania piłki nożnej. Traktowanie mnie przez operatora mam gdzieś - on ma mi tylko sygnał zapewniać. Żadnych innych kontaktów z BOA poza podpisywaniem umowy (to też ze znajomą w salonie firmowym) nie przewiduję. A firm niepoważnie traktujących klienta mógłbym ci wyliczyć całe mnóstwo, od TP SA zaczynając - wszyscy chcą tylko klienta wydoić.

Widać, że nc+ już zaczyna rozumieć swoje błędy i idą wkierunku zatrzymania klientów. A dzięki temu, że mnóstwo ludzi składa wypowiedzenia (bo np. liczy się dla nich pierwszy kontakt) będą zmuszeni do dalszego uelastycznienia oferty - na czym skorzystają ci, którzy spokojnie poczekają. :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio edytowano 17.04.2013 13:36 przez Raul73, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.04.2013 13:36

....nie no jasne, spoko :mrgreen: to i tak jest rzadkość na forum :oczko_usmiech: ..taki spokojny temat :boss:
TP.SA też nie jest już monopolistą, jak Poczta Polska..pomalutku...na spokojnie coś się tam zmienia. :mrgreen:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 17.04.2013 13:43

Zauważ, że już przed świętami pisałem, żeby nie panikować, tylko spokojnie poczekać, bo na pewno wycofają się z przymusowych migracji.

No i opłacało się poczekać - przymusowych migracji nie ma, kanały premium do końca umowy są. Jest bajka.

Teraz kolejny krok, który nc+ musi wykonać, to obniżka cen pakietów. Ogromna większość ich abonentów to kibice piłkarscy - a tylko garstka z nich kupi Platinum za 119 zł czy nawet 99 zł. Oni dobrze wiedzą, że jeśli nie zjadą poniżej 80-70 zł, to stracą. A za tym pójdą obniżki kolejnych pakietów.

Kwestia czasu :D :D
tompie68
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tompie68 » 17.04.2013 19:08

Raul73 napisał(a):Zauważ, że już przed świętami pisałem, żeby nie panikować, tylko spokojnie poczekać, bo na pewno wycofają się z przymusowych migracji.

Ale dzięki komu tak się stało. Na pewno nie była to dobra wola zarządu z Julianem na czele. Spowodowały to naciski prawie dziś 100 tyś-cznej społeczności facebookowej - anty nc+.
tompie68
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tompie68 » 17.04.2013 19:11

kukris napisał(a):A do mnie jakoś... nie zadzwonią, nie napiszą.
Smutno jest. :(
Na szczęście (jeśli wierzyć Poczcie Polskiej) mój polecony dotarł do Julka, więc chyba nie będą mi robili jakiś numerów ? :papa:

Do mnie tez nie dzwonią ani nie piszą wobec czego wysłałem im dziś e-maila przypominając o swojej osobie. Moje wypowiedzenie dotarło do nich 09.04 a w poniedziałek dotarła do mnie zwrotka.
coobah
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) coobah » 18.04.2013 01:02

W moim przypadku było tak:

Mam dwie umowy, niedawno przedłużane WPT za 48 złotych każda.
Do jednej dostałem list z propozycją nie-do-odrzucenia: Silver za 69 złotych.
Do drugiej nic..
Zadzwoniłem i usłyszałem propozycję do tych dwóch umów:
- 18 miesięcy, po 69 za Silvera.
Na moje pytanie o pakiet Universe+ usłyszałem:
- można! 18 miesięcy, po 59 złotych + Filmboxy przez 6 miesięcy gratis.
Pytam czy da się zejść z tej ceny jeszcze...
- można... Universe +: 9 m. po 49 złotych, pozostałe 9m po 59 złotych. Bez Filmboxów.

Po tej rozmowie puściłem im wypowiedzenie dwóch moich umów.
Jak już widziałem na stronie Poczty, że moja przesyłka do nich dotarła postanowiłem po dwóch dniach do nich znów zadzwonić.
zadzwoniłem sam na "dział promocji"..
Niby chciałem się dowiedzieć czy dotarło do nich moje wypowiedzenie
I tak od słowa do słowa....
Przeszedłem do nc+...
Dałem się skusić na umowę 12m, pakiet Universe+ za 49 złotych miesięcznie, przez 6 miesięcy pakiet Filmbox gratis.
Poczytałem o Polsacie i problemach ich dekoderami... Trochę się wystraszyłem, ale jednak oferta z nc+ jaką dostałem satysfakcjonuje mnie.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone