Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

NC+

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]

Jestem klientem NC+ i zamierzam:

pozostać ich klientem
21
29%
wypowiedzieć umowę abonencką
51
71%

Liczba głosów : 72

turan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) turan » 12.04.2013 20:50

Moja cierpliwość się wyczerpała - dziś złożyłem wypowiedzenie.
Mój przypadek był następujący:
Po prostu zapomniałem, że w styczniu kończy mi się umowa.
Miałem abonament z multiroomem za 68 zł/miesiąc.
Po 18 miesiącach obowiązywania umowy "promocyjnej" nastąpiło automatyczne przeistoczenie się jej w bezterminową i skok opłat za ten sam pakiet programów z 68 zł na 112 zł :twisted:
Mało tego - okazało się, że teraz obowiązuje mnie 3-miesięczny termin wypowiedzenia umowy.
Wiem - moja wina, czegoś tam nie dopilnowałem, czegoś napisanego małym druczkiem nie doczytałem... To rozumiem i ostatecznie akceptuję.
Ale czarę goryczy przelały propozycje, jakie otrzymałem próbując teraz podpisać nową umowę z nc+
Otóż tak telefonicznie, jak i podczas wizyty w punkcie nc+ zaoferowali mi za kontynuację tego samego pakietu 99 zł :roll:
Normalnie ich pojebało.
Stwierdzili ponadto, że gdybym nie był na umowie bezterminowej, to ten sam pakiet by mi przedłużyli za 68 zł.
Czyli kretyni chcieli mnie ukarać za to, że od kilku miesięcy płacę im za ten sam pakiet prawie 100% więcej, niż poprzednio.
Jakim trzeba być durniem, aby tak postępować z klientami?

Żabojady - ADIEU!
kukris
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kukris » 13.04.2013 08:38

turan napisał(a):Moja cierpliwość się wyczerpała - dziś złożyłem wypowiedzenie.
Mój przypadek był następujący:
Po prostu zapomniałem, że w styczniu kończy mi się umowa.
Miałem abonament z multiroomem za 68 zł/miesiąc.
Po 18 miesiącach obowiązywania umowy "promocyjnej" nastąpiło automatyczne przeistoczenie się jej w bezterminową i skok opłat za ten sam pakiet programów z 68 zł na 112 zł :twisted:
Mało tego - okazało się, że teraz obowiązuje mnie 3-miesięczny termin wypowiedzenia umowy.
Wiem - moja wina, czegoś tam nie dopilnowałem, czegoś napisanego małym druczkiem nie doczytałem... To rozumiem i ostatecznie akceptuję.
Ale czarę goryczy przelały propozycje, jakie otrzymałem próbując teraz podpisać nową umowę z nc+
Otóż tak telefonicznie, jak i podczas wizyty w punkcie nc+ zaoferowali mi za kontynuację tego samego pakietu 99 zł :roll:
Normalnie ich pojebało.
Stwierdzili ponadto, że gdybym nie był na umowie bezterminowej, to ten sam pakiet by mi przedłużyli za 68 zł.
Czyli kretyni chcieli mnie ukarać za to, że od kilku miesięcy płacę im za ten sam pakiet prawie 100% więcej, niż poprzednio.
Jakim trzeba być durniem, aby tak postępować z klientami?

Żabojady - ADIEU!

HEJ ! :papa:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 13.04.2013 18:43

"Najważniejsza informacja dla abonentów Cyfry + i "n" jest taka, że platforma nc+ rezygnuje z procesu automatycznego migracji abonentów Cyfry+ i "n" do nowej oferty. A to oznacza, że klient ma czas do końca trwania obecnej umowy na podjęcie decyzji o wyborze docelowego pakietu odpowiadającego indywidualnym potrzebom. Oznacza to, że warunki umów abonentów Cyfry+ i "n" pozostają bez zmian do końca okresu zobowiązania.

Jednocześnie, klienci Cyfry+ i "n", którzy przed powstaniem nc+ w swoich pakietach abonamentowych mieli dostęp do Canal+ i nPremium, otrzymują dostęp do całej rodziny 6 nowych programów nc+: Canal+ HD, Canal+ Sport HD, Canal+ Family HD, Canal+ Family2 HD, Canal+ Film HD i Canal+ Film2 HD na warunkach obecnej umowy."

I to właśnie dlatego nie pisałem żadnych wypowiedzeń i nigdzie nie dzwoniłem. To było do przewidzenia :mrgreen: :mrgreen:

Mam C+ do grudnia - potem się zobaczy...
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 14.04.2013 05:57

A ja pisałem, bo wiem, że zadzwonią i dadzą lepsze warunki.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.04.2013 11:00

..coś mi się wydaje Adamie że ..."porzućcie wszelką nadzieję..Wy, którzy tak myślicie.."
rafgrzeg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafgrzeg » 14.04.2013 13:20

Adam,K napisał(a):A ja pisałem, bo wiem, że zadzwonią i dadzą lepsze warunki.

widziałem w Wyborczej oświadczenie NC+ i było napisane, że wszyscy którzy złożyli wypowiedzenie a chcą zrezygnować mają się kontaktować z NC+
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 14.04.2013 13:23

rafgrzeg napisał(a):widziałem w Wyborczej oświadczenie NC+ i było napisane, że wszyscy którzy złożyli wypowiedzenie a chcą zrezygnować mają się kontaktować z NC+

Po co?
Wysłanie rezygnacji jest równoznaczne z ....chęcią rezygnacji.
Tak mi się wydaje przynajmniej.
Ostatnio edytowano 14.04.2013 13:26 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 14.04.2013 13:25

rafgrzeg napisał(a):
Adam,K napisał(a):A ja pisałem, bo wiem, że zadzwonią i dadzą lepsze warunki.

widziałem w Wyborczej oświadczenie NC+ i było napisane, że wszyscy którzy złożyli wypowiedzenie a chcą zrezygnować mają się kontaktować z NC+

Ilekroć od wczoraj włączę dekoder, otrzymuję info, że wycofują się z przedstawionej oferty, polegającej na automatycznej zmianie oferty i umowy, na rzecz utrzymania obecnie obowiązującej umowy na dotychczasowych zasadach. :wink:
rafgrzeg
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafgrzeg » 14.04.2013 14:59

anakin napisał(a):
rafgrzeg napisał(a):widziałem w Wyborczej oświadczenie NC+ i było napisane, że wszyscy którzy złożyli wypowiedzenie a chcą zrezygnować mają się kontaktować z NC+

Po co?
Wysłanie rezygnacji jest równoznaczne z ....chęcią rezygnacji.
Tak mi się wydaje przynajmniej.

Niby tak... ale zmienili zasady, tzn. ten kto ma umowę czy to w N czy to w Cyfrze nie musi się migrować do końca trwania tej umowy i cena jaką ma pozostaje bez zmian...dlatego wobec tej zmiany zachęcają do pozostania :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.04.2013 12:41

..dziś zwrotka dotarła.. :mrgreen: ..też Honoratka :oczko_usmiech:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 15.04.2013 13:02

lubelski napisał(a):..dziś zwrotka dotarła.. :mrgreen: ..też Honoratka :oczko_usmiech:

Musi się teleportuje... :mrgreen:
pacz panie co za technika..... 8O
Frazcózka..... :mrgreen:
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 16.04.2013 08:55

Do Króla Juliana.

Z przykrością oświadczam, że nie przyjmę Twojej oferty Królu, o przedstawienie której musiałem zabiegać na infolinii, z której to infolinii raz mnie "wylogowało" po wypowiedzeniu magicznych słów "wypowiedzenie" :)

Nie przyjmuję również przeprosin, bo te mają tylko wtedy moc, gdy coś za nimi idzie. Jak dla mnie, oferta pozostała niezmienna: zamiast 58 PLN z pakietem Sportowym do końca maja, które płacę dziś - zaproponowałeś mi 99 PLN na 18 miesięcy. Przeżyję bez telewizji, choć przyznam, że oglądam w niej tylko Sport, którego właśnie mnie pozbawiasz swoją wygórowaną ofertą, będzie lato, pogram w piłkę, pojeżdżę na rowerze, a na zimę kupie sobie za zaoszczędzone na Tobie pieniądze rowerek albo bieżnię.

"OREWUAR"

i nie będę tęsknił....

jeszcze do mnie zadzwonicie ze świetną ofertą ...

SAMI...

:papa: :papa:
Ostatnio edytowano 16.04.2013 10:29 przez tony montana, łącznie edytowano 1 raz
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 16.04.2013 09:13

Na pewno tutaj zgląda i czyta...
Jeszcze mu nr klienta i ymowy podaj... :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.04.2013 09:51

..dziś kolejny telefon..wczoraj zwrotka przyszła więc pewnie doszło do działu obsługi wypowiedzenie..rozmowa..jak zwykle..ale dlaczego i takie tam pierdoły o super ofercie..nuuuuuuuuudy :mrgreen:
tony montana
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) tony montana » 16.04.2013 10:28

FUX napisał(a):Na pewno tutaj zgląda i czyta...
Jeszcze mu nr klienta i ymowy podaj... :D

Nagrałem mu się na Infolinii ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone