coobah napisał(a):Poczytałem o Polsacie i problemach ich dekoderami... Trochę się wystraszyłem, ale jednak oferta z nc+ jaką dostałem satysfakcjonuje mnie.
żadnych problemów z CP nie zauważyłem póki co, śmiga bez problemów
.png)

.png)
Adam,K napisał(a):![]()
![]()
![]()
Chyba jednak zostanę, bo za dużo sportu do stracenia.
.png)
.png)
nlock napisał(a):Też dziś zostałem z nc+ na kolejne 12 miesięcy licząc od maja.
Sprawę załatwiłem dopiero po trzeciej rozmowie![]()
Pierwszy konsultant oferował mi w półrocznej promocji HBO. Gdy zapytałem, jakim cudem oferuje mi (i to w promocji) coś, co już mam - rozłączył się![]()
Drugi konsultant był mało elastyczny i chyba nie słuchał, co do niego mówię, więc się nie dogadaliśmy.
Dzisiaj tym razem zadzwoniła konsultantka.
Od słowa do słowa stanęło na tym, że:
- umowa na 12 miesięcy
- abonament 79 zł (poprzedni 89 PLN- 4xnPremium, nVOD, 3xHBO, 3x FilmBox) - zrezygnowałem z FilmBoxów
- 6 x Canal+ przez całą umowę
- 3 x HBO przez całą umowę
- wybrałem History HD na pół roku gratis (zamiast FilmBoxów lub Cinemaxa)
Reasumując: mam to co chciałem i to za mniejszy abonament![]()
A dziewczę było wniebowzięte i bardzo mi dziękowało
.png)
Raul73 napisał(a):
Teraz kolejny krok, który nc+ musi wykonać, to obniżka cen pakietów. Ogromna większość ich abonentów to kibice piłkarscy - a tylko garstka z nich kupi Platinum za 119 zł czy nawet 99 zł. Oni dobrze wiedzą, że jeśli nie zjadą poniżej 80-70 zł, to stracą. A za tym pójdą obniżki kolejnych pakietów.
Kwestia czasu![]()
nlock napisał(a):Też dziś zostałem z nc+ na kolejne 12 miesięcy licząc od maja.
- umowa na 12 miesięcy
- abonament 79 zł (poprzedni 89 PLN- 4xnPremium, nVOD, 3xHBO, 3x FilmBox) - zrezygnowałem z FilmBoxów
- 6 x Canal+ przez całą umowę
- 3 x HBO przez całą umowę
- wybrałem History HD na pół roku gratis (zamiast FilmBoxów lub Cinemaxa)
.png)
kukris napisał(a):Chociaż.... Cholernie ciekaw jestem, jak bardzo może dziękować dziewczę wniebowzięte