Jestem obowiązkowo i czekam na rozwinięcie. Pogoda - bajka, sztruks - marzenie, cudne foty, piękna zima!
U mnie Schladming też miało być w tym roku, ale ostatecznie uderzamy w marcu do Tonale/Ponte di Legno.
pozdrawiam,
M
.png)
.png)
marze_na napisał(a):W przyszłym roku wracam na trasy, a na razie z przyjemnością poszusuję z Tobą wirtualnie.
lotnikwsk napisał(a):Takiego sztruksu mi ostatnio w Białce T. brakowało![]()
Franz napisał(a):No, proszę!
A w Alpejskich wędrówkach akurat Schladminger Tauern w wiosennej zieleni i kwitnących rododendronach.
Mikromir napisał(a):Relacji nie będzie, nie mam nawet odpowiednich zdjęć, bo starałam się nie tracić ani chwili tylko wykorzystać czas na szusowanie.
Mikeee napisał(a):No szczerze mówiąc czekałem już niecierpliwie na coś narciarskiego od Ciebie. No i JEST!![]()
Jestem obowiązkowo i czekam na rozwinięcie. Pogoda - bajka, sztruks - marzenie, cudne foty, piękna zima!
Mikeee napisał(a):U mnie Schladming też miało być w tym roku, ale ostatecznie uderzamy w marcu do Tonale/Ponte di Legno.
.png)
Melkart napisał(a):Buzie zapewne opalone?

.png)

.png)
maslinka napisał(a):Apres ski dla niektórych zaczyna się już po 14:00 albo i wcześniej:
maslinka napisał(a):już nie możemy się doczekać jutrzejszego szusowania
.png)
maslinka napisał(a):Na początek zdradzę Wam swój ulubiony hicior, w rytmie którego najlepiej mi się szusuje. Zawsze lubię sobie wkręcić jakąś piosenkę, która ma odpowiedni rytm - nie jest ani za szybka, ani za wolna. Ze słuchawkami w uszach nie odważyłabym się jeździć, bo jednak trzeba się trochę orientować, co się dzieje dookoła, a nie ogłuszać, ale najchętniej (od jakiegoś czasu) odtwarzam sobie w głowie tę piosenkę:
i z nim kojarzy się ulubiona Jelsa i piękne, wyspiarskie widoki

maslinka napisał(a):lotnikwsk napisał(a):Takiego sztruksu mi ostatnio w Białce T. brakowało![]()
Ja natomiast jeszcze nigdy nie jeździłam w BiałceMuszę nadrobić...

.png)
marek leon napisał(a):Nie jeżdżę na nartachWielka szkoda, bo widoczki super. Postoje i popatrzę
słoma79 napisał(a):widok z kwatery doskonały...siedziałbym i paczał...
Mikeee napisał(a):Pięknie!
Na powitanie pogoda - żyleta
Mikeee napisał(a):no właśnie. Spotykałem takich, którzy wchodząc na stok o 10:00, w knajpach zasiadali już od 12:00 na długie godziny
![]()
Po kiego diabła jechać taki kawał?![]()
trinity napisał(a):Na skocznię w Bischofshofen wybraliśmy się w drodze powrotnej i przy okazji zwiedziliśmy Salzburg
tomekkulach napisał(a):Witam![]()
Ale że w Białce![]()
No weź przestań![]()
Mnie 2 lata temu namówł przyjaciel z Wa-wy
...
Byłem 2 razy
pierwszy
...
...
...
iii ostatni![]()
Pozdrawiam
piotrf napisał(a):Agnieszko , pogoda wspaniała jak i widoki , sztruks , a na dodatek ciekawa muzyczka![]()
Takie szusowanie - rewelacja
Mikromir napisał(a):Angieszko, pewnie jeździłaś też muzyczną trasą na Planai?Moi synowie nie mogli znieść tych niemieckich szlagierów z głośników.
21monika napisał(a):Nie śmigam na nartach, po górach nie chadzam - yale popaczeć popaczę.
.png)

.png)
Powrót do Austria - Österreich