Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
wojstar napisał(a):Witam. W zeszłym roku w drodze do Orebica miałem problem z samochodem. W samym Orebic pomógl mi za darmo mechanik - sprawdził fachowo elektronikę.
No ok super , ale przydały by się jakieś namiary na "miszcza" Może mi , albo innym kiedyś te namiary pomogą.
1. dam rade dojechać bez cb do domu, ale nie o to chodzi. 2. Jeżeli umiem czytać to jest temat "namiary na mechaników samochodowych w Cro" a nie czy bez "tego" nie dasz rady trafić do domu. 3. widzę że masz level expert w nabijaniu bezsensownych postów.
reasumując nie wiesz co odpisywać nie odpisuj. Swoje bezsensowne uwagi zachowaj dla siebie. Dlatego proszę nie wydurniaj się i odpisuj tylko wtedy gdy masz coś sensownego do napisania.
Na ulicy Vukovarskiej masz kilka warsztatów jadąc na Split po prawej,ja byłem w zeszłym roku nazwy nie pamietam, ale taki niski garaż z dwoma stanowiskami i żółtym szyldem, pracowało tam 3 młodych chłopaków, robią prawie wszystko i ceny nie porażają
Witam wszystkich serdecznie.Jestem nowy na forum mam na imię Łukasz. Właśnie jestem w Poreć, mam problem z mercedesem z roku 2002 stary okular.Czy może ktoś podpowiedzieć , gdzie znajdę solidnego mechanika w Poreć lub w pobliżu. Chyba mam nieszczelność przewodu ciśnienia między turbo a interculerem, potrzebny komputer z programem żeby zdiagnozować co się stało (spadek mocy, nie ma powera). Z góry dziękuję za info Pozdrawiam
Janusz Bajcer wielkie dzięki - w czwartek wyruszam do Rabac - z tego spisu w razie czego mam autoryzowany serwis Skody w Koźljak. Rzut beretem. Do tej pory wiedziałem tylko i Rijece, a to daleko.
Właśnie odebrałem samochód od mechanika w Breli. Wymiana regulatora napięcia w alternatorze, w starym pokazał wszystko co było nie tak, koszt 500 kun ~ 300 zł. Dla będących w potrzebie w okolicach Makarskiej (oby tych było jak najmniej) mechanik w miejscowości Brela obok Kanoby "Galinac" przy trasie "8". Pozdrawiam