Sławomir Wocial napisał(a):A mi do tego chłopaka...
...ja tam tolerancyjny jestem......
.png)
mawar33 napisał(a):Drogie "Bravo Girl" mam 13 lat i ostatnio uprawiałam sex oralny z moim chłopakiem i on skończył mi w ustach a ja to połknęłam i boje się że teraz zajdę w ciąże poradźcie co robić bo jestem załamana...
.png)
avensis napisał(a):mawar33 napisał(a):Drogie "Bravo Girl" mam 13 lat i ostatnio uprawiałam sex oralny z moim chłopakiem i on skończył mi w ustach a ja to połknęłam i boje się że teraz zajdę w ciąże poradźcie co robić bo jestem załamana...
Jak to co robić? Jak najszybciej połknij prezerwatywe
JacYamaha napisał(a):Jak to? Z netu nie wyjdzie? Dlaczego?
.png)
avensis napisał(a):avensis napisał(a):mawar33 napisał(a):Drogie "Bravo Girl" mam 13 lat i ostatnio uprawiałam sex oralny z moim chłopakiem i on skończył mi w ustach a ja to połknęłam i boje się że teraz zajdę w ciąże poradźcie co robić bo jestem załamana...
Jak to co robić? Jak najszybciej połknij prezerwatywe
Niestety prawda jest tragiczna, dzieci coś tam sie domyślają i udają dorosłych. Dziewczyna (za przeproszeniem) robi loda, a nie wie skąd sie biorą dzieci. Ostatnio ogladałem reportaż na temat prostytucji wsród młodzieży. Reporterka sama była w szoku, że tyle jest młodych dziewczyn (12-15lat) które za ciuch sa zdolne "towarzyszyć" panom.
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.