Tradycyjna zajawka

jak widać po zajawce będzie to zlepek z kilku wyjazdów, głownie Bieszczady i Góry Sowie...CDN
piekara114 napisał(a):
Takich u nas pełno w Beskidach... Za pierwszym razem jak taką zobaczyłam to mało zawału w lesie nie dostałam...
savic napisał(a):piekara114 napisał(a):Takich u nas pełno w Beskidach... Za pierwszym razem jak taką zobaczyłam to mało zawału w lesie nie dostałam...
Tak dwie dekady w plecy salamandra rządziła w naszych potokach - gdzie była wilgoć ten jaszczur tam był . Nie wiem gdzie teraz w Beskidach ona przesiaduje ale na Żywieckich szlakach naprawdę trudno ją spotkać
Janusz Bajcer napisał(a):Bieszczady trochę schodziłem - w Sowich nie byłem.
lotnikwsk napisał(a):Jak Góry , to jestem
piekara114 napisał(a):Takich u nas pełno w Beskidach... Za pierwszym razem jak taką zobaczyłam to mało zawału w lesie nie dostałam...
savic napisał(a):Tak dwie dekady w plecy salamandra rządziła w naszych potokach - gdzie była wilgoć ten jaszczur tam był . Nie wiem gdzie teraz w Beskidach ona przesiaduje ale na Żywieckich szlakach naprawdę trudno ją spotkać
Roxi napisał(a):W bieszczadzkim wątku nie może mnie zabraknąć!
Nefer napisał(a):Znajome niektóre widoki. Z pewnością będę zaglądał
.
tyniolek napisał(a):Jestem i paczam.
wiolek_lp napisał(a):i ja będę zaglądać![]()
PS. wczoraj byliśmy na Połoninie Wetlińskiej
słoma79 napisał(a):w Chacie Wędrowca, którą jedni kochają,a inni nienawidzą (my jesteśmy z tej pierwszej grupy)
słoma79 napisał(a):i Bazę Ludzi z Mgły, którą kochają wszyscy![]()
słoma79 napisał(a):jutro klasyk...Połonina Wetlińska...