Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

MS Brazil

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.06.2014 10:06

Mecz niezły jak na początek takiej imprezy.
Brazylijczycy do ogrania, Chorwaci duże serce do gry ( karny ich trochę dobił), ale brakowało im wykonczenia. No i ten gol samobójczy.
Sędzia japoński do tej pory zaliczany był do światowej czołówki, arbiter roku w Azji, popełnił wielki błąd. Ranga pierwszego meczu na MŚ go przerosła. Brazylijczycy to sie wręcz jego obawiali. W RPA prowadzi ćwierćfinał Brazylia - Holandia, przegrany przez Canarinhos. Melo dostał czerwoną kartkę.
Wczoraj Chorwatów skrzywdził a Brazylijczykom zrobił niedźwiedzią przysługę.
W grupie jest jeszcze Meksyk i Kamerun- dwa mocne zespoły.
voite
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) voite » 13.06.2014 10:08

atomic napisał(a):
dario7 napisał(a):A ja się pytam kto kazał obrońcy kłaść ręce na ramieniu Freda? Nie ważne czy Chorwat trącił czy szarpnął Brazylijczyka.

Człowieku nie wygłupiaj się... Gdyby chcieć zachować konsekwencję i gwizdać zawsze w ten sposób to w każdym meczu byłoby ze 20 karnych. Co by nie pisać, sędzia wypaczył wynik dyktując karnego z kosmosu przy stanie 1-1. Szkoda bo Chorwaci zagrali naprawdę niezłe spotkanie

Przy rożnych to by i musiał z pięć naraz podyktować :lol:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 13.06.2014 10:22

Blaugrana napisał(a):Sędzia japoński do tej pory zaliczany był do światowej czołówki, arbiter roku w Azji, popełnił wielki błąd.

Nadal bardzo wysoko notowany. Na World Referee, w rankingu Top 100 referees all time - miejsce 16. :!:
Mam nadzieję, że to się więcej nie powtórzy. :evil:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.06.2014 10:25

walp napisał(a):
Blaugrana napisał(a):Sędzia japoński do tej pory zaliczany był do światowej czołówki, arbiter roku w Azji, popełnił wielki błąd.

Nadal bardzo wysoko notowany. Na World Referee, w rankingu Top 100 referees all time - miejsce 16. :!:
Mam nadzieję, że to się więcej nie powtórzy. :evil:

Ja też.
Nie kibicuję Brazylii, ale to co zrobił wczoraj sędzia paradoksalnie może jej zaszkodzić.
Ostatnio edytowano 13.06.2014 11:28 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
GOLDEN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) GOLDEN » 13.06.2014 11:07

Ciekawy mecz jak na rozpoczęcie turnieju,bo różnie z tym bywało 8)
Szalone tempo i wyrównany mecz tylko.....ten sędzia :roll:
Przypomniały się demony z Koreą Południową jak egzotyczni sędziowe krzywdzili Włochów i Hiszpanów :evil:
Co będzie w Katarze za kilka lat ??? :? Sędzia z Gabonu :roll:
Krzychooo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzychooo » 13.06.2014 14:09

Tuż przed trzecim golem dla Brazylii...

http://gfycat.com/FrankUnacceptableAdeliepenguin
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.06.2014 14:18

GOLDEN napisał(a):Przypomniały się demony z Koreą Południową jak egzotyczni sędziowe krzywdzili Włochów i Hiszpanów :evil:
Co będzie w Katarze za kilka lat ??? :?

Już za 4 lata, już za 4 lata, Katar będzie mistrzem świata :!: :wink:

Kto płaci, ten wymaga,
Pan każe, sługa drukuje :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 13.06.2014 14:49

Czyli Chorwacja- Japonia 0:2. :evil: :roll:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 13.06.2014 15:24

Raul73 napisał(a):No, jeśli Del Bosque nie zdejmie klapek z oczu, i rzeczywiście Hiszpania zagra "głównie Barcą" (czyli zmęczonymi i wypalonymi w tym sezonie gwiazdami z Xavim na czele), to faktycznie mogą skończyć Mundial już na fazie grupowej. Tiki-taka się przejadła i wszyscy potrafią sobie z nią radzić.

Jestem bardzo ciekawy, jak dziś (i w całym turnieju) zagrają.
Xavi na konferencji powiedział: "Przyjechaliśmy do Brazylii udowodnić całemu światu, że tiki-taka nie umarła" :roll:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 13.06.2014 16:20

Krzychooo napisał(a):Tuż przed trzecim golem dla Brazylii...

http://gfycat.com/FrankUnacceptableAdeliepenguin

Krzychoo, dzięki za to zbliżenie, bo właśnie chciałem szukać czegoś takiego w sieci w odpowiedzi na pytanie GSM.

GSM napisał(a):Raul wrzuć jakieś zbliżenie tej sytuacji bo na skrótach widać tyle,że brazylijczyk odbiera piłkę trafiająć w nią czysto,a dopiero potem zderzając się z Rakiticiem który natychmiast wstaje i nie protestuje.Raczej wszystko w porządku tam było

Nie wiem, jak wy, ale dla mnie nawet bez zbliżeń faul był tam ewidentny. A ponieważ ten faul otworzył Oscarovi drogę do bramki, napisałem, że 2 bramki Brazylii były nieprawidłowe!
SgwdYrEira
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SgwdYrEira » 13.06.2014 17:17

I znów sędzia rządzi :evil:
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 13.06.2014 17:19

Wałek sędziowski kontynuacja rozpoczęty.
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 13.06.2014 17:20

Żenada trwa..
SgwdYrEira
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) SgwdYrEira » 13.06.2014 17:36

Kolejny raz :evil: qrwa!!!
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 13.06.2014 17:36

WTF?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone