alechandro napisał(a):dario7 napisał(a):.............
Nie ośmieszaj się...
Dużo to do powiedzenia nie masz
dario7 napisał(a):Dużo to do powiedzenia nie masz

.png)
dario7 napisał(a):Sam napisałeś przechodziło. Ale jeśli obrońca używa do męskiej nożnej gry rąk to musi brać pod uwagę fakt, że jest to niezgodne z przepisami. A jeśli jest na tyle naiwny, że robi to w polu karnym to efekt może byc taki jak wczoraj.
.png)
dario7 napisał(a):A ja się pytam kto kazał obrońcy kłaść ręce na ramieniu Freda? Nie ważne czy Chorwat trącił czy szarpnął Brazylijczyka.
alechandro napisał(a):
Stawiam na Niemców, liczę naturalnie na Italię...
Mam nadzieję, że Chorwaci i Hiszpanie nie wyjdą z grupy...
.png)
Blaugrana napisał(a):Hiszpanie- rozumiem ( bo głównie Barca) ale Chorwacja ?
.png)
.png)
.png)
GSM napisał(a):Generalnie Brazylijczycy byli nieco lepsi i zasłużyli na wygraną zdobywając da "legalne" gole

dario7 napisał(a):A ja się pytam kto kazał obrońcy kłaść ręce na ramieniu Freda? Nie ważne czy Chorwat trącił czy szarpnął Brazylijczyka. To jest piłka nożna nie zapasy ani judo. Tym bardziej, że nie było obopólnej przepychanki. Chorwat chciał wytracić z równowagi, nie dać się obrócić w stronę bramki przeciwnikowi, który stał tyłem do niego. Za to jest karny, i tyle. Jeżeli takie sytuacje będziemy puszczać to za chwilę będziemy roztrząsać czy szarpnięcie było mocne czy słabe. Czy przeciwnik mógł to wytrzymać czy nie. Jeśli nie mógł, to niech chodzi więcej na siłownię.
.png)