alechandro napisał(a):Mam nadzieję, że nie szykuje się powtórka z 2002 roku...
jak zobaczyłem tego sędziego jak leci pokazać wapno, to mi się chepło
.png)
.png)
.png)
alechandro napisał(a):Dzisiaj zapowiadają się ciekawe meczyki :
Meksyk - Kamerun g. 18.00
Hiszpania - Holandia g. 21.00
te kiero napisał(a):czy ktoś mi powie, jakiemu Bogu dziękował Fred za sprzyjanie (gest z ręcami do góry po golu), skoro Chorwaci też katolicy![]()

.png)
Vjetar napisał(a):Raul73 napisał(a):Piszemy po prawdzie.
Dla Brazylii w drugiej połowie też nic by nie wpadło, gdyby nie sędzia.
Mecz był zdecydowanie na remis.
I tak typowałem...![]()
Szkoda Chorwatów.
.png)
pablo74 napisał(a):Zapomnieliście o meczu Chile-Australia
walp napisał(a):mam nadzieję, że Holandia tanio skóry nie sprzeda.
.png)
.png)
dario7 napisał(a):A ja się pytam kto kazał obrońcy kłaść ręce na ramieniu Freda? Nie ważne czy Chorwat trącił czy szarpnął Brazylijczyka. To jest piłka nożna nie zapasy ani judo. Tym bardziej, że nie było obopólnej przepychanki. Chorwat chciał wytracić z równowagi, nie dać się obrócić w stronę bramki przeciwnikowi, który stał tyłem do niego. Za to jest karny, i tyle. Jeżeli takie sytuacje będziemy puszczać to za chwilę będziemy roztrząsać czy szarpnięcie było mocne czy słabe. Czy przeciwnik mógł to wytrzymać czy nie. Jeśli nie mógł, to niech chodzi więcej na siłownię.
.png)
Vjetar napisał(a):dario7 napisał(a):A ja się pytam kto kazał obrońcy kłaść ręce na ramieniu Freda? Nie ważne czy Chorwat trącił czy szarpnął Brazylijczyka. To jest piłka nożna nie zapasy ani judo. Tym bardziej, że nie było obopólnej przepychanki. Chorwat chciał wytracić z równowagi, nie dać się obrócić w stronę bramki przeciwnikowi, który stał tyłem do niego. Za to jest karny, i tyle. Jeżeli takie sytuacje będziemy puszczać to za chwilę będziemy roztrząsać czy szarpnięcie było mocne czy słabe. Czy przeciwnik mógł to wytrzymać czy nie. Jeśli nie mógł, to niech chodzi więcej na siłownię.
Bez przesady - to jest piłka, męska gra, nie takie rzeczy się robiło i przechodziło ...
.png)
alechandro napisał(a):walp napisał(a):mam nadzieję, że Holandia tanio skóry nie sprzeda.
No ja też, oczywiście...