Jak żyć??
.png)
Raul73 napisał(a):Już drugi dzień bez meczu! Normalnie nie wiadomo, co ze sobą zrobić...![]()
![]()
Jak żyć??![]()

.png)
MRK napisał(a):alechandro napisał(a):Francja-Niemcy 1:2
Brazylia-Kolumbia 1:2
Argentyna-Belgia 1:1 Awans Belgia
Holandia-Kostaryka 2:0
Pogrubiles, bo myślisz, że w ten sposób nadasz typowaniu jakiejś mocy sprawczej czy jak?
MRK napisał(a):Pogrubiles, bo myślisz, że w ten sposób nadasz typowaniu jakiejś mocy sprawczej czy jak?
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):MRK napisał(a):alechandro napisał(a):Francja-Niemcy 1:2
Brazylia-Kolumbia 1:2
Argentyna-Belgia 1:1 Awans Belgia
Holandia-Kostaryka 2:0
Pogrubiles, bo myślisz, że w ten sposób nadasz typowaniu jakiejś mocy sprawczej czy jak?
Jeden pogrubia, drugi pochyla![]()
Pogrubione 41 pkt
Pochylone 32 pkt
alechandro napisał(a):MRK napisał(a):Pogrubiles, bo myślisz, że w ten sposób nadasz typowaniu jakiejś mocy sprawczej czy jak?
Chcę się wyróżnić aby inni naśladowali moje typy...w ten sposób osłabię konkurencję![]()
.png)
anakin napisał(a):MRK napisał(a):Taaaa... Dobrali się, jak Flip i Flap![]()
Ja wiem, że wyniki nie porażają, ale zerknij z łaski swojej na tabelę...
Ciągle ogon oglądasz...
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Raul73 napisał(a):Już drugi dzień bez meczu! Normalnie nie wiadomo, co ze sobą zrobić...![]()
![]()
Jak żyć??![]()
A co będzie po finale![]()
.png)
walp napisał(a):GOLDEN napisał(a):Eeee tam Walp jakie analizy......lepiej skompletować Dream Team Mundialu![]()
Fanki na trybunach, Króliczki Janusza itp. ... mnie to rozprasza.
bo 1/4 może być jeszcze bardziej rozpraszająca .png)
Janusz Bajcer napisał(a):walp napisał(a):GOLDEN napisał(a):Eeee tam Walp jakie analizy......lepiej skompletować Dream Team Mundialu![]()
Fanki na trybunach, Króliczki Janusza itp. ... mnie to rozprasza.
Uważajbo 1/4 może być jeszcze bardziej rozpraszająca