Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

"Moja Chorwacja 2006" - KOMENTARZE

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 20.11.2006 23:17

W przygotowaniu Kapitan Sowa na tropie cz.II. :wink: :D
zmrol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zmrol » 21.11.2006 08:24

Hoh ho ho ale sie porobiło. Skoro w przygotowanu Kapitan Sowa II to może komisje śledcza powołamy, tak jak ma to miejsce w Kaczogrodzie?
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 21.11.2006 08:29

zmrol napisał(a):Hoh ho ho ale sie porobiło. Skoro w przygotowanu Kapitan Sowa II to może komisje śledcza powołamy, tak jak ma to miejsce w Kaczogrodzie?

Ale koniecznie z moim ulubieńcem- Posłem Przewodniczącym Zawiszą !!! :devil:
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 21.11.2006 10:01

sprawa dosc dziwna, ja zeby oczyscic sie z jakichkolwiek podejrzen poprosilbym organizatora konkursu o wycofanie moich fotek i przesuniecie nastepnbych w ich miejsce, no ale trzebaby sie umiec zachowac
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 21.11.2006 10:05

potwierdzam..zresztą skoro piszecie z róznych kont arecwroc to arek a djarg to ania to dlaczego na forum które znalazł Andrzej pisze że djarg ma na imie Arek i jest z Wrocławia??
Dziwne.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 21.11.2006 10:15

Jacuniowi - organizatorowi konkursu wyjaśnienia djarq i Arkawroc wystarczyły więc o czym tu dyskutować :?: I nie wydaje mi się żeby była jakakolwiek potrzeba wycofywania czyichkolwiek zdjęć.

Ludzie... to tylko zabawa, a nie gra o miliony z prawnikami i notariuszami w tle.
Nie dajmy się zwariować.

Pozdraviam :papa:
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 21.11.2006 10:25

wlasnie dlatego ze jestesmy tu z wlasnej woli i jest to zabawa nie powinio byc zadnych niejasnosci i niedomowien

pozdrowienia

ps.
napisalem co ja zrobilbym w takiej sytuacji, nikomu nic nie podpowiadam bo nie obchodzi mnie co ktos zrobi
janusz.w.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz.w. » 21.11.2006 10:36

slawek66 napisał(a):wlasnie dlatego ze jestesmy tu z wlasnej woli i jest to zabawa nie powinio byc zadnych niejasnosci i niedomowien

pozdrowienia

ps.
napisalem co ja zrobilbym w takiej sytuacji, nikomu nic nie podpowiadam bo nie obchodzi mnie co ktos zrobi

Popieram!!!
Poza tym cała ta historia to załamka.
Ja jednak ciągle traktuję ten konkurs jako dobrą zabawę :!: W związku z tym moje serdeczne podziękowania dla organizatora, wszystkich "czystych" uczestników i głosujących :)
pozdr
Japona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Japona » 21.11.2006 10:39

nie chcę być w tym wątku...
Ostatnio edytowano 21.11.2006 21:10 przez Japona, łącznie edytowano 1 raz
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 21.11.2006 10:46

sfrajerzyłam się!!! Mogłam wejść do pierwszej 20.tki! W końcu mój mąż jest zarejestrowany na cro od ponad roku. I ma prawo nie znać wszystkich fotek, które ja robię (a ja robię 90%)...

Ale nie przyszło mi to do głowy. Uznałam, że udział w konkursie i możliwość spojrzenia na swoją fotkę na jednej z kart kalendarza jest najmilszą nagrodą pod polskim słońcem...

A może tak właśnie powinno być: żadnych rzeczowych nagród, tytuł zwycięzcy, prestiż zdobycia uznania...ale...
janusz.w.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janusz.w. » 21.11.2006 10:52

mama_Kapiszonka napisał(a):sfrajerzyłam się!!! Mogłam wejść do pierwszej 20.tki! W końcu mój mąż jest zarejestrowany na cro od ponad roku. I ma prawo nie znać wszystkich fotek, które ja robię (a ja robię 90%)...

Ale nie przyszło mi to do głowy. Uznałam, że udział w konkursie i możliwość spojrzenia na swoją fotkę na jednej z kart kalendarza jest najmilszą nagrodą pod polskim słońcem...

A może tak właśnie powinno być: żadnych rzeczowych nagród, tytuł zwycięzcy, prestiż zdobycia uznania...ale...

I o to chodzi, bo przecież każdy ma znajomych, rodzinkę itp., można więc załatwić sobie lepszą lokatę... nie głosować ze względów taktycznych itp., itd. :!:
Ale po co? No tak są nagrody :?
pozdr
Japona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Japona » 21.11.2006 10:56

sorki nie chcę być w tym wątku
Ostatnio edytowano 21.11.2006 21:11 przez Japona, łącznie edytowano 1 raz
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 21.11.2006 11:00

8O 8O 8O Afera urasta do rangi Rywin Gate. Dajcie już spokój... proszę, bo można w ten sposób aż "do pierwszej krwi". Miałem coś jeszcze napisać, ale dla dobra konkursu tego nie zrobię.
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 21.11.2006 11:00

Anetko - przed przyszłorocznym można by pomyśleć żeby porejestrować już teraz: babcie, dziadków, synów, córki, wnuki... niekoniecznie własne :wink: żeby podskoczyć o parę oczek albo i zwinąć i główną nagrodę :lol: :lol: :lol: .

Ja otrzymałem na razie bez tego 9 oczek dla 2 fotek oddanych pod osąd z czego cieszę się jak dzieciak bo jednak komuś się podobało :!: :!: :!: i z tego mam największą satysfakcję.

Kurde a jak bym odpalił stare konto "Rysio" to bym podskoczył o parę oczek :twisted: ale nie wiem jak :cry:
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 21.11.2006 11:06

rich72 napisał(a):Ja otrzymałem na razie bez tego 9 oczek dla 2 fotek oddanych pod osąd z czego cieszę się jak dzieciak bo jednak komuś się podobało :!: :!: :!: i z tego mam największą satysfakcję.

A wiesz, ja mam podobnie. Aż 11 osobom spodobały się moje zdjątka (i to dla mnie najważniejsze). Nawet 2 lokatę ktoś mi przyznał...Teraz z czystym sumieniem mogę moje ulubione fotki wrzucić do wakacyjnej galeryjki w pbase....wyrzuciłam je wcześniej na prośbę (słuszną) organizatora.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie

"Moja Chorwacja 2006" - KOMENTARZE - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone