Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

"Moja Chorwacja 2006" - KOMENTARZE

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 21.11.2006 12:32

Angie napisał(a):Ale się porobiło, czytam i oczom nie wierzę :roll:
Mam pytanie do biorących udział w konkursie. Kto z Was wysyłał swoje zdjęcia z myślą o nagrodach rzeczowych ??
Mi nawet taka myśl przez głowę nie przeszła. Cieszyłam się na sam widok swoich zdjęć w konkursie. Nie mówiąc już o tym, że komuś spodobały się one na tyle, by dać im punkciki, że ktoś zwrócił na nie uwagę. .....
ŻENADA

Podpisuję się pod tymi słowami.

A tak na marginesie to dziękuję Jarkowi-sz za punkcik (jedyny :lol: ) na fotkę z kutrem w Makarskiej o poranku, dzięki któremu pomyślałam sobie że ... warto było wstać wcześnie z rana, zdążyć do portu w Makarskiej po świeże ryby na obiadek ( a nie lubię ryb :D ), a potem .. zostać na kawę i świeżutkie bułeczki i wrócić do Drašnic kiedy niektórzy wstawać dopiero zaczynali.

(jeny! kiedyś zaplączę się w tych dłuuugaśnych zdaniach, które piszę :lol: )

Szkoda tylko, że nie zaczęłam szukać tego punkcika .. od końca listy głosujących. A tak? - dostałam oczopląsu od ilości cyferek :wink:

Wracając do sprawy:
arekwroc chyba czuje, co powinien zrobić?
Teraz - to już bez względu na winę lub boguduchawinność ...
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 21.11.2006 12:41

VOID napisał(a):Jesteście zabawni w swej żałosności :cry: a szczególny prym wiedzie nasz nieustraszony pogromca a zarazem wielki poszukiwacz odwiecznej prawdy (kto?, z jakiego Nicka, z jakiego komputera, itd., itp.) Andrzej J.
Arek chyba sprawę wyjaśnił Jacuniowi że wysłane przez niego fotki są JEGO. I to powinno wystarczyć.
A teraz najlepiej proponuje wykonać formową egzekucję i stracić kolegę na szafocie.

Bawcie się dobrze :)

A ty Andrzejku zamiast biura podróży lepiej załóż firmę detektywistyczną albo zgłoś się do jakiegoś wywiadu jak masz taką obsesję na znajdowaniu danych o osobach (kto na jakim forum pod jakim Nickiem z jakiego komputera!!??)

Prroponije podać do publicznej wiadomości NICKI z innych forum oraz podawać IP co by było łatwiej nas zlokalizować

I proszę nie komentować moich zdjęć.

Bawcie się dalej w tą przedszkolandię – mało wam chamstwa i obelg na co dzień?

Aleś się rozpisał Karol .No no. :wink: Jak popierasz cfaniactwo to Twoja sprawa.Internet to wielka ściema i zawsze się jacyś ściemniacze znajdą i jacyś co popierają ściemniaczy też.Także dobrego samopoczucia życzę.
P>S
Tyś nie szukał ,a znalazłeś,za ciebie to zrobił uprzejmnie donosząc inny ściemniacz :D
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 21.11.2006 12:50

AndrzejJ. napisał(a): inny ściemniacz

witaj w klanie - masz szanse na objęcie dobrej posadki :lol: 8) :lol:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 21.11.2006 12:53

VOID napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a): inny ściemniacz

witaj w klanie - masz szanse na objęcie dobrej posadki :lol: 8) :lol:

ale ty zajefany jesteś ,taki prawdziwy kumpel :D :D
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 21.11.2006 13:01

browara też postawie chyba że gustujesz w innych trunkach
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 21.11.2006 13:39

Proponuję powrócić do tematu a sprawę do wyjaśnienia pozostawić w wyłącznej gestii Jacuniowi jako organizatorowi kunkursku
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 21.11.2006 14:29

a to ja napisał(a):...arekwroc chyba czuje, co powinien zrobić?
Teraz - to już bez względu na winę lub boguduchawinność ...

A ja czuję, że nic nie musi robić. Wszyscy na niego naskoczyli jakby jakieś okrutne przestępstwo popełnił... Myślę że to wszyscy Ci którzy go oskarżyli i sądzili powinni się zastanowić nad tym co piszą. Bo skrzywdzić człowieka jest łatwo nie mając na to ŻADNYCH dowodów.

Pozdraviam
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 21.11.2006 14:34

Zamykając temat kapitana Sowy,który nie miał być linczem ,ale ironicznym skomentowaniem zaistniałego faktu nieuczciwego podejścia do konkursu.Myślę ,że kumpelstwo w takich przypadkach bardziej szkodzi niż pomaga. :wink:
PS do Voida.
Wyobraż sobie ,że nie musiałem :wink: szukać Twojego IP i twoich kumpli,po prostu ktoś niezbyt dobrze wychowany z forum przysyła mi na mój prywatny imejl na święta reklamę swojej firmy z życzeniami świątecznymi.A ponieważ jest oprócz tego leniwy to w nagłówku umieścił wszystkie adresy imejl do których to wysyła ,firm i adresów prywatnych.
Może wiesz kto to ? :wink: :D :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 21.11.2006 14:54

AndrzejJ. napisał(a):Zamykając temat kapitana Sowy,który nie miał być linczem ,ale ironicznym skomentowaniem zaistniałego faktu nieuczciwego podejścia do konkursu.Myślę ,że kumpelstwo w takich przypadkach bardziej szkodzi niż pomaga. :wink: ...

Niestety na linczu się skończyło :evil: i to za Twoją sprawą. "...ironicznym skomentowaniem zaistniałego faktu nieuczciwego podejścia do konkursu.". Hm... Ja tej wypowiedzi nie skomentuję. :evil:
e.zetka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) e.zetka » 21.11.2006 14:55

Dziękuję wszystkim, którzy oddali głosy na moje zdjęcia :lol: :lol: :lol:
HVALA :lol: :lol: :lol:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 21.11.2006 15:18

Leszek Skupin napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):Zamykając temat kapitana Sowy,który nie miał być linczem ,ale ironicznym skomentowaniem zaistniałego faktu nieuczciwego podejścia do konkursu.Myślę ,że kumpelstwo w takich przypadkach bardziej szkodzi niż pomaga. :wink: ...

Niestety na linczu się skończyło :evil: i to za Twoją sprawą. "...ironicznym skomentowaniem zaistniałego faktu nieuczciwego podejścia do konkursu.". Hm... Ja tej wypowiedzi nie skomentuję. :evil:

Jak będziesz komentował wszystko i wszystkich to się sam zlinczujesz na zielono. :wink: Jak czegoś nie rozumiesz to sobie odpuść. :wink:
To jest komentarz do twojego komentarza. :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 21.11.2006 15:24

O mnie się więcej nie martw. Niech twoje troski przejawiają się w inny sposób i może do kogo innego. A ze zrozumieniem tekstu pisanego nie mam najmniejszych problemów.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 21.11.2006 15:37

Leszek Skupin napisał(a):O mnie się więcej nie martw. Niech twoje troski przejawiają się w inny sposób i może do kogo innego. A ze zrozumieniem tekstu pisanego nie mam najmniejszych problemów.

Leszku ,tak delikatnie ci powiem ,że powinieneś poczytać swoje posty,wczytać się w nie,ale tak dogłębnie. :wink: I jeśli zrozumiesz co tam napisałeś to stawiam piwo. :D Zacznij od postu gdzie się przedstawiłeś.

Myślę ,że konkurs fotograficzny był bardzo udany mimo tego incydentu.
( kapitan Sowa miał jeszcze jednego kawalarza na oku ,ale już sobie daruje :wink: ).
Gratulacje dla prawdziwych zwyciężców.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 21.11.2006 15:41

A ja Ci tak delikatnie powiem żebyś się zastanowił na drugi raz zanim coś napiszesz i jakie skutki może to wywołać

Dla mnie sowa to symbol mądrości a nie ... a z resztą.
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 21.11.2006 15:54

Leszek Skupin napisał(a):A ja Ci tak delikatnie powiem żebyś się zastanowił na drugi raz zanim coś napiszesz i jakie skutki może to wywołać

Dla mnie sowa to symbol mądrości a nie ... a z resztą.

prosiłbym by trzymać się wątku ,a nie grozić i pisać bez sensu
pozdrav :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie

"Moja Chorwacja 2006" - KOMENTARZE - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone