W przyszłym roku sobie odbijemy i powyginamy się w 2008 !
zreszt a jestem zabezpieczony na wszystkie ewentualności

.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Dzięki!
arekwroc napisał(a):Wyniki mnie zaskoczyły.............
Nie rozmumiem czym sugerowali sie głosujący na zdjecie które wygrało.
Moim zdaniem nie oddaje klimatu Chorwacji, bardziej kojarzy mi się z naszymi Tatrami i Morskim Okiem.
Zdecydowanie bardziej wolę fotki w stylu "Plaża Kuca - Hvar" albo "Lazurowa zatoka" na których klimat CRO jest świetnie oddany.........
Szkoda że zdjęcie Japony nie dostało sie do czołowej dwunastki bo bardzo mi sie podoba.........
To chyba tyle.
W każdym razie gratuluję zwycięzcy
Duże uznanie dla Jacunia za bardzo sprawne przeprowadzenie konkursu.
.png)
AndrzejJ. napisał(a):arekwroc napisał(a):Wyniki mnie zaskoczyły.............
Moim zdaniem nie oddaje klimatu Chorwacji, bardziej kojarzy mi się z naszymi Tatrami i Morskim Okiem.
Zdecydowanie bardziej wolę fotki w stylu "Plaża Kuca - Hvar" albo "Lazurowa zatoka" na których klimat CRO jest świetnie oddany.........
Szkoda że zdjęcie Japony nie dostało sie do czołowej dwunastki bo bardzo mi sie podoba.........
To chyba tyle.
szukając zdjęć osoby o niku djarq znalazłem na jednym forum fotograficznym ,ze djarq ma na imię Arek i jest z Wrocławia,trochę dziwny zbieg okoliczności
.png)
moondek napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):arekwroc napisał(a):Wyniki mnie zaskoczyły.............
To chyba tyle.
szukając zdjęć osoby o niku djarq znalazłem na jednym forum fotograficznym ,ze djarq ma na imię Arek i jest z Wrocławia,trochę dziwny zbieg okoliczności
Acha, Kapitan Sowa na tropie...
.png)
AndrzejJ. napisał(a):mhm,a tak głosował
djarq,2006-10-30 18:16,67,6,56,68,29
67 i 68 to zdjęcia arekwroc,oczywiście arekwroc głosował na djarq
arekwroc,2006-10-30 08:46,80,65,17,14,39
Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie