bigredone napisał(a):Jako, że nie wierzyłem w tą cenę czarnogórską to szukałem i gdzieś znalazłem, że faktycznie 500, ale tylko w LTE, a ta dostępna w wybranych miejscach....
Jeszcze dzisiaj korzystamy, wyczerpaliśmy około 100 GB z tego pakietu
.png)
bigredone napisał(a):Jako, że nie wierzyłem w tą cenę czarnogórską to szukałem i gdzieś znalazłem, że faktycznie 500, ale tylko w LTE, a ta dostępna w wybranych miejscach....
.png)
.png)
zgred66 napisał(a):Za trochę ponad tydzień jedziemy do Tribunj do Daria na ok. 10 dni.
Co byście polecili dla 4 osobowej rodzinki (mam router LTE) żeby móc sprawdzić pocztę, przejrzeć facebooka?
Na oglądanie filmów się nie nastawiam bo to raczej za dużo ciągnie (chyba że jakiś no limit).
.png)
Chris_M napisał(a):zgred66 napisał(a):Za trochę ponad tydzień jedziemy do Tribunj do Daria na ok. 10 dni.
Co byście polecili dla 4 osobowej rodzinki (mam router LTE) żeby móc sprawdzić pocztę, przejrzeć facebooka?
Na oglądanie filmów się nie nastawiam bo to raczej za dużo ciągnie (chyba że jakiś no limit).
Jeśli tam będą dzieci ze smartfonami, to na ściąganiu poczty się nie skończy![]()
W takiej sytuacji router i karta z nielimitowanym internetem jest idealnym rozwiązaniem.
Polecam kartę, której zdjęcie zamieściłem w tym poście: post2087508.html#p2087508
Nielimitowany internet na 7 dni za 85 kuna. Ostatniego dnia doładujesz sobie konto kwotą 30 kuna i po upływie okresu ważności pakietu 7-dniowego wykupisz sobie 3 jednodniowe (24 h) pakiety nielimitowanego internetu po 10 kuna każdy.
Terminy ważności pakietów liczone są w godzinach, czyli jeśli aktywujesz pakiet o godz. 17:15, to jego ważność upłynie następnego dnia o tej samej porze. To samo dotyczy pakietu 7-dniowego.
.png)
SebastianM napisał(a):Potwierdzam doskonała oferta i trzeba przyznać, że LTE na Chorwacji śmiga, aż miło.
.png)
Chris_M napisał(a):zgred66 napisał(a):Za trochę ponad tydzień jedziemy do Tribunj do Daria na ok. 10 dni.
Jeśli tam będą dzieci ze smartfonami, to na ściąganiu poczty się nie skończy![]()
W takiej sytuacji router i karta z nielimitowanym internetem jest idealnym rozwiązaniem.
Polecam kartę, której zdjęcie zamieściłem w tym poście: post2087508.html#p2087508
Nielimitowany internet na 7 dni za 85 kuna. Ostatniego dnia doładujesz sobie konto kwotą 30 kuna i po upływie okresu ważności pakietu 7-dniowego wykupisz sobie 3 jednodniowe (24 h) pakiety nielimitowanego internetu po 10 kuna każdy.
Terminy ważności pakietów liczone są w godzinach, czyli jeśli aktywujesz pakiet o godz. 17:15, to jego ważność upłynie następnego dnia o tej samej porze. To samo dotyczy pakietu 7-dniowego.
.png)
agulus napisał(a):Powiedz mi bo teraz już nie wiem Ostatnio było tu napisane, że jest to defacto 6 nie 7 dni. To jednak jest pełne 7?
I dwa doładowania są intuicyjne
czy wymagane są jakieś rejestracje itp?
.png)
makono napisał(a):Miejscami (tu akurat chodzi o Vir) ta oferta jest już chyba zbyt popularna, co powoduje przeładowanie sieci i znaczne spowolnienie internetu, do braku rozsądnego działania włącznie. Z tego powodu na drugi tydzień pobytu przeszliśmy na A1 i ten śmigał aż miło. Niestety ma limit danych 20 GB i 5GB w planie "codziennym" ale i tak woleliśmy to niż TM, który działał bardzo słabo.
.png)
Chris_M napisał(a):Przypuszczam, że nielimitowane oferty mają niższy priorytet niż oferty limitowane.
.png)
greenrs napisał(a):Chris_M napisał(a):Przypuszczam, że nielimitowane oferty mają niższy priorytet niż oferty limitowane.
Nie ma czegoś takiego.
Jakość połączenia zależy od jakości anteny w telefonie, siły nadajnika czy obecności obiektów powodujących zakłócenia.
To czy masz ofertę na abonament czy na kartę, limitowaną albo nielimitowaną nie ma żadnego znaczenia.
No chyba, że w Chorwacji jest inaczej
.png)
.png)
greenrs napisał(a):Chris_M napisał(a):Przypuszczam, że nielimitowane oferty mają niższy priorytet niż oferty limitowane.
Nie ma czegoś takiego. Jakość połączenia zależy od jakości anteny w telefonie, siły nadajnika czy obecności obiektów powodujących zakłócenia. To czy masz ofertę na abonament czy na kartę, limitowaną albo nielimitowaną nie ma żadnego znaczenia.
No chyba, że w Chorwacji jest inaczej
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne