FUX napisał(a):A co to jest W11?
Film szkoleniowy
.png)
hrupek666 napisał(a):3/4 przedstawicieli handlowych jeździ podobnie tylko trochę wolniej.
FUX napisał(a):A co to jest W11?

walp napisał(a):Wysuwane wcześniej argumenty ekonomiczne, nie przekonują mnie, ponieważ dzisiejsze państwo jest na takim
poziomie rozwoju, że nie musi eliminować przestępców, aby zapewnić utrzymanie dzieci umieszczonych
w ośrodkach opiekuńczych.
.png)
hrupek666 napisał(a):Czemu nikt z obywateli, nikt z monitoringu miejskiego nie zareagował wtedy kiedy to się działo
hrupek666 napisał(a):zmieniło swoja pozycję cziort wie gdzie, pojechał na Puławy do Marsa czy na Stadion.
anakin napisał(a):niektórzy z uporem maniaka, próbują narzucić innym swoją interpretacje, nazywając (prawie) Mańka mordercą.
anakin napisał(a):Bocian napisał(a):A kto tu coś pierdoli? Chyba raczej tylko ty?
Jak stryjenka uważa.
Bo stryjenka zawsze ma rację.
Nawet jak jej nie ma.
.png)
anakin napisał(a):Pierdolenie, że dopóki to nie spotka naszego dziecka.............itp............itd..........., to nic innego jak próba (ewentualnego) usprawiedliwienia siebie i swojej nieudolności.

Bocian napisał(a):Jeśli nazywasz się od jakiegoś czasu stryjenką to jest zgoda.
Jeśli odnosisz się do moich wypowiedzi, a uważam, że się odnosisz, zostaw dla siebie takie stwierdzenia jak pierdolenie. Jak to dzieciaki mówią, taka rada za free.
maniust napisał(a):anakin napisał(a):Pierdolenie, że dopóki to nie spotka naszego dziecka.............itp............itd..........., to nic innego jak próba (ewentualnego) usprawiedliwienia siebie i swojej nieudolności.
Trafnie to podsumowałeś i nareszcie w końcu zrozumiałem dlaczego zostało przytoczone w tym wątku "Gdyby tą głupotę zrobiło twoje dziecko ?" i w innym "Gdyby Breyvik był twoim dzieckiem ?" itd .itd ......
anakin napisał(a):Bocian napisał(a):Jeśli nazywasz się od jakiegoś czasu stryjenką to jest zgoda.
Jeśli odnosisz się do moich wypowiedzi, a uważam, że się odnosisz, zostaw dla siebie takie stwierdzenia jak pierdolenie. Jak to dzieciaki mówią, taka rada za free.
Nie odpowiadam za Twoje interpretacje czy fobie "kolego", więc sorry gregory, ale będe pisał co i gdzie się mi podoba.
Jeżeli powolisz oczywiście.
Jeżeli nie pozwolisz.......patrz jak na wstępie.