Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

młodość czy (i) głupota ?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
hrupek666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrupek666 » 09.06.2014 20:57

FUX napisał(a):A co to jest W11?

Film szkoleniowy :mrgreen:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 09.06.2014 20:57

hrupek666 napisał(a):3/4 przedstawicieli handlowych jeździ podobnie tylko trochę wolniej.

Ponieważ "służbówka" to najlepsza bryka w ich mniemaniu , NIE MOJE I NIC MNIE NIE KOSZTUJE!
FUX napisał(a):A co to jest W11?

Taka komedia na tefałenie o Policjantach i ich robocie.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 09.06.2014 21:03

walp napisał(a):Wysuwane wcześniej argumenty ekonomiczne, nie przekonują mnie, ponieważ dzisiejsze państwo jest na takim
poziomie rozwoju, że nie musi eliminować przestępców, aby zapewnić utrzymanie dzieci umieszczonych
w ośrodkach opiekuńczych.

Ależ to nie były żadne argumety (co już wyjaśniłem).
Generalnie szkoda, że niektórzy mają tendecję (stałą jak zauważyłem) do odwracania kota ogonem.
Na trzeciej (bodajże) stronie zostały wyjaśnione argumety, jakie założycielowi wątku przyświecały, jednak niektórzy z uporem maniaka, próbują narzucić innym swoją interpretacje, nazywając (prawie) Mańka mordercą.

Nidgy nie wiemy co nam "zafunduje" nasze dziecko.
Można to minimalizować poprzez wychowanie, troskę i pokazanie świata takim jakim jest.
Można próbować pomóc w niezbednym zakresie, zamiast mieć wyjeb........bo on przecież już pełnoletni- niech se radzi sam.
A potem jęczeć , że zabił.

Owszem- może się tak stać.
Ale najważniejsze żebyśmy wtedy nie mieli pretensji do siebie i mieli przeświadczenie, że zrobiliśmy wszystko co mogliśmy zrobić.

Pierdolenie, że dopóki to nie spotka naszego dziecka.............itp............itd..........., to nic innego jak próba (ewentualnego) usprawiedliwienia siebie i swojej nieudolności.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.06.2014 21:05

A kto tu coś pierdoli? Chyba raczej tylko ty?
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 09.06.2014 21:13

hrupek666 napisał(a):Czemu nikt z obywateli, nikt z monitoringu miejskiego nie zareagował wtedy kiedy to się działo

Strzelając w bagażnik czy waląc przy dwustu w tylne koło jak na Brudnym Harrym? ;)

A skąd wiesz, że nie zareagował, tylko już wtedy BMW o nieznanych numerach:

hrupek666 napisał(a):zmieniło swoja pozycję cziort wie gdzie, pojechał na Puławy do Marsa czy na Stadion.

Policja nawet nie wie, czy policjant o tym meldował, to może też nie wie, że obywatele dzwonili :roll:
anakin napisał(a):niektórzy z uporem maniaka, próbują narzucić innym swoją interpretacje, nazywając (prawie) Mańka mordercą.

To niech doliczą do tego mojego dzieciaka, bo ma identyczne zdanie na ten temat.
Jeśli jedynym rozwiązaniem, żeby ta a menda więcej na ulicę nie wyjechała ma być czyjaś krzywda, to niech to będzie jego krzywda, a nie niewinnych ludzi. A ja się też pod tym podpisuje.

Faceta trzeba w psychiatryku zamknąć aż wyzdrowieje, a zamiast tego ten łysy antyterrorysta proponuje mu wyścigi na torze :roll:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 09.06.2014 21:13

Bocian napisał(a):A kto tu coś pierdoli? Chyba raczej tylko ty?

Jak stryjenka uważa.
Bo stryjenka zawsze ma rację.
Nawet jak jej nie ma.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.06.2014 21:18

anakin napisał(a):
Bocian napisał(a):A kto tu coś pierdoli? Chyba raczej tylko ty?

Jak stryjenka uważa.
Bo stryjenka zawsze ma rację.
Nawet jak jej nie ma.

Jeśli nazywasz się od jakiegoś czasu stryjenką to jest zgoda.
Jeśli odnosisz się do moich wypowiedzi, a uważam, że się odnosisz, zostaw dla siebie takie stwierdzenia jak pierdolenie. Jak to dzieciaki mówią, taka rada za free.
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 09.06.2014 21:19

anakin napisał(a):Pierdolenie, że dopóki to nie spotka naszego dziecka.............itp............itd..........., to nic innego jak próba (ewentualnego) usprawiedliwienia siebie i swojej nieudolności.

Trafnie to podsumowałeś i nareszcie w końcu zrozumiałem dlaczego zostało przytoczone w tym wątku "Gdyby tą głupotę zrobiło twoje dziecko ?" i w innym "Gdyby Breyvik był twoim dzieckiem ?" itd .itd ......
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 09.06.2014 21:21

Bocian napisał(a):Jeśli nazywasz się od jakiegoś czasu stryjenką to jest zgoda.
Jeśli odnosisz się do moich wypowiedzi, a uważam, że się odnosisz, zostaw dla siebie takie stwierdzenia jak pierdolenie. Jak to dzieciaki mówią, taka rada za free.

Nie odpowiadam za Twoje interpretacje czy fobie "kolego", więc sorry gregory, ale będe pisał co i gdzie się mi podoba.
Jeżeli powolisz oczywiście.
Jeżeli nie pozwolisz.......patrz jak na wstępie.
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 09.06.2014 21:21

A ja myślę, że facet się marnuje. Wstąpiłby do policji i z korzyścią dla wszystkich stałby się gwiazdą „Uwaga Pirat”.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.06.2014 21:21

maniust napisał(a):
anakin napisał(a):Pierdolenie, że dopóki to nie spotka naszego dziecka.............itp............itd..........., to nic innego jak próba (ewentualnego) usprawiedliwienia siebie i swojej nieudolności.

Trafnie to podsumowałeś i nareszcie w końcu zrozumiałem dlaczego zostało przytoczone w tym wątku "Gdyby tą głupotę zrobiło twoje dziecko ?" i w innym "Gdyby Breyvik był twoim dzieckiem ?" itd .itd ......

Szkoda, że nie miałeś na żadne pytanie odpowiedzi. Nieudolność czy co?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.06.2014 21:23

anakin napisał(a):
Bocian napisał(a):Jeśli nazywasz się od jakiegoś czasu stryjenką to jest zgoda.

Nie odpowiadam za Twoje interpretacje czy fobie "kolego", więc sorry gregory, ale będe pisał co i gdzie się mi podoba.
Jeżeli powolisz oczywiście.
Jeżeli nie pozwolisz.......patrz jak na wstępie.

Fobie to może ty masz "paziu królowej". I jeśli chcesz dalej robić kibel w wątku to raczej przejdź na PW.
hrupek666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrupek666 » 09.06.2014 21:25

weldon napisał(a): A ja się też pod tym podpisuje.

Czy ty masz jakieś kompleksy :?:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 09.06.2014 21:26

Bocian napisał(a):Fobie to może ty masz "paziu królowej". I jeśli chcesz dalej robić kibel w wątku to raczej przejdź na PW.

Nie idź tą drogą.............
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.06.2014 21:29

anakin napisał(a):
Bocian napisał(a):Fobie to może ty masz "paziu królowej". I jeśli chcesz dalej robić kibel w wątku to raczej przejdź na PW.

Nie idź tą drogą.............

Bo co? Przyślesz mi zdjęcie kwiatka?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

młodość czy (i) głupota ? - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone