mysza73 napisał(a):Na tą rezydencję (opuszczoną) Pani Potter ostrzy sobie pazurki ...
Idę zajrzeć, czy by ją nie ubiec ...![]()
Nie ma opcji, za późno...
Ja już ją sobie dawno zaklepałam
Tylko puki co, zawartość skarbonki mizerna
.png)
mysza73 napisał(a):Na tą rezydencję (opuszczoną) Pani Potter ostrzy sobie pazurki ...
.png)
.png)
mysza73 napisał(a):Ja Trebinje wypatrzyłam jakiś czas temu u Wojtka,
fakt bardzo urokliwe miejsce ... no i most ... piękny,
ale raczej nie będzie to ulubione miejsce tegorocznych wakacji ... bo były jeszcze piękniejsze.
.png)
tony montana napisał(a):A do Arboretum nie doszliście?
tony montana napisał(a):Fajna ta ekipa z Radomia - tzn FAJNE AUTO MAJĄ!![]()
.gusia-s napisał(a):A my Trsteno niestety musieliśmy odpuścićLało jak z cebra i pojechaliśmy dalej w stronę słońca a jak wracaliśmy było już ciemno
Lednice napisał(a):Fajne to Mlini![]()
Chodzi mi po głowie na następny rok, m.in. dzięki tej relacji![]()
Zobaczymy, w każdym razie relacja bardzo treściwa![]()
Jak zawsze u myszy![]()
a to ja napisał(a):Myszo![]()
W letniej willi w Arboretum wisiał żółty kask Boba Budowniczego a w nim ... jaskółka/jerzyk zrobiła sobie gniazdko. Drzwi do willi - z tego tytułu - były otwarte, a mamuśka wylatywała i wlatywała co chwilę, nosząc jedzonko dla swoich maluchów
a to ja napisał(a):P.s. pływaliśmy za bramą po schodkach, ja też(pierwszy i ostatni raz na tym wyjeździe)
GOLDEN napisał(a):tony montana napisał(a):
Fajna ta ekipa z Radomia - tzn FAJNE AUTO MAJĄ!![]()
Zgadzam się z Tonym...
.kkra napisał(a):Jestem dopiero w połowie relacji!
.Magdalena S. napisał(a):mysza73 napisał(a):Na tą rezydencję (opuszczoną) Pani Potter ostrzy sobie pazurki ...
Ja już ją sobie dawno zaklepałam![]()
Tylko puki co, zawartość skarbonki mizerna
piekara114 napisał(a):Fajna ta rezydencja. A co w niej planujecie zrobić? I kto w końcu planuje ją kupić? Jak się nie dogadacie, to ja w ciemno kupuję...
.png)
san95 napisał(a):mysza73 napisał(a):Ja Trebinje wypatrzyłam jakiś czas temu u Wojtka,
fakt bardzo urokliwe miejsce ... no i most ... piękny,
ale raczej nie będzie to ulubione miejsce tegorocznych wakacji ... bo były jeszcze piękniejsze.
Wypada mi zaliczyć Trebinje do jednego z większych przeoczeń zeszłorocznych wakacji. Stacjonując w Małym Stonie wybraliśmy się w jaskini Vjetrenica koło Zavali w BIH, by potem obrać na kurs MNE i Kotor, beztrosko mijając Trebinje i jeszcze zaliczając wtopę na przejściu granicznym Aranđelovo - Vučija, dostępnym - jak się okazało - tylko dla localsów. Czyli do powtórki
Przy okazji - czy ktoś śledzi losy projektu odbudowy kolei w dolinie Trebiśnicy? http://www.aecom.com/Where+We+Are/Europ ... erzegovina
Pozdrawiam.
.png)
mysza73 napisał(a):a to ja napisał(a):Myszo![]()
W letniej willi w Arboretum wisiał żółty kask Boba Budowniczego a w nim ... jaskółka/jerzyk zrobiła sobie gniazdko. Drzwi do willi - z tego tytułu - były otwarte, a mamuśka wylatywała i wlatywała co chwilę, nosząc jedzonko dla swoich maluchów
Nie zwróciłam uwagi,
chyba za bardzo kombinowałam skąd by tu kasę na tą chatę wziąć.
a to ja napisał(a):P.s. pływaliśmy za bramą po schodkach, ja też(pierwszy i ostatni raz na tym wyjeździe)
Tam taki fajny basenik był.
(upał wtedy był niesamowity: aż mnie wepchnął do wody
).png)
mysza73 napisał(a):Magdalena S. napisał(a):mysza73 napisał(a):Na tą rezydencję (opuszczoną) Pani Potter ostrzy sobie pazurki ...
Ja już ją sobie dawno zaklepałam![]()
Tylko puki co, zawartość skarbonki mizernapiekara114 napisał(a):Fajna ta rezydencja. A co w niej planujecie zrobić? I kto w końcu planuje ją kupić? Jak się nie dogadacie, to ja w ciemno kupuję...
Dziewczyny, to może my to kupimy na spółkę ... Crobabskie imprezki będziemy tam urządzać![]()
![]()
.png)
a to ja napisał(a):
Tak jak nie doszłam do rezydencji - nie wiedziałam, że jest opuszczona i do wzięcia(upał wtedy był niesamowity: aż mnie wepchnął do wody
)
piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):
Dziewczyny, to może my to kupimy na spółkę ... Crobabskie imprezki będziemy tam urządzać![]()
![]()
Ja jestem za.. Chłopy też się przydadzą.... będą zapasy donosić
,
.png)
mysza73 napisał(a):a Ty już wróciłaś, czy z Cro nadajesz![]()
W Primarku poszalałaś![]()
.png)
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):
![]()
No dobra ... niech będzie impra z chłopami,
.png)
mysza73 napisał(a): A jaskinia Vjetrenica fajna?
bo się zastanawiałam czy by nie pojechać ... ale i tak czasu zabrakło.
.png)
mysza73 napisał(a):piekara114 napisał(a):mysza73 napisał(a):
![]()
No dobra ... niech będzie impra z chłopami,
Powrót do Nasze relacje z podróży