.png)
Endrju napisał(a):Co to był za dzień, mecze o taką stawkę, a pada 14 goli. Piękna historia Helwetów i spodziewałem się pudła Ymbape
bzyq74 napisał(a):Mistrzowie i vice mistrzowie świata za burtą.
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):No i Mbappe zabrał sporo bonusów
.png)
alechandro napisał(a):CROberto napisał(a):Specjalista i ekspert CROberto wyjaśnił dzisiaj wszystko. Morata do dupy, Mbappe zablokowany, czego jeszcze się dowiemy ? Musimy poczekać na porażkę Włochów to będą kolejne mądrości.
A coś Ci się nie zgadza?!!![]()
O 23.35 skończył się mecz - Janusz napisał "A jednak karne".
Mój post wysłany, w tej samej minucie ,co Janusza...
Na pięć minut, przed rozpoczęiem karnych...
I tak się stało...
.png)
CROberto napisał(a):O Moracie nie ma co , z Tobą gadać- bo przecież on gra w Juventusie...
CROberto napisał(a):A coś Ci się nie zgadza?!!![]()
CROberto napisał(a):Polsce, nie kibicujesz...
Lewandowski - zły...
Nefer napisał(a):Ja tam jestem ciekaw opinii Alechandro o ostatnim meczu Włochów, bo chyba nic o tym nie pisał.
alechandro napisał(a):Endrju napisał(a):Austria o dziwo daje radę, spodziewałem się jednostronnego widowiska.
Bardzo dobrze przygotowali się do tego meczu, imponuje mi ich gra w destrukcji.
.png)
Nefer napisał(a):Ja tam jestem ciekaw opinii Alechandro o ostatnim meczu Włochów, bo chyba nic o tym nie pisał.
alechandro napisał(a):alechandro napisał(a):Endrju napisał(a):Austria o dziwo daje radę, spodziewałem się jednostronnego widowiska.
Bardzo dobrze przygotowali się do tego meczu, imponuje mi ich gra w destrukcji.
Co tu więcej dodawać ? Włosi zagrali słabo, na uwagę zasługiwała wyłącznie gra Austrii ale Włosi mają bardzo wartościową ławkę.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.