walp napisał(a):
Wyniki na tablicy. Proszę zerknąć i zweryfikować.
Jak to mówiono o Ruchu "gdy odwrócić tabelę..."
Dlatego nigdy nie puszczałem totka, bo wiem jaki mam traf w gierkach.

te kiero napisał(a):Jak to mówiono o Ruchu "gdy odwrócić tabelę..."![]()
Dlatego nigdy nie puszczałem totka, bo wiem jaki mam traf w gierkach.

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Drodzy Typerzy !
Mamy dla Was prawdziwą niespodziankę - udało nam się przygotować po raz pierwszy drobne upominki dla laureatów naszej zabawy.
walp napisał(a):Jednak jest możliwe.Cztery lata temu podczas ME 2016 sandomingo wraz z GOLDENEM najlepiej typowali w 1. kolejce......
alechandro napisał(a):..... Przez to zbrzydły mi te wątki. Włosi be - cwaniacy, cioty, cipy, symulanci etc. Hiszpanie - cudowni technicy, prawi, nieskazitelni, czyści, grający tylko fair a Robuś...no cóż, najlepszy piłkarz na świecie i zero polemiki......
.png)
GOLDEN napisał(a):walp napisał(a):Jednak jest możliwe.Cztery lata temu podczas ME 2016 sandomingo wraz z GOLDENEM najlepiej typowali w 1. kolejce......
Waldek kiedy to było...![]()
![]()
.png)
CROberto napisał(a):Nie trawię włoskich piłkarzy ,za mentalność kombinatorów i oszustów

alechandro napisał(a):Typowy przykład anty włoskiego kibica. Bez urazy, Waszym problemem jest to, że macie klapki na oczach i żyjecie stereotypami. Faktem jest, że jedyną drużyną, która na chwilę obecną daje kibicom rozrywkę są Włosi. Nie twierdzę, że są najlepsi, nie twierdzę, że wygrają i nie wiem jak to będzie wyglądało z silniejszymi rywalami ale to nie zmienia faktu, że odkąd selekcjonerem jest Mancini to Italia jest innym, nowym zespołem.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.