Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mimice apartament na plaży

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Malgohna
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Malgohna » 28.03.2012 10:54

Witam ponownie. Zgłębiam odmęty internetu w poszukiwaniu kwatery, teraz padło na Mimice. Może ktoś z Was był w apartamencie który na tym zdjęciu jest przy plaży na płaskim terenie? Będę wdzięczna za namiary, bo nie mogę go znaleźć w necie. Czy w Mimicach trudno jest znaleźć ap. bez schodów na plażę - ale blisko plaży?

Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano 28.03.2012 11:04 przez Malgohna, łącznie edytowano 1 raz
kit
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kit » 28.03.2012 11:03

Malgohna napisał(a): Będę wdzięczna za namiary, bo nie mogę go znaleźć w necie.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Malgohna
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Malgohna » 28.03.2012 11:06

Wiem, że Spiro, ale to ta willa na górze, po schodach. Mnie chodzi o tą koło garaży na prawo, która ma na płasko doście do plaży
kit
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kit » 28.03.2012 11:08

Malgohna napisał(a):Wiem, że Spiro, ale to ta willa na górze, po schodach. Mnie chodzi o tą koło garaży na prawo, która ma na płasko doście do plaży

Upsss, nie doczytałem dokładnie :oops:
tacim
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tacim » 29.03.2012 19:23

Obstawiam że to ten lokal zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link tak wynika licząc po numerach co dwa w prawo :)
Malgohna
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Malgohna » 29.03.2012 20:34

Że niby kawiarenka ;) ? trzeba pojechać to sprawdzić ;)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone