Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Megawypasionego apartmana szukam w terminie 2.08-30.09

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
a_tomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) a_tomek » 31.07.2012 19:35

Jak w temacie bo jadę na Chorwację.
Dziś zdałem do skupu wszystkie puszki oraz butelki, następnie całą makulaturę z domu - znaczy moje dwie książki oraz wszystkie roczniki jakichś babskich gazet mojej żony (nie wiem co powie, bo jeszcze nie wróciła z pracy)
Dostałem za to kupę hajsu oraz "lasso" papieru toaletowego dlatego szukam czegoś megawypasionego na urlop.

KONIECZNIE musi być z basenem i TV satelitarną! Nie wyobrażam sobie też, żeby nie było marmurowego kominka i lwów na bramie - bo to ostatnie podnosi prestiż i dobrze komponuje się z krasnalami w ogrodzie.

Ponieważ postanowiłem, że nie będę stykał się z pospólstwem dlatego nie muszę mieć widoku na morze ani w ogóle plaży (zresztą po kiego mi plaża skoro jest basen?!)
Nie znoszę też bachorów dlatego plac zabaw w okolicy jest WYKLUCZONY!
Musi być za to jakiś elegancko przystrzyżony trawnik w centrum, żeby mój rodowodowy pies (rasy nie pamiętam, wiem tylko że drogi był w zakupie) miał się gdzie wysr..ć.
Dobrze żeby niedaleko była jakaś droga konoba (w tanich nie jadam, bo nie wypada) i wypożyczalnia rowerów wodnych gdyż albowiem zamierzam się lansować 8)

Proszę o namiary na jakieś luksusowe apartmani o jak najwyższym standardzie.
Wiem, że mogę się nie doczekać, bo jak czytam forum to wszędzie opcja TANIEJ, BLISKO MORZA a najlepiej CAMP... czyli dziadostwo :?

ps.
proszę nie wysyłać namiarów na sobe bo sobe nie życzę!
Ostatnio edytowano 31.07.2012 20:15 przez a_tomek, łącznie edytowano 1 raz
smok131
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) smok131 » 31.07.2012 19:42

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
wermar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wermar » 31.07.2012 19:50

nie jedzie sie na chorwację
tylko do chorwacji
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 31.07.2012 19:53

a piesek ma mieć all inclusive i klimatyzację w budzie ?
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 31.07.2012 19:56

czy kolega a_...psik (przepraszam) chce mieć dostęp do gygy? :twisted:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 31.07.2012 20:01

ebolec napisał(a):czy kolega a_...psik (przepraszam) chce mieć dostęp do gygy? :twisted:

a_tomek napisał(a):Ponieważ postanowiłem, że nie będę stykał się z pospólstwem dlatego nie muszę mieć
wermar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wermar » 31.07.2012 20:09

Mam nadzieje ze to zart lub prowokacja bo inaczej to mi wstyd ze ktos taki jest rowniez z wrocka
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 31.07.2012 20:11

wermar napisał(a):Mam nadzieje ze to zart lub prowokacja bo inaczej to mi wstyd ze ktos taki jest rowniez z wrocka

a tomek to drugie wcielenie ebolca :D
a_tomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) a_tomek » 31.07.2012 20:23

smok131 napisał(a):http://www.poplat.com/hr/home/korcula-poplat/stonehouse-vila-poplat.html

prosiłem o wysoki standard a nie jakąś tandetę dla ubogich! :x

ebolec napisał(a):czy kolega a_...psik (przepraszam) chce mieć dostęp do gygy? :twisted:

ta jest! do gygy musowo i fifi też żebym miał (po to sobie kupiłem najdroższego laptopa w Tesco)

wermar napisał(a):Mam nadzieje ze to zart lub prowokacja bo inaczej to mi wstyd ze ktos taki jest rowniez z wrocka

jestem z wrocka - z tej najdroższej dzielnicy gdzie byle kto nie mieszka i hołota się nie kręci bo mamy całodobową ochronę złożoną z emerytów i rencistów
wermar
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wermar » 31.07.2012 20:27

Czyli pewnie ze srodmiescia gdzie szcza sie po bramach,pali pety opartym o poduszeczke w oknie i obserwuje sasiadow w takim razie jasne skad te kompleksy
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 31.07.2012 20:29

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

:lol: :lol:
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 31.07.2012 20:32

Bocian napisał(a):zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

...jest i apartament prezydencki :lol:
a_tomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) a_tomek » 31.07.2012 20:33

już lepiej... 8O

a Kolega może tam był? pytam bo jestem ciekaw czy trzeba płacić za leżaki i czy liczą ręczniki po pobycie?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 31.07.2012 20:37

a_tomek napisał(a):

już lepiej... 8O

a Kolega może tam był? pytam bo jestem ciekaw czy trzeba płacić za leżaki i czy liczą ręczniki po pobycie?

Byłem na olinklisiwie. Wszystko w cenie za te pieniądze. Nie trzeba łazic nad to zimne morze, woda w basenie słodka i ciepła, żadne paskudztwo tam nie pływa. Nikt tam nie przyłazi, żadne barachło się nie kręci, dzieciaki po głowach nie latają i się nie drą.
a_tomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) a_tomek » 31.07.2012 20:39

Bocian napisał(a):
a_tomek napisał(a):

już lepiej... 8O

Byłem na olinklisiwie. Wszystko w cenie za te pieniądze. Nie trzeba łazic nad to zimne morze, woda w basenie słodka i ciepła, żadne paskudztwo tam nie pływa. Nikt tam nie przyłazi, żadne barachło się nie kręci, dzieciaki po głowach nie latają i się nie drą.

a ręczniki? liczą czy nie?
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone