Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Megawypasionego apartmana szukam w terminie 2.08-30.09

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 01.08.2012 10:54

Bocian napisał(a):...a jak chciałem chleb zabrać bo płacony, to głupie miny robili.

Płacony sracony :!: Mają 3 koszyczki i tylko zmieniają ze stolika na stolik żebyś się nie skapował że dziennie ten sam dostajesz 8)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.08.2012 10:56

Rysio napisał(a):
Bocian napisał(a):...a jak chciałem chleb zabrać bo płacony, to głupie miny robili.

Płacony sracony :!: Mają 3 koszyczki i tylko zmieniają ze stolika na stolik żebyś się nie skapował że dziennie ten sam dostajesz 8)

I dlatego zabieram, żeby mnie w bambuko nie robili. Nie dość, że porcje małe, to człowiek ciężko zarobiona kasę zostawia, da 5 czy 10 kun napiwku i jeszcze kręcą na chlebie. To zabieram i do morza rzucam dla ryb.
pawel1899
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawel1899 » 01.08.2012 11:17

Bocian napisał(a):
pawel1899 napisał(a):Kolego, odpusc Chorwacje, tam wszedzie pelno biedoty i "polaczkow". Jak masz kase to masz w czym przebierac jak chociazby Karaiby, Dubaj, Fidzi, czy Malediwy. Bedziesz mial wypas i kazdy bedzie ci w dupe wchodzil, a i za "pozyczenie" recznikow raczej nie beda sie czepiac. Tylko nie zapomnij o sandalach i skarpetkach jak na prawdziwego Polaka przystalo!

Do mnie pijesz? A w czym mam chodzić jak nie w sandałach? Chyba nie w pantoflach. W pantoflach to na deptak wieczorem jadę. Sandały mam ok, z Dajchmana, wypas, skarpety zakładam bo nowe sandały i obcierają. A na tych Karaibach to byłem tez na olku i to przereklamowane. Niby że rekiny będą i takie tam atrakcje a to wszystko tresowane i zero emocji. I odpuszczę co będę chciał, tu ie jest źle, mam swój basen, tylko wieczorem w tym Orebiku sami Polacy, siarę robią. Wielkich panów udają w knajpach a jak chciałem chleb zabrać bo płacony, to głupie miny robili.

Nie do ciebie, pisalem do autora.
Ja do Chorwacji jezdze glownie po to zeby z moja kobieta poszydzic z polaczkow co wynajmuja apartamenty za 50-100 euro, sami gotuja, albo jedza w "spelunach" przy plazy. Co do sandalow to nie zrozumielismy sie, bron Boze nic do nich nie mam, sam uwielbiam to polaczenie. Z tym ze ja nie kupuje w Dejchmanie, tylko w CCC + do tego stylowe skarpettki w paski. No i na plaze obowiazkowo japonki.
ebolec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ebolec » 01.08.2012 12:31

Dobrze, że prawie nikt tego nie czyta... :lol: ...większość tylko pisze :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.08.2012 13:12

pawel1899 napisał(a):Ja do Chorwacji jezdze glownie po to zeby z moja kobieta poszydzic z polaczkow co wynajmuja apartamenty za 50-100 euro, sami gotuja, albo jedza w "spelunach" przy plazy.

Ja tam w Antonio miałem Suitę za 1200 zeta na dzień, byłem tydzień. Cena katalogowa, nie miałem, żadnych zniżek. Nie jadam w jakiś spelunach czy tam tych konobach, w Antonio mam ful wypas jedzenie.
themoon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) themoon » 01.08.2012 14:27

Co będziesz się z motłochem integrował? Daj spokój-bez sęsu. Se to kup: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link z basenem.
I nikt nie będzie Ci przeszkadzał. Aósemkę zostawisz w garażu w polsce to się nie zakurzy. Albo tu coś znajdziesz: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Obsługę sobie weźmiesz i po zawodach. I będziesz miał cerato-nie wiem co to jest, ale z kawiorem wszystko da się zjeść. Zresztą kawior to takie rybie jaja-najlepsze na twardo z majonezem.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 01.08.2012 16:14

Pewnie, bydełko niech lata i szuka kwater w ciemno i targuje się o jedno euro. Ja jeżdże tylko na urlop z wypasem. Zarcie, motorówa i komóra to podstawa. Raz jak się nażarłem kawioru i pasztetu z wątróbek rekina to mnie popędziło do WC. Tam proszę was wyzłacane klamki i bidet z marmuru osadzonego w srebrze. Jeżdzi sie po świecie to się wie. Poniżej dawania napiwków 10 euro nie schodzę. Jak idę do konoby to kelnerzy z daleka mnie witają i leca do mnie z chłodnym drinkiem. ma sie te znajomości. Nie powiem ale gospodarz nawet umył mi Lexia czyli Lexusa z turbodoładowarką z wytryskiem. Chyba czuje prestiż chłopek jeden. Pozdrawiam i przepraszam ale idę na motorówę dziś trochę poływam. Szampan schłodzony to co nieco się zabawię z tytejszymi dziewuchami :wink: :D :wink:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.08.2012 16:32

themoon napisał(a):Co będziesz się z motłochem integrował? Daj spokój-bez sęsu. Se to kup: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link z basenem.
I nikt nie będzie Ci przeszkadzał. Aósemkę zostawisz w garażu w polsce to się nie zakurzy. Albo tu coś znajdziesz: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Obsługę sobie weźmiesz i po zawodach. I będziesz miał cerato-nie wiem co to jest, ale z kawiorem wszystko da się zjeść. Zresztą kawior to takie rybie jaja-najlepsze na twardo z majonezem.

A po co mi takie wielkie? Mam motorówkę, na Mazurach. Raz na jakiś czas jadę i se popływam. A kawior przereklamowany, wali rybą starą.
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 01.08.2012 18:31

darek1 napisał(a):Pewnie, bydełko niech lata i szuka kwater w ciemno i targuje się o jedno euro. Ja jeżdże tylko na urlop z wypasem. Zarcie, motorówa i komóra to podstawa. Raz jak się nażarłem kawioru i pasztetu z wątróbek rekina to mnie popędziło do WC. Tam proszę was wyzłacane klamki i bidet z marmuru osadzonego w srebrze. Jeżdzi sie po świecie to się wie. Poniżej dawania napiwków 10 euro nie schodzę. Jak idę do konoby to kelnerzy z daleka mnie witają i leca do mnie z chłodnym drinkiem. ma sie te znajomości. Nie powiem ale gospodarz nawet umył mi Lexia czyli Lexusa z turbodoładowarką z wytryskiem. Chyba czuje prestiż chłopek jeden. Pozdrawiam i przepraszam ale idę na motorówę dziś trochę poływam. Szampan schłodzony to co nieco się zabawię z tytejszymi dziewuchami :wink: :D :wink:

Daru szacun dla Ciebie :lol: (nie to, że się podlizuje :oops: ) :wink:
Pozdrav
a_tomek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) a_tomek » 01.08.2012 18:32

Mój asystent biznesowy znalazł mi w końcu odpowiednią, dla mojego statusu, miejscówkę. Podobno jest w centrum i blisko do solarium. Zdjęcie na mejla mi wysłał

Obrazek

Nawet ładny budynek, choć obawiam się czy nie za ciasno...? hmmmm...zobaczymy.

Hotelem zarządza firma UNESCO (w każdym razie tak jest napisane na tabliczce) i reklamują to jako PAŁAC, co akurat mi odpowiada.
Szczerze mówiąc bywałem już w wielu ekskluzywnych miejscach ale z tą siecią jeszcze się nie spotkałem... Etap to znam ale UNESCO?
To pewnie jakaś rumuńska firma i trzeba będzie dodatkowo płacić za mycie okien :?

Mam jedno poważne zastrzeżenie bo to podobno jest stary budynek a ja - jak płacę to żądam - żeby było nowo i luksusowo!

Jak byliśmy z żoną w Grecji to tam jest tragedia! :? (nawet wymyśliłem na poczekaniu takie określenie "tragedia grecka" (sam się czasem zaskakuję jaki mam dyg do powiedzonek!)
Gdzie nie byliśmy to albo stara mozaika na podłodze albo jakieś wyblakłe malunki na ścianach. Ja w swojej willi mam wszystko nowe, i panele i baranek na ścianie...wszystko co mieli najdroższe w Castoramie.

Chyba się zdecyduję na ten pałac, bo niedaleko jest centrum handlowe z bardzo drogimi sklepami, gdzie zamierzamy z moją żoną Zooooofią spędzać czas.
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 01.08.2012 19:54

Bocian napisał(a): Coraz więcej tego badziewia na Chorwację przyjeżdża.

Potwierdzam.

W zeszłym roku z moją ustaliliśmy, ze lecimy na Chorwacje.

Tylko ona mówi, ze zeszłym razem za dużo zwiedzania było i trzeba jakieś odmiany.
Fakt, dwie wycieczki na urządzili, do najbliższego miasteczka i do tego no Dóprofnika.
Nie powiem w tym drugim nawet fajnie było.
Tylko te mury. :evil:
Klimatyzacji nie ma i w ogóle.
A poza tym co ja kot jestem, żeby po murach chodzić. :roll:
No ale zapłacone były to trzeba było obejść.

Ale wracając do tematu. Ona mówi, że już zwiedzanie jej się znudziło i żeby na taką plażę FiKiKi pójść. Niby dla urozmaicenia.
No to ja mówię, że dobra. Zaraz na tą okazję poleciałem nowe majty znaczy kąpielówki sobie kupić.
Mojej nie pozwoliłem, tych tasiemek do podtrzymywania cycków to ma kilka co najmniej. Co rok nowe kupuje.

Znacie tą zależność, ona szersza tasiemki węższe.

Wyposażeni lecimy na Chorwację naszym nowym bemwe, oczywista słoweński rozbój omijając.

Jak już byliśmy na miejscu to zaraz na to fikiki poszliśmy. Rozkładamy kocyk i leżymy.

To znaczy ona leży, a ja siedzę.
Słońca nie lubię to siedzę i krajobraz sobie oglądam.
Też tak macie, prawda ?
Obłości różne.
I wzgórki.
Niektóre zarośnięte 8O

Tak se siedzę i przypomniałem sobie, że nowy aparat mam z tego niemieckiego sklepu z idiotami.
To wyciągam i naciskam i...
Konsternacja.
Lufa mi wyjechała. 8O
W smienie nie wyjeżdzała.

Ale krótko byłem skonsternowany, obok rodak w majtach siedział.
Też miał lufę na wierzchu.
Jest dobrze zatem.
Cykam więc te wzgórki a tu dwóch takich leci z pomarszczonymi na wierzchu. Byłe okupanty.
I coś tam gadają na majtki to na lufę pokazują.
Majty oglądam starannie (wiecie w tych sklepach wszystko za piec złotych czasami się jakiś bubel trafi) ale w porządku.
Ale kulturka, pobulgotali i poszli.

No i tu będzie o tym polskim badziewu co teraz go coraz więcej.
Jak tamci poszli to przyszło trzech innych, naszych. Z pomarszonymi, wiadomo...
Zrozumiale mówili, znaczy powiedzieli, żeby wypi...lać.

Moja się uniosła i powiedziała, że wracamy nasz apartman do naszego basenu.

To już więcej się z badziewem nie spotykaliśmy.

Straciliśmy dzień tylko przez to fikiki. A i jeszcze focha strzeliła przez trzy dni. Co ja startuje to ona mówi, że te pomarszczone widzi i obrzyd ma.

Dopiero sie udobruchała jak jej powiedziałem, że se botokś wstrzyknę. Tam znaczy.
Głupia, nie wiedziała, że niebieska tabletkę wystarczy łyknąć i już zmarszczki znikają.

Tak, że potwierdzam coraz więcej tego badziewia.

W tym roku już tego błędu nie popełniliśmy.

Egipt. Eksluzifolinklusif plus Hd abs eps z opcją całodziennej darmowej kawy. Moja lubi dwie dziennie wypić.

Pełna kulturka.
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Megawypasionego apartmana szukam w terminie 2.08-30.09 - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone