Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Makarska

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jinikao
Globtroter
Makarska

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jinikao » 01.07.2011 13:55

Wiem że będe nudny, zaraz dostane opierdziel, że jestem taki siaki owaki. Że nie potrafie używać opcji szukaj itd. Mimo tego spróbuje. Bylem w Zeszłym roku w Makarskiej, miałem apartament na Ante Startevicia, niedaleko makretu kerum. Kiedy spacerowałem po Makarkiej widziałem mnóstwo fajnych apartamentów do wynajęcia, jednak człowiek głupi i zapomniał wziąść wizytówek. Więc pytam czy któś może nie posiada namiarów na jakieś fajne apartamenty dla 4+ osób na południe od ulicy Ante Stratevicia?? Czyli od morza do tej ulicy. Najlepiej gdzieś w okolicach hotelu Meteor lub Biokovo. Z góry dziękuje za informacje.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 01.07.2011 14:42

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
sneer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sneer » 01.07.2011 15:29

Jinikao: Nie bierz proszę tego co napiszę jako złośliwość, ale mam do Ciebie pytanie. Skoro rok temu widziałeś - jak piszesz - masę fajnych apartów do wynajęcia, to dlaczego w tym roku nie chcesz jechać w ciemno? :)
Marisa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marisa » 02.07.2011 05:52

sneer napisał(a):Jinikao: Nie bierz proszę tego co napiszę jako złośliwość, ale mam do Ciebie pytanie. Skoro rok temu widziałeś - jak piszesz - masę fajnych apartów do wynajęcia, to dlaczego w tym roku nie chcesz jechać w ciemno? :)

Dokładnie.W Makarskiej napewno znajdziesz.
Jinikao
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jinikao » 02.07.2011 10:10

No bo to byly apartamenty które były fajne z zewnątrz, chodzi mi o lokalizacje. Nie widziałem ich w środku, pewnie były pozajmowane, Tak jak zaznaczyłem, widziałem je podczas spacerów po Makarskiej. W ciemno jest strach jechać, kiedy planuje wakacje ostatni tydz lipca pierwszy sierpnia. Nawet nie chodzi mi o ten rok, może w przyszłym dopiero, ale teraz jest najwięcej ludzi na forum, wiadomo wakacje, wiec najwięcej opinii można uzyskać

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone