Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Makarska

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
andreas66
Globtroter
Makarska

Nieprzeczytany postnapisał(a) andreas66 » 10.02.2009 09:33

interesuja mnie ciekawe kwatrery w atrakcyjnym polozeniu blisko morza okolo100m do plazy z widokiem na morze w miejscowosci Baska V oda?prosze o informacje kto byl i sie tam wybiera i posiada ciekawe namiary dziekuje.
Ostatnio edytowano 11.02.2009 11:36 przez andreas66, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.02.2009 09:36

andreas66 napisał(a):....CZY MA KTOS NAMIARY NA TANIE KWATERY ....

Namiarów na tym forum jest cała masa, trzeba tylko chcieć poszukać ;-)
Np. www.cro.pl/forum/viewtopic.php?p=249017#249017
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 10.02.2009 10:35

Ja nie wiem, ale ludzie myślą, ze wchodzą do biura podróży, recytują swoje wymagania i czekają, aż ktoś im poda 3 oferty do wyboru.
Właściciwe nie powinni o to pytać na forum, tylko faktycznie ubrać buty, kurtkę, czapkę i iść do jakiegoś biura i tam pańci recytować. Pańcia mu znajdzie konkrety, a człek powie, że z żoną musi uzgodnić i przyjdzie jutro :)
Potem zasypie nas pytaniami w stylu: "czy ktoś był...", "czy plaże w... nadają sie dla dzieci", "jak mam dojechać..." - zamiast przewertować najpierw forum.

Drogi Andresie66: czy zastanowiłeś się, jak sam odpowiedziałbyś na takie pytanie, jak to, postawione przez Ciebie?
Tanie kwatery - to znaczy w jakich granicach? Tanie mogą być za 10 euro, albo za 25 euro.
Blisko plaży - dla jednych jest to 10 m, dla inych 300.
Dla 4 osób - może to być apartament z 2 sypialniami, kuchnią i łazienką; a może to być jedno pomieszczenie z aneksem kuchennym.

No i jednak opcja "szukaj" nie boli - od kilku już lat ciągle ktoś na tym forum pyta o namiary - ciągle są podawane nowe adresy, telefony. Nie ma potrzeby akcentowania swojego debiutu na forum nowym wątkiem o irytującej treści.

A mod zamknie temat?

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone