napisał(a) Plumek » 10.02.2009 10:35
Ja nie wiem, ale ludzie myślą, ze wchodzą do biura podróży, recytują swoje wymagania i czekają, aż ktoś im poda 3 oferty do wyboru.
Właściciwe nie powinni o to pytać na forum, tylko faktycznie ubrać buty, kurtkę, czapkę i iść do jakiegoś biura i tam pańci recytować. Pańcia mu znajdzie konkrety, a człek powie, że z żoną musi uzgodnić i przyjdzie jutro
Potem zasypie nas pytaniami w stylu: "czy ktoś był...", "czy plaże w... nadają sie dla dzieci", "jak mam dojechać..." - zamiast przewertować najpierw forum.
Drogi Andresie66: czy zastanowiłeś się, jak sam odpowiedziałbyś na takie pytanie, jak to, postawione przez Ciebie?
Tanie kwatery - to znaczy w jakich granicach? Tanie mogą być za 10 euro, albo za 25 euro.
Blisko plaży - dla jednych jest to 10 m, dla inych 300.
Dla 4 osób - może to być apartament z 2 sypialniami, kuchnią i łazienką; a może to być jedno pomieszczenie z aneksem kuchennym.
No i jednak opcja "szukaj" nie boli - od kilku już lat ciągle ktoś na tym forum pyta o namiary - ciągle są podawane nowe adresy, telefony. Nie ma potrzeby akcentowania swojego debiutu na forum nowym wątkiem o irytującej treści.
A mod zamknie temat?