.png)
fiolek napisał(a):To może jakiś chórek stworzymy?
Tyle osób uzdolnionych na forum![]()
Gratuluję i pozdrawiam![]()

.png)
Spakojny napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Nie mówię nie... tylko jakoś tak ciężko czas wygospodarować jak się 7 dni w tygodniu pracuje
Boze biedaku co ty robisz ze tyrasz 7 na 7???(a tak troszke nie w temacie widziales moj post na temat miasta partnerskiego dla Kielc? co o tym sadzisz?)
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Przeniesione z innego wątkuSpakojny napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Nie mówię nie... tylko jakoś tak ciężko czas wygospodarować jak się 7 dni w tygodniu pracuje
Boze biedaku co ty robisz ze tyrasz 7 na 7???(a tak troszke nie w temacie widziales moj post na temat miasta partnerskiego dla Kielc? co o tym sadzisz?)
Ano tak pracuję już od kilku latwystarczy, że mam 2 miechy wakacji i trochę luzu w święta państwowe i kościelne
W moim profilu znajdziesz - "kserownik" nie dopisałem tylko że akademicki
, a strony www Ci nie podam, bo mnie ktoś tu na tym forum zaraz o spam posądzi i będzie miał pewno jak zwykle rację
Odnośnie miasta partnerskiego czytałem ale nie wiem co można w tym kierunku zrobić... poza tym czas... jak widzisz jestem nie czasowy kompletnie
.png)
Spakojny napisał(a):...wystosowac list intencyjny ze strony Miasta Kielce, ...
.png)
krakuscity napisał(a):Janusz B . się przyznał i pozwolił mi to opublikować: Jego żona czyli Ania podejrzewa go iż należy do jakiejś sekty i dlatego tak często czyta cro-forum i jeździ na spotkania i zloty.![]()