Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kate8799
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kate8799 » 18.01.2007 09:33

dolaczam sie w takim razie : )*: )*: )*: )*: )*: )*: )*: )*: )*: )*: )*!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hmm....a takie rocznice, to jeszcze w barze wypada zaznaczyc ;D!!!
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 18.01.2007 09:51

:lol: dzięki Kate :D :D :D
Myślę że jak impreza się rozkręci trafimy i do baru :mrgreen:
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 18.01.2007 11:41

To może jakiś chórek stworzymy?
Tyle osób uzdolnionych na forum :D
Gratuluję i pozdrawiam :D :lol:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 18.01.2007 12:28

fiolek napisał(a):To może jakiś chórek stworzymy?
Tyle osób uzdolnionych na forum :D
Gratuluję i pozdrawiam :D :lol:

Hihi to wtedy nazwa Tri Mačke byłaby nieaktualna :( :lol:
Ale kto wie ? Może casting na tą trzecią kiedyś będzie :idea: 8O :lol:
Bo co rusz nam jedna koteczka umyka :D
Wiadomo że gdzieś tam jest ... :mrgreen:
pozdrav :devil:
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 18.01.2007 21:04

Sve najbolje Mačkam z okazji rocznicy! :lol:
Jolanta M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanta M » 18.01.2007 21:12

Tak, tak... to już całe dwa lata... :D
Hvala lijepa... Szefie!
I wzajemnie... :lol:
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 18.01.2007 21:23

Ponieważ jestem beztalenciem :( ,po Polsku życze wspaniałych chórków-mam nadzieje, że znajdzie sie trzecia maćka-, wspaniałych tekstów w Akademii Jezyka Chorwackiego ,bez Was byłoby bardzo smutno.

petris
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 19.01.2007 20:31

Gratuluję, szybko ten czas leci. :D
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 19.01.2007 22:55

Oj tak :D Dwa latka zleciały nawet nie wiem kiedy :lol:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 02.02.2007 14:14

Przeniesione z innego wątku ;)

Spakojny napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):Nie mówię nie... tylko jakoś tak ciężko czas wygospodarować jak się 7 dni w tygodniu pracuje :(

Boze biedaku co ty robisz ze tyrasz 7 na 7???(a tak troszke nie w temacie widziales moj post na temat miasta partnerskiego dla Kielc? co o tym sadzisz?)

Ano tak pracuję już od kilku lat ;) wystarczy, że mam 2 miechy wakacji i trochę luzu w święta państwowe i kościelne ;) W moim profilu znajdziesz - "kserownik" nie dopisałem tylko że akademicki :lol:, a strony www Ci nie podam, bo mnie ktoś tu na tym forum zaraz o spam posądzi i będzie miał pewno jak zwykle rację :lol:

Odnośnie miasta partnerskiego czytałem ale nie wiem co można w tym kierunku zrobić... poza tym czas... jak widzisz jestem nie czasowy kompletnie ;)
Spakojny
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Spakojny » 02.02.2007 14:22

Leszek Skupin napisał(a):Przeniesione z innego wątku ;)

Spakojny napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):Nie mówię nie... tylko jakoś tak ciężko czas wygospodarować jak się 7 dni w tygodniu pracuje :(

Boze biedaku co ty robisz ze tyrasz 7 na 7???(a tak troszke nie w temacie widziales moj post na temat miasta partnerskiego dla Kielc? co o tym sadzisz?)

Ano tak pracuję już od kilku lat ;) wystarczy, że mam 2 miechy wakacji i trochę luzu w święta państwowe i kościelne ;) W moim profilu znajdziesz - "kserownik" nie dopisałem tylko że akademicki :lol:, a strony www Ci nie podam, bo mnie ktoś tu na tym forum zaraz o spam posądzi i będzie miał pewno jak zwykle rację :lol:

Odnośnie miasta partnerskiego czytałem ale nie wiem co można w tym kierunku zrobić... poza tym czas... jak widzisz jestem nie czasowy kompletnie ;)

To mi podaj www ne mejla adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl a co do miasta partnerskiego potrzebuje tylko informacji o wladzach lokalnych w chorwacji tak jak pisalem np Splitu lub Sibenika po to aby wystosowac list intencyjny ze strony Miasta Kielce, caly sezon jak teraz bede w Chorwacji bede szukal tego typu kontaktow z wladzami, mysle ze bardzo pomocna bylaby opinia tych Chorwatow ktorzy zagladaja na nasza strone
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 02.02.2007 14:26

Spakojny napisał(a):...wystosowac list intencyjny ze strony Miasta Kielce, ...

Czyżbyś był związany z Urzędem Miasta Kielce :?:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 03.02.2007 20:20

Przeniesione :wink: coby nie zaśmiecać właściwego wątku :lol: Bardzo mnie ubawiło :lol:

krakuscity napisał(a):Janusz B . się przyznał i pozwolił mi to opublikować: Jego żona czyli Ania podejrzewa go iż należy do jakiejś sekty i dlatego tak często czyta cro-forum i jeździ na spotkania i zloty. :D

To samo twierdzi moja szefowa :lol: i drży jak przychodzi listopad :lol: Bo w "jaką sektę ty się wplątałaś" 8O Nawet dochodzenie próbowała wśród moich koleżanek przeprowadzić :lol: ... z bardzo mizernym rezultatem :twisted: :devil:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 03.02.2007 22:15

To już było mówione po spożyciu........ :D Obrazek
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 04.02.2007 10:28

A widzisz ! A moja szefowa to bez spożycia gada :lol: Ja pisałam też akurat bez spozycia :lool:

pamiętam ten pokoik :devil:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 156
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone